21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#15174 Azt, hogy Wari kb lezárta ezt a vitát/szócsatát, de Te azért még kicsit borzolod a kedélyeket! Ha észre vetted volna Tusy-nak írta hogy megfogadja a tanácsát és inkább figyelembe sem fogja venni... -
#15173 be.de mit? -
Sixtail #15172 Bocs, én szeretem a szappanoperákat (leginkább röhögni rajtuk), de ez tényleg kezd lenni.
Btw a szerverek kb 10 perce állnak. Notice nem volt, mert Hyperion elfelejtette jelenteni, lolz... De legalább őszinte volt. :D -
#15171 Most komolyan miért nem tudsz normális lenni? Vannak ezek a faszságaid amiket nem tudok hova tenni! oké, hogy emberek vagyunk, és oké hogy vannak hibáink de ezt nem hiszem el tényleg én sem hogy a vége az; Hogy Te kilépsz és ien új liga oan régi társak...
Miért nem lehet tényleg 1x összetartani ebben a kurva játékban?!?!?!
Ez kb kezd oan lenni mint mikor Army-t elhortad mindennek mert nem mentek elsőre a Hiyamik!!! És ez most nem összeesküvés ellened hogy itt ellened írunk, iagzából senki sem ellened írd, hanem inkább a liga érdekében, amit elkezdesz bojkottálni! Belülről semmi baj sincsen, viták óne, mindenki segít ahol csak tud...
Most tényleg ezt akarod hogy külön liga pápá FS stb stb...Sztem bátran mondhatom hogy cyber életünk szánalmas perceitől egészen a legjobbakig mindvégig együtt voltunk! Egy ligában kezdtük és lépésről lépésre jöttünk előrébb! Bírom a búrád de ezeket egyszerűen nem tudom hova tenni és nem tudok elmenni mellette szó nélkül!
FS halott? Baszki te dobod el magadtol a klántársakat...Kb ha visszajönnél akkor láthatnád hogy mi a helyzet, feltéve ha nem úgy jönnél hogy kapcsiból akinek uj számodra a neve azt elkezded kóstolgatni és oltogatni...Ha jól emlékszem fülünk farkunk be volt húzva mikor átkerültünk Free-hez! Folyt a nyálunk hogy bakker VOH killerre megyünk!!! Kussoltunk és örültünk, hogy egy normális nagy magyar ligában lehetünk!
Lehetséges, hogy némely ember kicsit el van tájolva és egyből akar mindent, de erre volt is lesz is példa, rövid úton helyre tesszük, ha nem használ; Akkor arra van a leves!!!
Térj észre mihamarabb, ezekre a faszságokra meg rakjál puncit!
Köszönöm -
#15170 "Na akkor én most megígérem,hogy nagyon nagy hisztik és nyafogások lesznek,ha visszakapjuk a karaktereinket."
Már megint tévedtem...még vissza se kaptuk a karaktereket (,ha egyáltalán visszakapjuk őket),de már el is kezdődött a hiszti.Nagyon nehezedre esett volna pl azt írni,hogy: "Igazatok van,próbáljuk meg így.Ha nem jön be töröljük akit kell és mindenki boldog lesz."Helyette nyafogsz és FS-bomlasztással fenyegetőzöl...csak azon lepődtem meg,hogy nem ígértél FS-vadászatot.
A kulturált viselkedésről csak annyit,hogy most kb fél órája beloggoltam és mindenki képes volt értelmesen,magyarul köszönni.Beszélgettem velük picit és jöttem is kifelé...mindenki normálisan elköszönt és ennyi.Ha valaki nem tud viselkedni,arra ugyanúgy rászólunk,mint eddig.Ha ezután se törekszik a javulásra repül.(Én most egy végtelenül egyszerű dolgot emeltem ki,mint a köszönés,jobb pillanatnyilag nem jutott eszembe meg amúgyis ez volt az egyik fétised...)
Mindegy,csinálsz amit akarsz.Ha attól jobban érzed magad,hogy minket is egymás ellen hangolsz,hát hajrá!(Majd ha lenyugszol,kitisztul a fejed és az okosságaid mellé elfér egy kis tolerancia és türelem szívesen látunk FS-ben.)
Nyugalmas boldog joccakát mindenkinek!
Ui:Már megint a liga nevében írtam...aki nem ért egyet kérem jelezze és utólagos elnézését kérem az okozott kellemetlenségért! -
#15169 Ui.: Nem elbízom magam, de tudom hogy a társaságból (a régiből) páran tuti mögém állnának, és pikpakk megszületne az új liga...
