21072
  • ReszegKoldus
    "De én ennél nemesebb vagyok, és okosabb is."
    na ez némi felüdülést jelent, mert eddig még nem igen láttuk itt :D
  • Warrika
    komolyan jobb ha erre inkább nem is válaszolok de látszik a szinted és alig várom már mikor megpróbálsz elkezdeni "szivatni" sok sikert előre is
  • ToshiBá
    Első ízben gratulálnék a helyesírásodhoz. Kezdesz csatlakozni Hall of Shame megbecsült tagjaihoz.

Kurvára nem játszottam veled kb sosem azon kívül, amikor partizgattunk.
    Nem tudom ki vagy, de nem lehetne, hogy visszamenj oda ahonnan előbújtál?

Nem ismerlek, és te sem engem.
    Nem tudom honnan szerzel erőt ilyen dolgokat írni, de felírom a cyber hero számládra.
    Most elkezdhetnélek szidni, mint a lovat.
    De én ennél nemesebb vagyok, és okosabb is.
    Inkább csak annyit írnék, SZÉGYEN hogy ilyen "emberek", mint te megvethették a lábukat egy ilyen patinás liga berkein belül! Csak azt érted most el, hogy tuti tönkre fogom tenni a játékélményed, mert undorító vagy. A gép mögé bújva véleményt alkotsz másról úgy, hogy sosem játszottál vele, és sosem találkoztál vele.

Rossz embert találtál meg magadnak, a rossz időben kiscsikó.
    Eljön még az ideje, mikor megnyomod majd a leave gombot miattam. Nem ma lesz, és nem is holnap. De meg fogod tenni, mert úgy rád fogok gyógyulni, mint a herpesz a farkadra.

Remélem most örül a beteg kis lelked. Így ismeretlenben ezt tudom garantálni neked. Semmi többet. És akik évek óta játszanak velem, mint Pot, Kami, Bomb, stb-stb (a lista a teljesség hiányával készült), azok tudják hogy rád is fogok szállni. Szerezd meg ami kell, mert nemsokára érkezem. És akkor már nem lesz sokáig helyed a ligá(nk)ban.
  • Warrika
    te hozzád meg nem szólt senki...
  • makiii
    te kezdted.. szóval kuss.. =)
  • Warrika
    már nem szerencsére de régen épp eléggé "megszerettem" am különösebben nem érdekelne csak mikor elkezd oltani meg okoskodni azt nem szeressem leírtam a véleményem mint ahogy ő is tette de sztem jobb ha befejezzük mert nincs sok értelme:P
    szal különösebben nincs kedvem többet hozzáfűzni de persze ez az elkövetkező hozzászólásoktól is függ:)
  • BarackHUN
    Nektek pontosan mi bajotok egymással a fórumon kívül?
    Olyan gyakran találkoztatok a játékba, hogy utálhassátok egymást? -.-
  • Warrika
    noh dozika elmesélhetnéd nekem mi a ló*aszról beszélsz.
    az hogy miért nem kedvellek már már utállak az nem igazán személyes inkább játékbeli ok bár a személyedhez köthető hát inkább nem jellemezlek mert nem biztos tudnék elég szép szavakat használni amiket megtűr ez a fórum is.
    amit említettél ez a pár órás "partyzás" hát lehet nem éreztettem veled de már akkor se kedveltelek sőt már elötte jó pár hónappal.
    akkor is csak azért próbáltam normális lenni mert nem akartam balhét de ezt a témát ink hanyagoljuk mert nem ide tartozik.
    jó lenne ha átgondolnád miket írsz és miért mert így nemhogy csak lejáratod magad hanem sok sok embert eléggé meg is bántasz.
    az meg hogy mit akarsz csinálni a játékba nem nagyon izgat mivel ez csak 1 játék és sose vettem annyira vér komolyra mint te hagy ne részletezzem mikor és miért...
    tudod lehet sokan jó fejnek tartanak téged de elég kétszínű vagy és nem mindenki ismeri mindkét oldalad hát nekem szerencsém volt és hamar megtapasztaltam mien is vagy valójába így nem tudtam mibe csalódni.
    ez persze csak egyéni véleményem.
    am szeretem az ilyeneket mint te azt hiszik ők valakik közbe meghát...
    nah mind1 ilyen emberek is kellenek mint te az ilyenek nélkül túl jó lenne a társadalom.
    sajnálom ha valaki ezzel nem ért esetleg eggyet és jöhetnek a leszólások és különbőző letolások de nekem ezek a tapasztalataim véleményem és azthiszem ez pont 1 olyan hely ahol ezeket meglehet osztani bár tény hogy inkább a játékról kéne beszélni itt de azthiszem ez részbe hozzá tartozik.
    uhh kicsit hosszúra sikeredett ezért utólag elnézést.
  • BarackHUN
    A videón Shanny EC7-es SF nukerjével írtja a whiteokat, és kb 5 percig nem tudják megölni. Röviden: nem változott a nuker semmit se :)
  • ToshiBá
    Bocs a Scullyért Cica! :D

