--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
kalidor #15198 Kezdem elveszteni a fonalat... Kik a szuper hősök és miért? Ki nem becsületes... És ki a kicsinyes? Nem kéne egymás torkának ugrani állandóan... Nem elég nekünk ez a lüke Prototype, még magunknak is csak a bajt csináljuk...
És ha már ennyit veszekedtek...rávettetek hogy visszaolvassak kicsit. Ezért most haragszok rátok. :P
Nem Doz kezdte a vitát, hanem Warika szólt be neki kétszer is, méghozzá egy sajnálatomra elég bunkó megjegyzéssel. Szerintem bárki visszaszólt volna érte, Dozról viszont tudjuk, hogy kicsit hirtelen haragú, és nem rejti el a véleményét akkor se, ha az sértő a másik szemében. Ebben én nem látok semmi rosszat, de azért könyörgöm Doz...Nem lehetett volna levelezés útján kifejteni?
Ezután amit végképp nem értek, és amin Doznak még inkább jogosan elborult az agya, hogy egyedül csak Bari hiányzik a ligából... Már ne haragudj, de ezt meg milyen alapon mondod? Igen tény, Bari mindenkinek hiányzik, annak ellenére, hogy ha alkalma van rá, akkor olt minket ( főleg Petit és engem, de azt hiszem joga van rá. :D ). De könyörgöm... Az FS liga évek óta alakulgat, folyamatosan voltak akik eltűntek hosszú időkre, és újra megjelentek, volt amikor tényleg alig voltunk a ligában, sőt volt, hogy azt hittük hogy eljött a liga vége...De mindig talpon tudtunk maradni, mert az ilyen nagyszájú, de talpig becsületes emberek ( már bocsi Doz :D ) életben tartották a ligát. Nélkülük szerintem biztos állíthatom, hogy FS már nem lenne a játékban, és többek között én, Six, Tusy, Gabi, Zoli, Grab, Raven, Hugi, Bomb, Army, Tirra, Petike ( a kettes számú haló művész :D ) már rég nem játszanánk 9d-vel sem, hisz azt csak a társaság miatt tettük. Bocsi ha kihagytam azokat a játékosokat, akik még a régi 9d-ből játszanak az újjal is, de sokan vagytok. :D Egyébként szerintem az se véletlen, hogy Army, Bomb és még jó páran nem is írnak a csetre... Szóval légyszíves ilyet ne mondj, mert ez bántó, egy nagyon jó közösség voltunk anno, akik mindenben amiben csak tudtak, segítettek egymásnak. És bizony, pokoli sokan vannak sajnos azok, akik még most is hiányoznak azt hiszem nem csak nekem, hanem sokaknak másoknak is. Free, Doki, Pat-Merw, King csak hogy néhány embert mondjak közülük.
Doz te meg, hogy ne maradj ki a jóból... Alapvetően 90%-ban egyet szoktam veled érteni de könyörgöm...
1: Az ilyen dolgokat, hacsak nem a klánra is vonatkozik, lásd Warika második megjegyzése, kéretik pm-bem...Ne legyél lusta nem sokkal több gomb. :D
2: Mielőtt írsz szívj el egy cigit, hogy kicsit megnyugodj, mert amikor higgadtabban érvelsz, sokkal kevesebben fognak ellened fordulni...:P
3: Biztos vagyok benne én is, hogy lesznek tagok akik nem fognak a ligában maradni de! Mint már korábban írtam, vannak azért meglepetések is, számomra ilyen volt Stanyi esete, aki 100%-ban máshogy viselkedett ingame, mint itt fórumon, számomra nagyon pozítiv meglepetés volt. Nem kell mindig mindenkit elútasítani, de nehogy félre érts! nem azt mondom hogy mindenkit szeretni kell... nem vagyunk mi hippik...illetve én nem vagyok, másről inkább nem nyilatkozok. :) Nagy különbség van az eltűrés, és a szeretet között, ezt soha senki ne felejtse el...
PS: Maki...te meg szimplán lüke vagy, bocsi de ezt nem hagyhattam ki. :D
Srácok most hogy vagy 10 perce írok, meguntam...:P
Szebb Jövöt!