Amúgy igazad van Husy. Freenél nem volt szabály. Leírva legalábbis nem volt soha(ezért nem volt HP Black Label a nevünk). De a mostani bagázs jelentős része repülne az "előélete", és a viselkedése miatt. Nem a lejáratás a lényeg. Hanem a kultúrált viselkedés. Hatalmas különbség. És én, amikor kiléptem (összesen 2x történt meg szal ne kombinálj), akkor ott sosem az volt a lényeg, hogy lejárassak bárkit is, hanem hogy én lenyugodhassak.
És nem képzelem magam istennek, sem különbnek. Egyszerűen ilyen vagyok.
FS részemről halott. És nem örülök ennek. -
szabi34 #15168 Nem látok rá sok esélyt... -
#15167 Nos.
Azt hiszem feladom. Nem is feladom, inkább csak becsukom a szemem, és felejtek.
De mivel többen is leírtátok, amit mindig is mondtam "ez csak egy játék", ezért tényleg elhatároztam, hogy nem kívánok a jövőben FS tag lenni. Mivel ez csak egy játék, ezért megválaszthatom, hogy kivel osztom meg a játékélményemet.
Csak nehogy elfogyjon FS, ha készül majd egy másik liga...
Érezzétek jól magatokat, és egymást! -
#15166 Befejezted? -
#15165 ha ennyire nem foglalkozol vele akkor nem reagáltál volna rá.. -
Warrika #15164 teljes mértékben eggyetértek veled/veletek de továbbiakba nem szólok hozzá ehez nem látom értelmét dozer annyira elvakultam mondja a maga igazát hogy úgyse lehetne jobb belátásra téríteni.
hagy csinálja csak amit jónak lát aztán majd meglátja mit ér el vele. -
#15163 0,4.Így visszaolvasva leesett,ami alkoholos befolyásoltság alatt nem,Barink békés kikapcsolódásra vágyik.Ennek örülök.Maradt egy agresszor...Dóz.Gondolom este ír majd,kíváncsian várom a válaszát. -
zsele1000 #15162 -
#15161 Csatlakozom!
Dodó Ne bomlassz! Nem tudod, mi van itt és oan embert szidsz akivel az ég világon semmi baj sincs!Segíti a ligát, killer vagy épp ahol kell és én még régről ismerem bár nem annyira jól, de ezért partyztunk párszor és jókat dumáltunk!
Sosem nyaltam senki seggét, nem is tervezem, de tényleg tartsunk össze! És nem érzem azt hogy bármi is bomlasztaná belülről a ligát!
De ha igy is lenne, akkor ugyis rövid úton távozik az illető! -
#15160 2x lessz az alap xp rate? -
#15159 Avagy átfogalmazom inkább, milyen kiszerelés 100 forint? :P -
#15158 A jäger 0.4 cl-es vagy 0.2es? -.- -
#15157 Nem vagyok senki híve. Mellesleg: Már leírtam. -
Sixtail #15156 Jó éjt Tusy! -
#15155 0-ról nem érdemes.Kezdj egy hybet/healert és szerezz pénzt és cuccokat!Ha az megvan kezdj warrit!Kb minden a régi,G1 semmit se változtatott. -
#15154 Öhm...oké van bhennem pár jäger...(Minden pestinek üzenem,hogy Morrisons 3-bvan vasárnap 100 HUF a jäger,és még velem is összefuthatsz...)
Dóz...öhm...Szerinted Te tényleg egy személyben képviseled FS-t?Amikor kiléptél (többször előfordult),akkor is FS-t képviselted?Sok jót tettél a ligáért,de mindig elkúrtad valami hülyeséggel...Tisztellek,de nem vakon.Ezt a tisztogatás dolgot gondold újra!Nem fogunk valakit kirakni a ligából csak azért,mert Te úgy akarod.5 ember elég egy band alapításához,szerintem fontold meg.Én toleráns voltam/vagyok veled szemben,de ez most kb elég.Ki nem szarja le,hogy van infód arról,hogy mi van most FS-ben?Te benn vagy?Nem!Kezdek besokalni...Vedd már észre magad!A Te helyed sem biztos FS-ben!Alapíts egy bandot Barival,meg a többi híveddel,akik minden szavadra ugranak és dobnak egy miatyánkot!FS mindig demokrácián alapult és ez nem változik.Milyen tisztogatásról beszélsz?Előbb talán kezdj el játszani...
