--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Most komolyan miért nem tudsz normális lenni? Vannak ezek a faszságaid amiket nem tudok hova tenni! oké, hogy emberek vagyunk, és oké hogy vannak hibáink de ezt nem hiszem el tényleg én sem hogy a vége az; Hogy Te kilépsz és ien új liga oan régi társak...
Miért nem lehet tényleg 1x összetartani ebben a kurva játékban?!?!?!
Ez kb kezd oan lenni mint mikor Army-t elhortad mindennek mert nem mentek elsőre a Hiyamik!!! És ez most nem összeesküvés ellened hogy itt ellened írunk, iagzából senki sem ellened írd, hanem inkább a liga érdekében, amit elkezdesz bojkottálni! Belülről semmi baj sincsen, viták óne, mindenki segít ahol csak tud...
Most tényleg ezt akarod hogy külön liga pápá FS stb stb...Sztem bátran mondhatom hogy cyber életünk szánalmas perceitől egészen a legjobbakig mindvégig együtt voltunk! Egy ligában kezdtük és lépésről lépésre jöttünk előrébb! Bírom a búrád de ezeket egyszerűen nem tudom hova tenni és nem tudok elmenni mellette szó nélkül!
FS halott? Baszki te dobod el magadtol a klántársakat...Kb ha visszajönnél akkor láthatnád hogy mi a helyzet, feltéve ha nem úgy jönnél hogy kapcsiból akinek uj számodra a neve azt elkezded kóstolgatni és oltogatni...Ha jól emlékszem fülünk farkunk be volt húzva mikor átkerültünk Free-hez! Folyt a nyálunk hogy bakker VOH killerre megyünk!!! Kussoltunk és örültünk, hogy egy normális nagy magyar ligában lehetünk!
Lehetséges, hogy némely ember kicsit el van tájolva és egyből akar mindent, de erre volt is lesz is példa, rövid úton helyre tesszük, ha nem használ; Akkor arra van a leves!!!
Térj észre mihamarabb, ezekre a faszságokra meg rakjál puncit!
Köszönöm