Neki nemtom mennyire esne le, ha azt írtam volna. ;)
  • ToshiBá
    Warika: Tudom, hogy személyes indíttatású az irántam érzett ellenszenved. Szar vagy, mert csak. Amikor Petyával, meg Scullyval partyztál velem akkor kb semmi bajod nem volt. Csak ugye történtek dolgok... És szar vagy, mert személyesnek veszed azt amihez kibaszottul semmi közöd nincs. És igen! Már csak ezért is fogok feszülni ellened tegnaptól kezdve.

Bari: Kitartás ifjú genyócám! Én is kitartok! :D

A videót légyszi intézze fel valaki valami magyar megosztóra, mert német IP vel nem tudom megnézni. :D
  • BarackHUN
    A def ruha def/ck defet ad, szóval az nem érv.
  • Sixtail
    Shanny vagy Kalz? Nem érzem a különbséget. :D
    Ami a ruhát illeti, felőlem OK lenne, ha nuker nem hordhatna def rucit. :P
  • BarackHUN
    Ami a WD fegyót illeti, ennyi erővel warri se hordhasson Ck dodge rucit, nemde? :)
  • BarackHUN
    Ez Shanny és nem Kalzion.
  • Sixtail
    Ugyanolyan régi stílusú nuker, mint a régi időkben (kivéve az új IM decót ugye). Már akkor is hallottam, hogy bevezetnék, hogy egy nuker csak bracert bírjon feltenni, és ne ec wd warris fegyókkal rohangáljon. Egy hogy bénán néz ki, de annyira nem logikus, hogy egyeltalán felteheti ezeket a fegyókat. És kb +300def nem kevés...
    A másik meg, hogy ez Kalzion, a szociális világtól önmegfosztott ember, aki éjjel nappal grindel, farmol, és még BPre is jut ideje... Persze ha neki ez így jó, áldásom rá.

Ezzel nem azt akarom állítani, hogy a nukerek "nerfelve" lettek vagy ilyesmi. Semmi nem lett nerfelve, csak még nyilván nincsenek 600as setek meg +10/+11/+12es fegyók, és persze IM sem. Van aki ezt is "nerf"-nek nevezi. :D

A helyzet változatlan, és szerintem az is lesz kb 2020ig, feltéve, hogy lesz addig 9D.

Kami, ne politizálj! :D
    Made, mi lett a bandáddal? o.O

És hogy szines legyen:
  • Stanyizllava
    barack ez kemény és ahogy elnézem tegnapi video és szerintem most ez az 1. top listán xD
  • BarackHUN
    Nuker
    Valakinek van még baja a nukerokkal?
  • BarackHUN
    Kijelentettem, hogy nem kerülök elő amíg nem kapom vissza a karijaim.
    Nem csinálok szart a számból, erről biztosítalak titeket.
  • LordTusy
    Kami Te csak maradj csendben!Hívtalak pálinkázni és nem jöttél...a pálinka meg már elfogyott,szóval ezt buktad!
    Öri-hari...ingame nem is szólok majd hozzád!(Pár óráig...)

U.I.:Az esőt is Te kérted,mi?
  • unusual
    Elég tetszetős! Néztem már én is. Kíváncsi leszek milyen lesz ingame,mert videók alapján jól nézz ki.
  • kalidor
    Előre elnézést kérek, ha ezzel valakit megsértek, de néha kell egy kis offtopic. :) Hátha nem veszekedtek annyit, most lehet szídni engem. :P
    http://www.youtube.com/watch?v=ExhYOZpnYQ4
  • Warrika
    igazatok van hogy nemrég óta vagyok ott.
    és dóz örülök a válaszodnak nagyon tetszik:)
    hasonló finomságra számítottam:P
    am hát lehet párak szemébe süllyedtem de személy szerint nem kedveltem sose dozert és ezután sincs szándékomba.
    magán véleményem írtam le mindíg is és akiket anno ismertem és aránylag jóban voltam azok nagyrésze visszajött bár van 1-2 kivétel az igaz de remélem idővel ők is visszatérnek:P
    úgyhogy dozerkám csak gyere nyugodtan és öldökölj le többet nem is kérek tőled:P én már ennek is örülök:D
  • makiii
    még én se, dóz, bomb, nincsen dóz ha lesz rendes neted legalább bohóckodni gyere fel.. hátha megjön a kedved és majd ha csatlakozok piszkálhatjuk egymást mint a régi szép időkben :P Bomb neked is ugyanezt ajánlom.. persze veled nem fogok vitatkozni mert bölcs embernek látszol ..
    (Remélem nem segít írásaidban senki)
  • makiii
    Még nem próbálkoztam.. tudod csak feltűnés mentesen ;)
  • MadeInHell
    Én is szivesen mennék magyar ligába!BrutalFace néven vagyok írjatok rám ha részetekről ok.THX
  • P0Th3aD
    Legalább annyira jó mint mikor ti vitatkoztatok! Nem tudom már, de volt vmi vita és a Fehér oldali ligákból lévő emberek vitatkoztak!
    ha te nem voltál benne, akkor bocsi...lusta vagyok visszakeresni! : )

