--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Öhm...oké van bhennem pár jäger...(Minden pestinek üzenem,hogy Morrisons 3-bvan vasárnap 100 HUF a jäger,és még velem is összefuthatsz...)
Dóz...öhm...Szerinted Te tényleg egy személyben képviseled FS-t?Amikor kiléptél (többször előfordult),akkor is FS-t képviselted?Sok jót tettél a ligáért,de mindig elkúrtad valami hülyeséggel...Tisztellek,de nem vakon.Ezt a tisztogatás dolgot gondold újra!Nem fogunk valakit kirakni a ligából csak azért,mert Te úgy akarod.5 ember elég egy band alapításához,szerintem fontold meg.Én toleráns voltam/vagyok veled szemben,de ez most kb elég.Ki nem szarja le,hogy van infód arról,hogy mi van most FS-ben?Te benn vagy?Nem!Kezdek besokalni...Vedd már észre magad!A Te helyed sem biztos FS-ben!Alapíts egy bandot Barival,meg a többi híveddel,akik minden szavadra ugranak és dobnak egy miatyánkot!FS mindig demokrácián alapult és ez nem változik.Milyen tisztogatásról beszélsz?Előbb talán kezdj el játszani...
Rohadtul elegem van abból,hogy kb Istennek hiszed magad allyn belül!Semmivel se érsz többet,mint akármelyik másik játékos!Ember vagy!
Támadod Raven-t,hogy tárt karokkal fogad minden magyart?Miért?Mert végre egy értelmes magyar közösség lenne fekete oldalon?Ajjaj,mekkora tragédia!Még a végén a játékról is szó lenne a fórumon,nem csak szidnád azt,aki épp nem ért veled egyet.
Mért fáj az,ha nyugodtan játszik/kikapcsolódik mindenki és ha már úgy esett,hogy egy nemzetiségűek vagyunk egy ligába tömörülünk?
Ha akarod folytasd a Te szent "inkvizíciós küldetésed" FS-en kívül!Remélem nem sértettem meg senkit azzal,hogy a liga nevében beszéltem.De hagyjuk a ligát...mint egyszerű tag (,mert hogy most nem sub-master vagyok és ez ellen semmi kifogásom) elmondtam a véleményem.
Dózer itt az ideje,hogy kinyisd a szemed és láss!Nem körlötted forog a világ!Főleg,hogy nem vagy a "világunk" része!Ha képes leszel az orrodnál tovább látni beszélek veled MSN-en is.
Zárásul...szidhatsz,tekinthetsz közellenségnek vagy aminek akarsz,mostmár kb leszarom (elnézést a kifejezésért).
"Rád szállok" "kiutállak" "átszervezések"?Szerinted Te tényleg Free elveit követed?Te magad írtad,hogy nincsenek szabályok.Free elve egyszerű volt és a mai napig érvényes..."bármelyik magyar játékos beléphet és egészen addig tag marad,amíg nem keveri a szart".Ha tényleg Free szabályait vesszük alapul Te már rég nem lennél tag.Akkor miről beszélünk?Te kivétel vagy,mert D-vel kezdődik a neved,R-re végződik és egy ideig league master felirat virított afejed felett?Hát nem!
"De ha nagyon akarnék szemétkedni, akkor már most elkezdhetnék ellene hergelni másokat."Itt húztam meg a határt.Ha Free olvasná a fórumot elszomorodna,hogy ez lett az általa létrehozott közösségből.Egy picit elgondolkodtam,vajh lenne-e értelme beszélnem Free-vel MSN-en,de inkább megkímélem szegényt attól,ami most itt zajlik.
Mindenki szépen vegye észre,hogy ő is csak 1 a sokmilliárdból és semmi joga megítélni másokat!
Hosszúra sikerült ez a hozzászólás és szerintem ismételtem is magam,plusz hibáztam is itt-ott...ez mind az alkohol számlájára írható(100 Forint/jäger...namár!).A lényeg (és ezt korábban józanul is írtam),hogy ne rendezkedjen allyban egy/több olyan személy,aki nem is játszik!!!
Békés,boldog joccakát mindenkinek!(Nekem még kell egy cigi...)
Pá!