9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P0Th3aD
Röviden mit értesz, mennyi fejezet összesen???

66osnál járok mikor a börtönben elvered azt a z ír csókát akit lecsuktak helyettetek.

Nekem amúgy tetszik maga a játék csak nincs idõm rá, pedig ha lenne...de hát meló család "gyerekek" xD

Apokalipszis - BOT warrior

ReszegKoldus
Mafia 2-höz nem kell sok idõ, elég rövid

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

skrimer
Mikor lesz Bardo-n 10x? O_O

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Kicsi Cast Hack.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

MadeInHell
haha lebukott picit a gyerek<#smile>

TAO BoT Warr

BarackHUN
Vegyetek fel MSN-re és online játéknak majd aknakeresõzünk vagy dámázunk MSNen.
Ha ez nem jó akkor ti telhetetlenek vagytok 😞

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Mafia 2 = )))

Én ezt tolom/nám pláne ha lenne idõm...

De ha van vmi jófajta gém onlány, akkor szoljatok! ; )))

Béka

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
ProType ugye nem te hackelsz ezen a videón:
Videó Remélem nem.

I S A e o e m o w s m !

nekem valszeg csak estére jön le:/ de majd megyek😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
lol...mintha a süllyedõ hajóról menekülõ patkányok karmainak kocogását hallanám...
Pardon,senkit nem akartam megbántani.9D-t tegyétek parkolópályára!Pár hétig éljétek az életetek,sportoljatok,bulizzatok vagy csináljatok akármit,ami jólesik!
Nem kell stresszelni,ha lesz infó a szervernyitásokról és az accountokról az ide vagy az új fórumra úgyis kikerül.
HoTK végzett a telepítéssel,ha meglesz a karim neve,kikerül aláírásba.Raven remélem rádcáfolunk és jól elleszünk ezzel a játékkal egy ideig.Mindenkit várunk szeretettel,ahogy már régebben is írtam majd alapítunk egy allyt "Survivors of 9Dragons" vagy "Survivors of Acclame" néven.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

áh semmit már

ProType Shao Nuker GL+++

de most mit akarsz letölteni?😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Valaki küld egy linket honan töllsen mert nem találok midnen le van zárva lécc és köszi

ProType Shao Nuker GL+++

Bocs hülye séget irtam xD

ProType Shao Nuker GL+++

Blood Raven
srácok nemakarlak kiábránditani de hotk nál még a mario is sokkal jobb én 1 ora után töröltem a gamét

Hollo

akkor most töltsem leh ujr a 9dragonsot??

ProType Shao Nuker GL+++

ToshiBá
elõzõt tekinteni semmisnek... fegyverválasztót nem néztem.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
origin Xiliang. kezdésre Glaivet enged... nem tudom miért.

nekem még kell pár óra mire lejön az 1 megás netemmel😄

ToshiBá
usa east 1 szerver Hebei realm9. ott vagyunk

És Doz ha csak a karakter van lefotozva és a táska nicns akkor csak amit látnka a karakteren azt adják vissza ?? mert neke csak oynaom van maint csak ez kakraktter van de ncis kinyitvan táska chacter semmi

ProType Shao Nuker GL+++

Én tuti elkezdeném... lehet amúgy is elkell ha új szerverre megyek bár még kitudja hogy alakul minden de az biztos hogy folytatom

ToshiBá
Egy kérdés.

Ki kezdené újra elölrõl, he beütne a legrosszabb?

Én újrakezdeném.

Acclaim mentes, elvileg kecsegtetõbb lehetõségeket kínáló verzió. És nem utolsó sorban. NEM VAGYUNK MÁR NÚBOK (kiv néhány p'öch) !

én is szedem már😊
ha lejött in game: Waszabi 😄

ToshiBá
hotk lent. Xilynél is Tusynál is úton Zozónál nemtom. 😄
Elvileg ott is ugyanez lesz a nickem.

xD

ProType Shao Nuker GL+++

Csak lazíts, lélegezz, lol!
Ahhoz képest, hogy ProType a neved, elég "profin" irogatsz. 😄
Na én is off! BB!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Barack ez hülyeség lenne hogy SS adná vissza karit mert az interneten csomo kép van accokrol azt éetlötök egyet azt csumi szerintem nem ?
vagy tévedek ? 😄😮

ProType Shao Nuker GL+++

Sixtail elvileg nem lehet beugorni mert nekem csincs SS mert az elmult 1honapva mindig más kairn játszoottam lol bazd meg han em lesz kairm kurvva pipa leszek

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
Szeró zárva.
SS csak biztonsági megoldás, ha az adatátvitelbe gebasz lenne.
Nah én tényleg off.

I S A e o e m o w s m !

Wow...
10 nap eltávom alatt ennyi minden történt? oO
És ha valaki nem volt otthon, hogy SS-eket csináljon mindenrõl, az most beszívta rendesen? Vagy hogy van ez?
Habár elképzelésem sincs minek kellene nekik akár 1 drb SS is... Tudtommal vagy átmásolja a karit/karikat vagy nem.
Belegondolok, hogy milyen lenne, ha valami "tönkremenne" idõközben és elveszne minden adat, õk meg majd minden egyes karit SS-ek alapján "felélesztenek". Vicces lenne. 😄
Na de, most már be van zárva minden szerver, avagy még beugorhatok SS-elni?
Elõre is dankje az infókért!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Bazdmeg és ha nem csináltam SS akkor nem lesz kkarim lol ??????

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
Meg vannak a forrásaim.
Felhívtam a G1 igazgatóját, lebasztam a káosz miatt, elsírta magát és akkor mondta. Mondtam neki 1 hetet kap a dolgok rendezésére, vagy a következõ karácsonykor 9 ujjal csomagolja az ajándékokat.

Valójában meg egy posztban olvastam.
Nah én most el, majd re este.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Ezt hol olvastad lelkem? G1 fórumon nincs sehol (nem találom).

BarackHUN
Hát õk is remélik, hogy hiba nélkül hamar sikerül.
Azt konkrétan nem írták, hogy mikorra várható.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Ellened kb egy SS elég, amin HM a karim, mivel akkora még nem voltál és máris pwned, de mint mondtam nem kezdek ilyen dolgokba inkább ^^

I S A e o e m o w s m !

és arról van hír hogy az kb meddig fog tartani? 😮

makiii
De én látni akarom.... =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Nem kezdem el inkább a nagyzolást mert vesztenél hidd el, de nem kértük az SSt 😊

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Hétfõn kezdik a 9dragons áttelepítését.
Ha utána valaki bejelenti hogy HoTk-ba marad, akkor bizony vér fog folyni.

I S A e o e m o w s m !

makiii

Nesze nektek. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
Köszönöm szépen. =)

ZzoleE
Mind1, dupe-oltam párat már a biztonság kedvéért O.o

Dodó: Megyek xD

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Pícs... nem ragadunk ott... de azért a Terra-t még várom <#crazya>

ToshiBá
Sehova. Tartsd meg õket.
#13642.

ToshiBá
Bari. Megbeszéltük. Punisherrel rányomulunk fehérhajú kurvára VoH ban amint lesz game. 😄

makiii
A kariról az SS-ket hova kéne küldenem? =)

ToshiBá
Tusy is tölti hotk-t 😉

BarackHUN
Nah jó csak vicceltem.
Mellesleg Z, buktad az axet, nem fotóztam le o.O

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
De ha ott ragadtok berepesztek pár szájat.

I S A e o e m o w s m !