--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Lenne pár kérdésem és válaszom...(Ebben a hozzászólásban nem FS-t képviselem,csak magam.)
"Majd ha megjön az eszetek,még beszélgetünk"
Nem én írtam,hogy tisztogatok és azt sem,hogy tűzzel-vassal inkvizíciós küldetésem teljesítem.Nem én akadok ki 2 havonta egy random emberre és szívom a vérét,amíg a "barátaim" le nem állítanak.
"Addig is várom a becsületes magyarok band meghívását."
Ezzel arra utalsz,hogy FS tele van "kicsinyes",szar alakokkal (,hisz aki nem becsületes az mi más lehet?)?Légyszíves pontosíts!Egész konkrétan írd le,hogy ki az akivel bajod van és mi!
"Dózer nagyszáju,önző meg mindenkire haragszik aki többre vitte az életben mint ő..."
A nagyszájúval 100%ig egyetértek.Az önzővel már kevésbé,ha igazán kellett mindig segített.A maradék ne haragudj Bomb,de egy hatalmas marhaság,ő mindig épp arra haragszik,akinél könnyen talál "okot",hogy beleköthessen.
"...,őszinte és bármikor vállalja a felelősséget a saját tetteiért."
Túl őszinte és ha előbb higgadtan végiggondolná a problémáját,a végén nem lenne miért felelősséget vállalni.Konkrét példa: második kilépésénél,ha jól emlékszem,sub-master volt.Mivel ez is egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett marhaság volt kilépett bandástól,átadta másnak a master címet és lelépett.(Hogy egyértelmű legyen a problémám,simán várhatott volna,amíg átadhatja a mastert egy aktív tagnak,aki azonnal visszahozza a bandát FS-be.)
"Jaa,és amíg el nem felejtem,én sem értek egyet Dózer szóbeli megnyilvánulásaival de a köntös burkolata alatt biza igazságokat is találhatunk,melyek talán sokaknak érthetetlenek."
Persze,hogy mond igazságokat csak nem mindegy milyen büdös és koszos az a köntös.Sokat beszélgettem Dózival régebben és sokszor vitázgattunk is picit csak unaloműzőként.Azokban a vitákban volt értelem,egyikünk sem személyeskedett,nem volt trágárabb a kelleténél.Ez most szerintem szélmalomharc.Én vagyok Don Quijote,ő pedig a szélmalom,akiről minden támadásba csomagolt érvem lepattan és mereven tartja magát az alapzatához.Az igazi baj csak az,hogy én vagyok kettőnk közül a hülyébb.Tudom,hogy semmit se fogok elérni,de mégis próbálkozom,mert reménykedek.
"Dózer egy senki-semmi mint én,vagy akár te,de van gerince kimondani az igazat, az szerintem nem egy bűn."
Ezt most mért kell?Egyikőtök se egy "senki-semmi".Értelmes,kulturált emberek vagytok.Csak Dóz ezt elfelejti,ha a fejébe száll a vér.Kimondani az igazat nem bűn,csak észre kell venni,hogy más is mondhat igazat.
"Na jó,befogom a pofám mert nem akarom hogy csöngessenek..."
Inkább beszélj légyszíves,kíváncsi vagyok a hosszan tagolt,részletes véleményedre a témában.
Ez majdnem kimaradt...
"Nem vagyok seggnyaló de Dodó FS egyik irányzata."
Ő leginkább a mi szeszélyes,hirtelen haragú Dózink.Nyugodt,békés állapotában nélkülözhetetlen tagja a társaságunknak,de Rambo üzemmódban nehéz kordában tartani.Amikor volt is értelme a balhénak mellé álltam,de ennek most nincs.
"Alapvetően igazad van és én is ezt hangoztatom hogy nálunk MAGYAROKNÁL nem hagyomány az összetartás."
Remek,akkor mind felismertük a problémát.Most jön az a rész,amikor teszünk valamit a probléma megoldása érdekében.
ProType...hagyjuk,nem érsz annyit,hogy reagáljak.
Kami/Six

Bari:Te dinka,ha kezdtél volna egy karit már lazán fc lennél a Te játéktempóddal...De nem szóltam.Szeretés van.
Hosszú,unalmas és tele van baromságokkal...őszinte részvétem mindenkinek,aki végigolvasta.Utólagos elnézését kérem a többieknek is.
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!