21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#15134 Egyébként most el terveztem, hogy ezzel a karival nem megyek GL-en WT-be. :D:D -
#15133 korrekt -
#15132 Ha visszakapom a karim, első dolgom az lesz, hogy elpicsázom Shao-yu-langot (ha jól írtam le), megcsinálom 2nd role-t, és:
1. verzió: Ha ugyanarra a szerverre kapom vissza a karim, mint amin a mostani FS van, akkor HA a vezetőség bevesz, belépek, és meghúzom magam, mint egy rendes új tag.
2. verzió: Ha nem ugyanarra a szerverre kapom vissza a karim, mint amin a mostani FS van, akkor megcsinálom/juk, ott is a ligát, és aki akar odajön, és meghúzom magam, mint egy kezdő.
Én magamba így terveztem ezt el.
Nem tervezek kikészíteni senkit [eddig se állt a szándékomba (kivéve petit néha, no meg kamit :D)], viszont megpróbálom hozni a régi formám, és némi színt vinni a hétköznapokba.
Na ez eléggé a jövő zenéje lett, de kicsit beszéljetek ezen soraimról a vita helyett, addig is nyugodtság lesz. -
Warrika #15131 én személy szerint befejeztem mert télleg értelmetlen dozer meg hát hergelj csak mindenkit ellenem elég szánalom dehát az ilyen alja féregtől mint te nem is várok többet már elnézést... -
szóval ilyen amikor okosabb vagy? -
unusual #15129 Alig várom!!!!! -
#15128 Srácok, kezd nagyon elegem lenni az egész marhaságotokból. Nem olvastam el minden postot, de rohadtul nem is vagyok kíváncsi rájuk.
Eszméletlen, hogy mennyi bajotok van. Az egyik utálja a másikat mert azt hiszi, hogy ismeri, de kérdezem én, ismered-e a VALÓSÁGBAN, hogy ilyen következtetéseket vonj le? Nem hinném. Most már nem tudom elégszer írni, de nem fogod fel, hogy ha "utálod" akkor nem szólsz hozzá egy cseszett szót sem? Senki nem kíváncsi erre, arra meg végképp nem, hogy neked mi a régi sérelmed.
Látott már FS szebb időket is de ez nem jelenti azt, hogy most bármi komolyabb gond lenne vele, aki nem tanúsít olyan viselkedést amit elvárunk úgysem marad bent sokáig. Ilyen egyszerű a dolog.
És nevetséges amit itt műveltek, ez a téma azért lett nyitva, hogy a 9D-ről beszéljünk. Lelehetne már arról szokni, hogy itt vitáztok minden hónapban valami faszságon (már bocsánat a szó használat miatt.)
Nem kell itt kikészíteni senkit sem, meg kicsinálni sem, csak csöndben el lenni, ha meg annyira kikívánkozik magatokból akkor ott van az idióta PM. -
#15127 Nemtudom mi a bajod a mostani FS el de ha kifejtenéd azt a férges dolgot pl nevekkel is mert nemtudom még elképzelni se mire gondolsz.
Maki: Tudtommal azon vagy hogy megváltozz és jó fiú legyél de ha igy beszélsz másokkal ez sosem fog sikerülni.
Dozi vs Warlord: Elég nevetséges amit itt forumon müveltek visszaolvastam az elejétöl és nemigazán értem miért is vitáztok.
Szabi: Teljes mértékbenn egyet értek veled ez a forum nem arrol szol hogy ijen hüjeségekkel legyen telespamolva jolenne ha a játékrol szolna. -
szabi34 #15126 na mert aztán kurva sok értelme van pont ezen a fórumon vitázni. Szerinted mért 9Dragons fórum? talán h a játékról is legyen szó nem? vagy én vagyok a hülye nem?
de mind1 vitázz csak ha ennyire hülye vagy, ja és írj egy privit ha be tudtál lépni fs-be mert én akkor ki is lépnék... ennyit rólad. bb -
SKIP!
ui.: FS él!
-
Exxtazy #15124 Mint egy szappanopera.
Sajnállak titeket!:D
-
#15123 Én nem vitázok senkivel. ;)
Leírtam, hogy mi fog történni vele, amint visszatérek 9D be-
Egyelőre nem vesz komolyan. Ezt a gyermeki butaság számlájára írom. ;)
De ha nagyon akarnék szemétkedni, akkor már most elkezdhetnék ellene hergelni másokat. :D
Bright!
Az összes nem oda való ki lesz marva rövidtávon, amint Bari, és Dodó visszatérnek visszaadják FS régi fényét. Ez nem fenyegetés, hanem ígéret! -
#15122 nem akarok beleszólni de akkor ne olvasd légyszíves.. kellenek a vitázók hogy te letudd őket nyugtatni.. ez egy körforgás.. nem érted? =) -
szabi34 #15121 nem akarjátok priviben folytatni már. faszom kivan h minden héten ez megy és nincs kb semmi a játékról mert mindig össze kell veszni valakiknek.
