Udead#15153
Üdvözletem mindenkinek.Nem tudom emlékeztek e rám fs tag voltam amíg suclaim be nem csödölt...Udead vagy black chi néven futottam fs ben, örülök hogy megint van játék és lassan vissza is jövök amint tudok csak fellépések vannak küldöldön.. remélem lesz még hely zámomra az fs ben.Mivel nem ismerem az új verziót és az árakat és ...Tanácsot kérnék hogy érdemes elkezdeni warival nulláról?A black marketnél mennyibe kerülnek most a cuccok?Milyen most a pvp rendszer hasonló felállás vagy teljesen megváltozott?Elvileg ma már otthon leszek úgyhogy csinálom is a karit valószínűleg ezeket a neveken működöm majd vagy hasonlóakon.Amúgy meg pont meg lett midnenem 600 def set ..... fegyók vagyon premi... és mind bukta, boldog voltam, igazából csak a 600def setem és a decocat sajnáloma legjobban ...Bele olvastama vitákba hát....:D szeritnem tök fölöslegesen vitatkoztok, főleg hogy midnenki mond igazságot, részemről én örülnifogok hogy megint van game, probáltam másokat egyik sem jött be.Ja tök értelmetlena régi acc kről beszélgetni.Ha esetleg vissza kerülnek tulajdonunkba akkor max örüünk majd nekik.Na békét nem sokára online:D Várom márJa és a tanácsokat várom warit érdemes e kezdeni 0 ról.Thx all