9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
66osnál járok mikor a börtönben elvered azt a z ír csókát akit lecsuktak helyettetek.
Nekem amúgy tetszik maga a játék csak nincs idõm rá, pedig ha lenne...de hát meló család "gyerekek" xD
Apokalipszis - BOT warrior
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ha ez nem jó akkor ti telhetetlenek vagytok 😞
I S A e o e m o w s m !
Én ezt tolom/nám pláne ha lenne idõm...
De ha van vmi jófajta gém onlány, akkor szoljatok! ; )))
Béka
Apokalipszis - BOT warrior
Videó Remélem nem.
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Pardon,senkit nem akartam megbántani.9D-t tegyétek parkolópályára!Pár hétig éljétek az életetek,sportoljatok,bulizzatok vagy csináljatok akármit,ami jólesik!
Nem kell stresszelni,ha lesz infó a szervernyitásokról és az accountokról az ide vagy az új fórumra úgyis kikerül.
HoTK végzett a telepítéssel,ha meglesz a karim neve,kikerül aláírásba.Raven remélem rádcáfolunk és jól elleszünk ezzel a játékkal egy ideig.Mindenkit várunk szeretettel,ahogy már régebben is írtam majd alapítunk egy allyt "Survivors of 9Dragons" vagy "Survivors of Acclame" néven.<#hehe>#hehe>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
ProType Shao Nuker GL+++
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Hollo
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Ki kezdené újra elölrõl, he beütne a legrosszabb?
Én újrakezdeném.
Acclaim mentes, elvileg kecsegtetõbb lehetõségeket kínáló verzió. És nem utolsó sorban. NEM VAGYUNK MÁR NÚBOK (kiv néhány p'öch) !
Live: DoZeR 982
ha lejött in game: Waszabi 😄
Elvileg ott is ugyanez lesz a nickem.
ProType Shao Nuker GL+++
Ahhoz képest, hogy ProType a neved, elég "profin" irogatsz. 😄
Na én is off! BB!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
vagy tévedek ? 😄😮
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
SS csak biztonsági megoldás, ha az adatátvitelbe gebasz lenne.
Nah én tényleg off.
I S A e o e m o w s m !
10 nap eltávom alatt ennyi minden történt? oO
És ha valaki nem volt otthon, hogy SS-eket csináljon mindenrõl, az most beszívta rendesen? Vagy hogy van ez?
Habár elképzelésem sincs minek kellene nekik akár 1 drb SS is... Tudtommal vagy átmásolja a karit/karikat vagy nem.
Belegondolok, hogy milyen lenne, ha valami "tönkremenne" idõközben és elveszne minden adat, õk meg majd minden egyes karit SS-ek alapján "felélesztenek". Vicces lenne. 😄
Na de, most már be van zárva minden szerver, avagy még beugorhatok SS-elni?
Elõre is dankje az infókért!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
ProType Shao Nuker GL+++
Felhívtam a G1 igazgatóját, lebasztam a káosz miatt, elsírta magát és akkor mondta. Mondtam neki 1 hetet kap a dolgok rendezésére, vagy a következõ karácsonykor 9 ujjal csomagolja az ajándékokat.
Valójában meg egy posztban olvastam.
Nah én most el, majd re este.
I S A e o e m o w s m !
Azt konkrétan nem írták, hogy mikorra várható.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
I S A e o e m o w s m !
Ha utána valaki bejelenti hogy HoTk-ba marad, akkor bizony vér fog folyni.
I S A e o e m o w s m !
Nesze nektek. =)
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Dodó: Megyek xD
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Mellesleg Z, buktad az axet, nem fotóztam le o.O
I S A e o e m o w s m !