Rohadtul elegem van abból,hogy kb Istennek hiszed magad allyn belül!Semmivel se érsz többet,mint akármelyik másik játékos!Ember vagy!
Támadod Raven-t,hogy tárt karokkal fogad minden magyart?Miért?Mert végre egy értelmes magyar közösség lenne fekete oldalon?Ajjaj,mekkora tragédia!Még a végén a játékról is szó lenne a fórumon,nem csak szidnád azt,aki épp nem ért veled egyet.
Mért fáj az,ha nyugodtan játszik/kikapcsolódik mindenki és ha már úgy esett,hogy egy nemzetiségűek vagyunk egy ligába tömörülünk?
Ha akarod folytasd a Te szent "inkvizíciós küldetésed" FS-en kívül!Remélem nem sértettem meg senkit azzal,hogy a liga nevében beszéltem.De hagyjuk a ligát...mint egyszerű tag (,mert hogy most nem sub-master vagyok és ez ellen semmi kifogásom) elmondtam a véleményem.
Dózer itt az ideje,hogy kinyisd a szemed és láss!Nem körlötted forog a világ!Főleg,hogy nem vagy a "világunk" része!Ha képes leszel az orrodnál tovább látni beszélek veled MSN-en is.
Zárásul...szidhatsz,tekinthetsz közellenségnek vagy aminek akarsz,mostmár kb leszarom (elnézést a kifejezésért).
"Rád szállok" "kiutállak" "átszervezések"?Szerinted Te tényleg Free elveit követed?Te magad írtad,hogy nincsenek szabályok.Free elve egyszerű volt és a mai napig érvényes..."bármelyik magyar játékos beléphet és egészen addig tag marad,amíg nem keveri a szart".Ha tényleg Free szabályait vesszük alapul Te már rég nem lennél tag.Akkor miről beszélünk?Te kivétel vagy,mert D-vel kezdődik a neved,R-re végződik és egy ideig league master felirat virított afejed felett?Hát nem!
"De ha nagyon akarnék szemétkedni, akkor már most elkezdhetnék ellene hergelni másokat."Itt húztam meg a határt.Ha Free olvasná a fórumot elszomorodna,hogy ez lett az általa létrehozott közösségből.Egy picit elgondolkodtam,vajh lenne-e értelme beszélnem Free-vel MSN-en,de inkább megkímélem szegényt attól,ami most itt zajlik.
Mindenki szépen vegye észre,hogy ő is csak 1 a sokmilliárdból és semmi joga megítélni másokat!
Hosszúra sikerült ez a hozzászólás és szerintem ismételtem is magam,plusz hibáztam is itt-ott...ez mind az alkohol számlájára írható(100 Forint/jäger...namár!).A lényeg (és ezt korábban józanul is írtam),hogy ne rendezkedjen allyban egy/több olyan személy,aki nem is játszik!!!
Békés,boldog joccakát mindenkinek!(Nekem még kell egy cigi...)
Pá! -
Udead #15153 Üdvözletem mindenkinek.Nem tudom emlékeztek e rám fs tag voltam amíg suclaim be nem csödölt...Udead vagy black chi néven futottam fs ben, örülök hogy megint van játék és lassan vissza is jövök amint tudok csak fellépések vannak küldöldön.. remélem lesz még hely zámomra az fs ben.Mivel nem ismerem az új verziót és az árakat és ...Tanácsot kérnék hogy érdemes elkezdeni warival nulláról?A black marketnél mennyibe kerülnek most a cuccok?Milyen most a pvp rendszer hasonló felállás vagy teljesen megváltozott?Elvileg ma már otthon leszek úgyhogy csinálom is a karit valószínűleg ezeket a neveken működöm majd vagy hasonlóakon.Amúgy meg pont meg lett midnenem 600 def set ..... fegyók vagyon premi... és mind bukta, boldog voltam, igazából csak a 600def setem és a decocat sajnáloma legjobban ...Bele olvastama vitákba hát....:D szeritnem tök fölöslegesen vitatkoztok, főleg hogy midnenki mond igazságot, részemről én örülnifogok hogy megint van game, probáltam másokat egyik sem jött be.Ja tök értelmetlena régi acc kről beszélgetni.Ha esetleg vissza kerülnek tulajdonunkba akkor max örüünk majd nekik.Na békét nem sokára online:D Várom márJa és a tanácsokat várom warit érdemes e kezdeni 0 ról.Thx all -
bomb1111 #15152 Szerintem kár a gőzért.Amikor erre vagy arra eldől a G1es 9dragons sorsa úgyis meglessz a FS.Takarítással vagy újraalapítással de meglessz. Mielött valaki megharagudna rám,annyit elmondok hogy inkább leszek egy csapatban olyan FASZokkal mint Army(bocs Armyka a nemcseréért)meg Kami,Hugi,Bari,Dodó,Zsolé,Gabi,Merw,Dr,Pille,Grab,Norbi meg elnézést a lapszuszom miatt,mintsem olyan szuperhősökkel akiknek semmit sem jelent az hogy MAGYAROK vagyunk.Ne értelmezzetek félre,nem tartom Pannóniát a Föld központjának de azért elvárnám hogy némi összetartást mutatsunk,főleg válságos korszakokban.Vagy ez nem jellemző ránk ? Na mindegy,megint filozófálok és sokatoknak nem tetszik.Sőt,nekem sem tetszik hogy olyan dolgokat kell ismételnem amelyek világosak.
