• Peter55
    Srácok, kezd nagyon elegem lenni az egész marhaságotokból. Nem olvastam el minden postot, de rohadtul nem is vagyok kíváncsi rájuk.

Eszméletlen, hogy mennyi bajotok van. Az egyik utálja a másikat mert azt hiszi, hogy ismeri, de kérdezem én, ismered-e a VALÓSÁGBAN, hogy ilyen következtetéseket vonj le? Nem hinném. Most már nem tudom elégszer írni, de nem fogod fel, hogy ha "utálod" akkor nem szólsz hozzá egy cseszett szót sem? Senki nem kíváncsi erre, arra meg végképp nem, hogy neked mi a régi sérelmed.

Látott már FS szebb időket is de ez nem jelenti azt, hogy most bármi komolyabb gond lenne vele, aki nem tanúsít olyan viselkedést amit elvárunk úgysem marad bent sokáig. Ilyen egyszerű a dolog.

És nevetséges amit itt műveltek, ez a téma azért lett nyitva, hogy a 9D-ről beszéljünk. Lelehetne már arról szokni, hogy itt vitáztok minden hónapban valami faszságon (már bocsánat a szó használat miatt.)

Nem kell itt kikészíteni senkit sem, meg kicsinálni sem, csak csöndben el lenni, ha meg annyira kikívánkozik magatokból akkor ott van az idióta PM.