bomb1111#15152
Szerintem kár a gőzért.Amikor erre vagy arra eldől a G1es 9dragons sorsa úgyis meglessz a FS.Takarítással vagy újraalapítással de meglessz. Mielött valaki megharagudna rám,annyit elmondok hogy inkább leszek egy csapatban olyan FASZokkal mint Army(bocs Armyka a nemcseréért)meg Kami,Hugi,Bari,Dodó,Zsolé,Gabi,Merw,Dr,Pille,Grab,Norbi meg elnézést a lapszuszom miatt,mintsem olyan szuperhősökkel akiknek semmit sem jelent az hogy MAGYAROK vagyunk.Ne értelmezzetek félre,nem tartom Pannóniát a Föld központjának de azért elvárnám hogy némi összetartást mutatsunk,főleg válságos korszakokban.Vagy ez nem jellemző ránk ? Na mindegy,megint filozófálok és sokatoknak nem tetszik.Sőt,nekem sem tetszik hogy olyan dolgokat kell ismételnem amelyek világosak.
A FS volt,van és lessz akár olyan senki-semmikkel mint én meg hozzám hasonló nagyszáju faszokkal.Meg akinek nem tetszik.....alapithat más ligát.Szerintem egyszerü a játszma : aki megállja a helyét a FS be annak tisztelet és becsület,meg aki okosabbnak tartja magát mint mi,szegény,IQ hiányos FS tagok,hááááát.......Istenem.Have good Road. Ami engem illet,soha nem érdekelt ki kivel volt jóba vagy sem mert ha Magyarral találkoztam,segítettem neki(márha tudtam és kérte) és nem hiszem hogy bárki is tudna egy rossz szót szólni Bomb ról aki egy nagyszáju senki-semmi aki mindig a FS becsületét próbálta tiszteletben tartani.
És elnézést az idealizmusom miatt.Csak egy egyszeü Magyar vagyok akinek van egy ELVE is : Ha valakin nem tudsz segíteni,legalább rosszat ne tégy neki.