A FS volt,van és lessz akár olyan senki-semmikkel mint én meg hozzám hasonló nagyszáju faszokkal.Meg akinek nem tetszik.....alapithat más ligát.Szerintem egyszerü a játszma : aki megállja a helyét a FS be annak tisztelet és becsület,meg aki okosabbnak tartja magát mint mi,szegény,IQ hiányos FS tagok,hááááát.......Istenem.Have good Road. Ami engem illet,soha nem érdekelt ki kivel volt jóba vagy sem mert ha Magyarral találkoztam,segítettem neki(márha tudtam és kérte) és nem hiszem hogy bárki is tudna egy rossz szót szólni Bomb ról aki egy nagyszáju senki-semmi aki mindig a FS becsületét próbálta tiszteletben tartani.
És elnézést az idealizmusom miatt.Csak egy egyszeü Magyar vagyok akinek van egy ELVE is : Ha valakin nem tudsz segíteni,legalább rosszat ne tégy neki. -
#15151 -
Sixtail #15150 Milyenek a mostani árak a piacon?
Ja bocs, ez nyilván off-topic, biztos rossz oldalt nyitottam meg. :D -
#15149 Helyes!
Akkor ne fogj vissza engem légyszi! Ez most az Én inkvizíciós küldetésem. Tűzzel-vassal. -
#15148 nincs, már elüldöztem mindet -
#15147 Mégis vannak, akik várják hogy menjek rendet szerkeszteni.
Ez miért is van? O.o
Minden tényleg olyan fasza, mint ahogy vázoljátok?
Nem hiszem.
És igen. Előbb voltál benne a "Free érában", mint én. Mégis teljesen új rendszerrel "üzemelteted" a dolgot.
Még egy kérdés. Meddig fogsz most játszani? még 1 hónap, vagy 2? Aztán mész másik játékokat tesztelni? Tudom hogy ez most "övön aluli" volt, de jogos.
Ha egyszer eljön az ideje, hogy visszatérjek, akkor igenis lesznek átszervezések, és lesznek érzéketlen "búcsúk" jelenleg ligában tartózkodóktól.
Ha esetleg egy új szerver lesz a régi kariknak, akkor pedig alapból egy fullos FS lesz életre hívva. Bevándorlók, selejtek, és nemkívánatos személyektől mentesen. -
#15146 Már elmondtuk 100x, hogy nem G1-en múlik, hanem Indy-Acclaim együttműködésen. (mármint a DB) -
#15145 Ezt még nemtudom kihagyni sory
A Free s idökröl lehet hogy többet tudnék beszélni mint te.
Az hogy FS ideiglenesen meglett csinálva sajnos/szerencsére elég valoszinü hogy végleges is marad mert nemlátom hogy G1 esek nagyon igyekeznének viszahozni az acclaimos karikat. -
unusual #15144 Szerintem tudja. Jah pöffeszkedem! És kérlek szabd meg hol legyek,és mikor! Van még valami " apu " ? -
#15143 A név kötelez... Am meg kb MSN-en is elérsz. És bármily meglepő is, van infóm arról, hogy mi zajlik. ;)
De ha ez 100%, hogy ez csak ideiglenes befogadó/óvóhely, akkor sem vagyok büszke rá hogy unu, meg drh-s exjátékos hulladék meg mittudomén még kik vannak benne. És külön köszönöm, hogy jelen időben írtad, amit írtál! Mert egyszer még lesz, csak senki nem tudja még hogy mikor.