Viszont ami tény, senkit sem lehet meggátolni abban h csatlakozzon,ha csak nem ugyanazzal a névvel jön mint amivel ki lett utálva!
    Azt írtad Maki hogy az alapján ítéljünk meg amien most vagy nem pedig amien voltál...ezzel csak az a baj, hogy sok embert megbántottál/megsértettél és és azért még ha oda is tetted hogy csak "pár" emberből van eleged, az egész ligát is ugyanúgy szidalmaztad!
    Sok a helyrehozni valód, uh ha tényleg nálunk vagy/leszel akkor ezt helyre kell hoznod, vagy nem kell csak szépen lapítani!

War pedig rendes srác, én már amennyire ismerhetem, mindig segítő kész volt és semmi problémám sem volt vele! Igaz hogy nem régi FS tag, sőt nagyon is ropog, de segítő készségben nincs hiány ha csak a tegnapi 1 órás killer runokat nézem!
    Abban viszont igazat kell adjak többieknek hogy régebbi dolgok vagy ki kicsodát vár vissza lát szivesen nem nagyon tudsz beleszólni, mert nincs viszonyítási alapod...ez viszont majd változik ha visszajönnek akik hiányoznak!

Dodó! Agyadra ment a Dortmund-i levegő? Oké hogy szinte egyedül tartottad fent a ligát meg minden, de ha mondhatom így mint "barátod", ezeket a kitöréseket nem tudod korlátozni? Engem csak ez az egy ami néha zavar! Az hogy mien a stílusod az nem, én nem veszem fel ha ieneket mondasz, de sokan igen ezt mindenki rendezze el magában...
    És nem jössz vissza FS-be...meg is ütlek! 3év nyomom ezt a fost kb együtt szenvedtünk azóta a 3évből ha 2.5 nem FSben játszottunk akkor sehol, kérlek ne légy makacs és önfejű! Különben is elöbb térj vissza aztán majd kialakul mit is kezdesz a kis cíber életeddel!:F:F:F

Ennyi lett volna, Béka
  • ReszegKoldus
    ne hagyjátok abba!
  • LordTusy
  • Blood Raven
    A névlopók és álnéven besonnyogók ellen nemlehet sokat tenni de elöbb utobb ugyis kiderülnek a turpisságok és a bünösök elnyerik mélto jutalmukat
    HA (amire semmi eséjt nemlátok) visszakapjuk acclaimos karikat nemhiszem hogy beraknák az ujakhoz egyrészt a névegyezés miatt másrészt az alik neve miatt is mivel sokan megcsinálták ugyan azzal a névvel
    remélem elég szinesre sikeredett és mindenkinek tetszeni fog
  • LordTusy
    Bahh...tökfej!Már évek óta ugyanazt hajtogatom,de úgy látszik abszolút feleslegesen.
    Most őszintén,tényleg jó neked,hogy egy pillanat alatt a plafonra mászol és a haragtól/indulattól elvakulva döntesz "fontos" dolgokról?Előbb gondolkodj picit és utána,ha nem változott a véleményed robbantsd ki a következő világháborút egy jelentéktelen marhaság miatt!
    Azzal csak saját magad teszed nevetségessé,ha így felkapod a vizet egy újoncunk véleménye miatt.Nyugodj le és utána irkálj!

Warri alapjáraton bírlak,normális tagnak látszol,de ha lehet ne beszélj FS-ről úgy,mintha évek óta tag lennél és beleláttál volna a liga mindennapos működésébe.Lehet ismertél pár tagot,de az édes-kevés.Lehet csak tahó vagyok és elfelejtettelek,de én például nem emlékszem rád acclaimes verzióból.Ahogy a liganév javaslatokat tartalmazó hozzászólásomban is írtam ez csak egy ideiglenes FS,amíg végleges döntés születik a korábbi karaktereinkkel kapcsolatban.Lehet végleges lesz,ezt egyenlőre korai eldönteni.A lényeg,hogy ne ez alapján alkoss véleményt.(Csak részben...A régi tagok segítőkészsége nem változott.)

Pedig olyan jó hangulatom volt...mindegy.Szégyeljétek magatokat bajkeverők!Most miattatok fogok hajnalok hajnaláig animézni.

