• ToshiBá
    A név kötelez... Am meg kb MSN-en is elérsz. És bármily meglepő is, van infóm arról, hogy mi zajlik. ;)
    De ha ez 100%, hogy ez csak ideiglenes befogadó/óvóhely, akkor sem vagyok büszke rá hogy unu, meg drh-s exjátékos hulladék meg mittudomén még kik vannak benne. És külön köszönöm, hogy jelen időben írtad, amit írtál! Mert egyszer még lesz, csak senki nem tudja még hogy mikor.

Raven!

Örülök, hogy összehoztad az óvóhelyet, de annak nem hogy szükség törvényt bont alapon mindenféle jöttmentnek is helye van benne! Nem a munkádat értékelem alul, hanem a kivitelezés minőségét. Szűrésre mindig is szükség volt, és lesz is! Kíváncsi vagyok, hogy ha Free csinálta volna ezt az ideiglenes megoldást, akkor az ő szabályait ugyanúgy szarba se vennétek, mint az én fórumos megnyilvánulásaimat? Sok rendszer tőle származott, és büszke vagyok rá, hogy egy percet sem játszottam azok nélkül a szabályok nélkül. Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy a régi időkben elég kemény volt bekerülni FS-be, és bent maradni is csak a szabályok (amik sosem voltak) betartásával lehetett.

Made!

Veled sosem volt semmi bajom ha jól emlékszem. (A karivásárlásosditól eltekintve.) Szerintem ökörködtünk eleget anno.
    :)

Lin!
    Nincs véletlenül egy Holtpontos, akit szekálhatsz? :D