--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Első ízben gratulálnék a helyesírásodhoz. Kezdesz csatlakozni Hall of Shame megbecsült tagjaihoz.
Kurvára nem játszottam veled kb sosem azon kívül, amikor partizgattunk.
Nem tudom ki vagy, de nem lehetne, hogy visszamenj oda ahonnan előbújtál?
Nem ismerlek, és te sem engem.
Nem tudom honnan szerzel erőt ilyen dolgokat írni, de felírom a cyber hero számládra.
Most elkezdhetnélek szidni, mint a lovat.
De én ennél nemesebb vagyok, és okosabb is.
Inkább csak annyit írnék, SZÉGYEN hogy ilyen "emberek", mint te megvethették a lábukat egy ilyen patinás liga berkein belül! Csak azt érted most el, hogy tuti tönkre fogom tenni a játékélményed, mert undorító vagy. A gép mögé bújva véleményt alkotsz másról úgy, hogy sosem játszottál vele, és sosem találkoztál vele.
Rossz embert találtál meg magadnak, a rossz időben kiscsikó.
Eljön még az ideje, mikor megnyomod majd a leave gombot miattam. Nem ma lesz, és nem is holnap. De meg fogod tenni, mert úgy rád fogok gyógyulni, mint a herpesz a farkadra.
Remélem most örül a beteg kis lelked. Így ismeretlenben ezt tudom garantálni neked. Semmi többet. És akik évek óta játszanak velem, mint Pot, Kami, Bomb, stb-stb (a lista a teljesség hiányával készült), azok tudják hogy rád is fogok szállni. Szerezd meg ami kell, mert nemsokára érkezem. És akkor már nem lesz sokáig helyed a ligá(nk)ban.