(Bocsi a duplapostért!)
  • LordTusy
    Ami azt illeti nekem egyre jobban hiányoznak a "még az antiviágban" játszó FS tagok.Gondolok itt Free-re,Pillára,Shey-re,Kingre,természetesen Dokira...mondjuk ő Aion-ig aktívabb volt kb.Persze,tudom hogy akik lassan 2-2,5 éve abbahagyták nem jönnek vissza,de attól még gondolhatunk rájuk néha.
    Előbb-utóbb szerintem Bari is előkerül majd(,ha már nem bírja a mája a sok hétvégi "eventpótlást").Dóz majd jön,amikor tud.Zolcsink is befutott végre.Vaky néha géphez jut.Csápi jön,ha majd ideje és ereje engedi.Kis szívem melyik csücskét hagytam ki?Szerintem más nem volt bizonytalan kategóriába sorolva.

Maki...Most mit mondjak?Ha ennyire szeretnél,akkor gyere.Ezzel talán már elkéstem egy picit.Nem tudom milyen néven vagy,ha bennvagy FS-ben,de mindegy is.Ha jól érzed magad köztünk,annak örülök.Viszonzásul csak annyira kérlek,hogy ne csinálj semmi hülyeséget és a nyugalmadért cserébe ne tutujgasd a miénket.Előre is köszönöm.

Six direkt kihagytalak a listából...kapd össze magad és gyere szépen játszani!Nekem néha nyolcszor kell újraindítani 9D-t,hogy ne fagyjon le a térkép betöltőképernyője.Ne add fel az első bakinál!Mirrorozásra meg gyorsan állj rá!Nagyon jó kezdő tőkét biztosítanak.Én a 20. accountnál meguntam G1 oldalát és abbahagytam,de neked már csak 4 napod maradt,szóval csinálj minimum 50-et!
    Ez picit hosszú lett,remélem elnézitek nekem.Akihez épp nem szóltam az se szomorkodjon...én mindenkit szeretek(),kivéve akiket nem().
    Békés,boldog joccakát mindenkinek!

(Igen,most a szokásosnál több smiley-t használtam.Próbálom picit színesebbé tenni a fórumot,mert az előző 57 hozzászólás csak egyhangú fekete szöveget tartalmazott.)
  • ToshiBá
    Nos.

Ha már ilyen merészen kijelentetted, akkor most kijelentem, hogy ha úgy alakul, hogy visszakapjuk a DB-t akkor én nem megyek vissza FS-be.
    Szerinted (és ezekszerint mások szerint sem) hiányzok onnan.

Azt is leszögezném, hogy az itt olvasottak alapján sok olyan is van ligában, akikkel nem szívesen játszanék majd.

És még valami.

Abban a pillanatban, ahogy visszatérek Te már véres rongy leszel a szememben. Nem fog érdekelni, hogy kik fognak megutálni érte, de tuti ölni foglak majd ahol érlek. ^^

Semmi harag.

Véleményt nyilvánítottál rólam, és semmisnek tekinted, hogy azt a szájbabaszott ligát 4 emberrel tartottam életben több mint fél éven keresztül.

Na most lehet utálkozni. Leírtam, és vállalom érte a felelősséget is.
  • Sixtail
    Láttam 2 FS tagot, Made-t is láttam meg még 1 tagot tőlük a Zsíroskenyérből. És mindezt kb 15 perc alatt. Mintha mindenki BoT lenne (megint). :D

Engem kihagytál Warri, nem mintha oly régi tag lettem volna ott. :P
    Én is csatlakoznék, de a maximalista tökfejem miatt egy ideig úgyis vaga leszek (minden vaga questet minden klánnál meg kell csinálnom és minden vaga skillt meg kell tanulnom). :D
    Majd kb egy hónap múlva. :P
  • Warrika
    hát lehet számít csak nem ismerem:P
    régi fs gárdának csak 1 részét ismertem/ismerem.
    de ha mondasz neveket lehet eszembe jut:)
    és elnézést ha valaki még nem lenne és kihagytam volna:P
  • Peter55
    Ezt azért elég merész kijelentésnek tartom, de ám legyen így akkor. Vannak jó páran akik nem játszanak még, de nekem nincs jogom eldönteni, hogy neked ki számít.
  • Warrika
    hát a jórésze igen egyedül bari hiányzik márcsak és ittlenne midenki aki számít
  • unusual
    A " keménymag " ott van aszem. ;)
  • Warrika
    nah maki úgylátom csak sikerült bejutnod az fs be.
    de rajtad tartom ám a szemem és ha nem viselkedsz hamar elrepülsz
  • Sixtail
    Hát benéztem. Még kész sem volt a karakterem, már ledobott. :D
    Aztán behalt egy NPC-vel való beszélgetés alatt. Mára elég is volt ennyi 9D. :)

PS.: Kik vannak most FSben? :P