Elmegy a kedvem sg olvasástól is már.
nemigaz...
Nyugodjatok le és kockuljatok vagy bánom is én mit csináltok. (: -
#15120 akkor lehet hogy te vagy a maradi.. -
#15119 én igazából már ott elvesztettem a fonalat, hogy miért kell valakire rászállni, azért mert nem kedvel/utál stb -
#15118 nekem meg a wargenyó az optimális.. köszi =) -
#15117 akkor ezek szerinte te is... -
Warrika #15116 nekem ez pont optimális köszi -
#15115 akkor válassz egy olyan fórumnevet ami nem hangzik bénán.. -
Warrika #15114 maki írd le nyugodtan a véleményed meg minden csak ezt a "wargenyó"-zást abbahagyhatnád...
azért van 1 minimális tisztelet ami mindenkinek kijár bár különösebben nem zavar a te szintedhez ez pont ideális nem is várok mást tőled csak azért megjegyeztem:P -
#15113 illetve a problémám warr-al van most.. az hogy magára uszított még egy vagy több embert arról nem tehetek.. -
Sixtail #15112 Tusé! (fingom sincs hogy írják, úgyhogy kiejtés szerint írtam :P) -
#15111 de most nem azért szerintem wargenyónál még én is többet tudok a ligáról.... vagy többen ismernek mint őt.. visszafogadni? viccelsz? ha ő visszafogadna másik 20ember figyelmezettné hogy a-a.. =) szóval ezt fölöslegesen írtad. a más részt hogy azt lezártuk és nem írunk egymásnak már.. -
Sixtail #15110 Ok, ok, maradjunk annyiban, hogyha warri nem hord bracert, nuker se hordjon pl. kardot. :P
Vagyis hordjon nyugodtan, csak ne tudjon vele skillt használni és úgy már semmi bajom nem lenne vele. Én sem tudok smashelni bracerrel pl, ő se tudjon lőni karddal. Szerintem ez így lenne logikus.
Jajj, de nem terelem a témát, mehet tovább a #15100. -
#15109 ez mitől menekülés? ha valaki konkrétan arra megy, hogy kikészítse a másikat, a probléma nála van szerintem :)
vagy mondjuk álljunk annak az oldalára, akivel korábban köpködtük egymást, csak azért, hogy "visszafogadjon", az könnyebb, ugye? :D -
Warrika #15108 többek közt
vagy csak simán ha látom azokat a neveket nem figyelek oda
harmadszor az ilyenen hogy "kikészítelek" 1 játékba csak szavakkal hát 1 jót tudok röhögni de többet nem. de azért hátha sikerül neki drukkolok sok szerencsét
-
#15107 meneküljünk a problémák elől.. az könnyebb ugye? :D -
#15106 És warr azok a pletykák miszerint beléptem az FS-be alaptalanok.. egyelőre.. addig nem fogok úgysem vissza menni amíg ott vagy.. szóval én dózban bízok.. -
#15105 ti ehhez, más meg lehet, hogy a chat kikapcsolásához ért :) -
#15104 szerintem én is.. ha sikerült elérnem hogy dóz feloszlassa a ligát illetve elhagyja egy kis időre... lehet h nem pont miattam de én voltam az utolsó csepp.. persze a végén minden tisztázódott... -
BrightSky #15103 A játék öröméért kezdj el játszani, ne bosszúból. Az az FS, amit te ismertél, már nincs többé, elég sok féreg rágja és nem biztos, hogy van hova visszamenned. Ez baráti tanács volt, kitartást kívánok, ha mégis másképp döntenél. -
#15102 Nem akarok védeni senkit, se támadni, DE dóz meg én kifejezetten értünk az emberek kikészítéséhez, ez már sokszor bebizonyosodott (volt, hogy akaratlanul, volt hogy akarattal), kikészítettünk sokakat(volt, hogy egymást is). A vitához nem szólok hozzá semmit, nincs értelme. -
Warrika #15101 jogos:P
bocsesz -
bomb1111 #15100 Kakasviadal -
#15099 hopáá bocsi a tripláért de most téged idézlek warrigenyó..
#15034 -
Warrika #15098 hehe hát majd meglátjuk az a baj hogy én nem veszem annyira komolyra a dolgokat mint sokan.
mond amit mond csinál amit csinál őszintén miben tudna engem hátráltatni?
sztem nem sok mindenben sőőt jórészt semmiben -
#15097 ugyanúgy ahogy az előzőekben hozzád sem... -
#15096 hidd el engem is kitudott már készíteni ..
mondjuk az igaz hogy én is őt.. szerintem is hamar elfogsz menni onnan..
-
Warrika #15095 hát mit mondjak mondani mindent lehet csak az a baj fele se igaz