• LordTusy
    "Na akkor én most megígérem,hogy nagyon nagy hisztik és nyafogások lesznek,ha visszakapjuk a karaktereinket."

Már megint tévedtem...még vissza se kaptuk a karaktereket (,ha egyáltalán visszakapjuk őket),de már el is kezdődött a hiszti.Nagyon nehezedre esett volna pl azt írni,hogy: "Igazatok van,próbáljuk meg így.Ha nem jön be töröljük akit kell és mindenki boldog lesz."Helyette nyafogsz és FS-bomlasztással fenyegetőzöl...csak azon lepődtem meg,hogy nem ígértél FS-vadászatot.
    A kulturált viselkedésről csak annyit,hogy most kb fél órája beloggoltam és mindenki képes volt értelmesen,magyarul köszönni.Beszélgettem velük picit és jöttem is kifelé...mindenki normálisan elköszönt és ennyi.Ha valaki nem tud viselkedni,arra ugyanúgy rászólunk,mint eddig.Ha ezután se törekszik a javulásra repül.(Én most egy végtelenül egyszerű dolgot emeltem ki,mint a köszönés,jobb pillanatnyilag nem jutott eszembe meg amúgyis ez volt az egyik fétised...)
    Mindegy,csinálsz amit akarsz.Ha attól jobban érzed magad,hogy minket is egymás ellen hangolsz,hát hajrá!(Majd ha lenyugszol,kitisztul a fejed és az okosságaid mellé elfér egy kis tolerancia és türelem szívesen látunk FS-ben.)
    Nyugalmas boldog joccakát mindenkinek!

Ui:Már megint a liga nevében írtam...aki nem ért egyet kérem jelezze és utólagos elnézését kérem az okozott kellemetlenségért!