Raven!
Örülök, hogy összehoztad az óvóhelyet, de annak nem hogy szükség törvényt bont alapon mindenféle jöttmentnek is helye van benne! Nem a munkádat értékelem alul, hanem a kivitelezés minőségét. Szűrésre mindig is szükség volt, és lesz is! Kíváncsi vagyok, hogy ha Free csinálta volna ezt az ideiglenes megoldást, akkor az ő szabályait ugyanúgy szarba se vennétek, mint az én fórumos megnyilvánulásaimat? Sok rendszer tőle származott, és büszke vagyok rá, hogy egy percet sem játszottam azok nélkül a szabályok nélkül. Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy a régi időkben elég kemény volt bekerülni FS-be, és bent maradni is csak a szabályok (amik sosem voltak) betartásával lehetett.
Made!
Veled sosem volt semmi bajom ha jól emlékszem. (A karivásárlásosditól eltekintve.) Szerintem ökörködtünk eleget anno.
:)
Lin!
Nincs véletlenül egy Holtpontos, akit szekálhatsz? :D -
#15142 "Dóz...mit is csinálsz?Hol vagy Te most?Ja hogy épp az elveidért sztrájkolsz és nem játszol...Jelenleg kb semmi közöd nincs ahhoz,hogy ki van FS-ben és ki nincs"
-
#15141 Öhm...mit is akartam?Ja igen...
K U S S ! ! !
Ha nem jut eszetekbe egy értelmes dolog se,akkor inkább zárjátok be szépen a böngészőt és menjetek aludni!
Dóz...mit is csinálsz?Hol vagy Te most?Ja hogy épp az elveidért sztrájkolsz és nem játszol...Jelenleg kb semmi közöd nincs ahhoz,hogy ki van FS-ben és ki nincs,főleg hogy ez nem a Fekete_Solymok,hanem a [Fekete_Solymok].Ha nem lett volna elég egyértelmű ez új/ideiglenes FS.
Mellékelten hozzáteszem,hogy sosem egy,de nem is két ember döntötte el,hogy ki megy és ki marad.Állítsátok le magatokat végre!Vagy ha az nem megy napoljátok el a balhét addig,amíg mindketten online lesztek!Így ennek semmi értelme.
Persze...ez nem vita csak néhány ígéret listázva,mi?Na akkor én most megígérem,hogy nagyon nagy hisztik és nyafogások lesznek,ha visszakapjuk a karaktereinket. -
#15140 Igazad van Dozi lépjen ki minden 2. ember és csináljon mindenki magának saját leaguét ahogy ez volt régen is nehogy véletlen megértöek legyetek kicsit is és legyen 1 nagy ütös Magyar league a szerveren bomlasszuk csak szét a magyarokat ahogy az más mmokban is megy és fikázzuk meg pk zuk egymást.
Részemröl befejeztem mostmár csak játékkal kapcsolatban irok vagy talán jobb lenne csinálni 1 9d s topicot ahol a játékrol van szo? -
#15139 -
#15138 Master én maradhatok? Igérem meg sem szólalok hátha feldühítelek valamivel. -
#15137 Akkor sincs ott keresnivalód.
És igazi román örömtáncot jártál? Szabi tudja, hogy ott pöffeszkedsz te is? -
unusual #15136 Veled ellentétben én nem. Jah,tök büszke voltam rá! :) -
#15135 Látod te kis buta?
Lehülyéztél, és leférgeztél anélkül, hogy én akár csak 1 jellemzőt is használtam volna. Ennyire vagy intelligens. (semennyire)
Sajnálom hogy nem akarsz te is találkozni velem élőben, mint ahogy anno Legenda akart, mert minden leírt betűdet megbánnád. Nem konkrétan verekedés/verésre gondolok. Egyszerűen nem ismersz, és mégis. Bár ha nagyon feszülnél kaphatnál is egy kicsit. :D
unu:
Szerintem neked SEMMI keresnivalód nincs FS-ben. FS-est öltél, és tetted olyan büszkeséggel, mintha csak egy puttó román lennél. Ha jól emlékszem ki is lépett miattad. Most meg befúrod a pici pofidat és "oxtod az éxt" vagy mi?
Eddig is igazat adtam Brightnak, de most már 100% tuti vagyok benne, hogy sok olyan "ember" beférkőzött FSbe, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt ott régen (be sem kerülhettek volna). Unut pl én magam tettem tiltólistára. És most mégis bent van...
Sad Panda....