--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Nem állt szándékomban szétbaszni a ligát!
Ellenben, aki itt "megmutatja" az arcát felém, az ne akarjon velem játszani!
Unuval szemben vannak problémáim, mint emberrel. De ez nem kapcsolódik a játékhoz. Amit tudtam megtettem, hogy ne tudjak kapcsolatot tartani vele.
De nem emiatt írtam, hogy nincs helye FS-ben! Hanem mert Szabi PONT MIATTA LÉPETT KI ANNO!
Nem tudom Szabinak épp mi a faszom baja lett velem. Az ő baja. Mondtam mindíg: Engem lehet utálni! Elfér a hátamon.
Warika?
Olyat tett, amit nem tudok, és nem is fogok elnézni neki. Kezdhet neki DRH 2.0-nak az sem érdekel. Örülök, hogy Kami vette a fáradtságot, és visszaolvasott egy kicsit. Nem kellett sokat.
Bomb!
Minden tiszteletem a Tiéd! FS-t nem tudom miért hagytad ott, de tudom hogy egyedül vagy ha úgy döntesz. Bízom benne, hogy ha eljön az ideje újra elmondhatom, hogy egy csapatba tartozunk! És remélem hogy tettem már le tényleg annyit az asztalra, hogy ne Army kelljen közvetítőnek. ;)
És egy kérdés minden butafejűnek, aki semmibe vesz engem, és azt mondja hogy semmi voltam 9D-ben.
Mi a faszért akartak lejáratni, ha ez így van?
Lehet hibásan képzeltek el néhány dolgot.
Drótkefe stílus, nagy pofa, és kíméletlen gecizés. Ez is tudok lenni. De akit tisztelek, és becsülök a játékban, annak nem lehet olyan kérése, amit ha teljesíteni tudok nem teszek meg!
Szarom mindenki fején, aki azt mondja szar vagyok.
És leszarok mindenkit, aki semmibe vesz engem.
Jó játékot mindenkinek, aki megérdemli hogy ezt kívánjam neki.