9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Tehát lófaszt kapunk a popinkba, nem mást.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
With great sadness, I have to announce the near-immediate closure of 9Dragons. We will be taking the game and forums down as of 11:59pm PST today.

You may receive a refund on all unused Acclaim Coins in your account. You may also request a refund on any cash items purchased in the last thirty (30) days. Please send any refund requests to [email protected]. For item refunds, please send screenshots of your character and gear.

We thank you for playing 9Dragons and for your business.

On a personal note, I will miss the community and the game. May the seeds of the dragon within you thrive.

WTFF???? 10x Elõtt be lesz zárva a 9D!!!

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
A makik is barnás színûek tudtommal 😄

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
elég barna név 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

MadeInHell
Makiii! ezt a nevet a jó édes anyád adta a szülõszobán? Ó máj gádisa hólnap rilli 10x xp lesz? itt a helem én+fröccs+láncfûrész+csúnyamókus.

TAO BoT Warr

Hm.....Hm.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Akkor töröllek, baj?

I S A e o e m o w s m !

makiii
Divat Pujáró és Pláza pujáró.. =) igen its meeee ! secret.life77@hotmail. c u m m =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Akkor te vagy Pujaro Shavo az MSNemen? Aki az oldallal kapcsolatos dolgokat kérdezte? Mert ha igen letiltalak a gecibe -.-

I S A e o e m o w s m !

makiii
Dóz.. nem emlékszel talán az Ai-Rebornos idõszakra?
Azért csatalakoztam vele az FS-hez mert bírok onnan sok mindenkit..
jól viselkedtem? (amíg ott voltam mint ligatárs..) Õszintén Válaszol!
konkrét példákkal.. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
Elhatárolódok a témától. Én nem változtatom meg az álláspontom. Aki ugat rám (ránk), azt nem tekintem partnernek a játékban. Ki lehet találni kinek mit fogok nyújtani.

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Mondom, segíteni fogok, orosz-rulett style.
De bunkó maradok attól, olyan Bari-styleos.
Az én-én-én is megmarad, olyan Awesome styleba.
De segíteni fogok attól 😄

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Nos ebben teljesen igazad van és helyt adok!

De mit lehet tenni, vagy bunkó vagy és kb leszarsz mindekit és csak én én én...
Vagy segítesz és utolag az ien embereket elkönyveled utolsó féregnek!
Ien ez a pop szakma 😄

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
Én segítek majd az FS tagoknak epiben, de ha valamelyik majd kilép mondván, hogy maki volt, és belök egy olyan dumát, hogy "kösz az epiket" akkor bizony elveszi a kedvem a segítéstõl, de nem nézhetek minden új tagra ilyen szemmel, ezért inkább segítek mindnek mostantól, azt vagy beszopom vagy nem.

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Pénteken 10x? Hm...kellemesen hangzik!!!

Maki! FS-hez bárki csatlakozhat én sosem mondtam nemet egy emberre sem, de ha vkit nem bír a társaság akkor elõbb utóbb kikerül a bandából!
Most ennek lehet több oka is kinek mi a nemtetszés tárgya, de ha álnéven is visszajönnél, csak kerüld el az összeütközéseket! Próbálj tenni a csapat elõrejutása érdekében, szerintem mi is akik régebb óta ott vagyunk megteszünk mindent az újoncok érdekében, epi collect vagy bármi hasonló!
Úgy érzem és sztem bátran mondhatom hogy Fekete oldalon az egyik legrégebben mûködõ és jól mûködõ csapat vagyunk mindenkit szívesen látunk csak legyen normális és magyar, szoktunk hülyülni ökörködni de azért néha némi komolyság is elkél/fér!!!

Nem tudom mi volt az oka már annak hogy ellenségként nézel FS-re nem is érdekel és nem akarok felhánytorgatni régi dolgokat, nekem nincs veled bajom sztem ezt tudod te is, általában mindenkivel remekül kijövök! Mivel nem tudom megakadályozni (és más sem) ,hogy álnéven csatlakozzanak emberek a ligához, csak annyit kérek h mindenki viselkedjen úgy ahogy azt a liga megköveteli az éppen adott helyzetben!

Szépséges napot

Béka

Apokalipszis - BOT warrior

makiii
Csatlakozom... ( Az FS-hez) :$ x'D

okok köszi😄
igen csak rendszergazdaként kell indítani

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

WIN7-en h lehet futtatni a 9dragonst?
Léccives sürgõs lenne:á
Asszem én is^^

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

BarackHUN
Húú bazz, lemondom a pénteki programom -.-

I S A e o e m o w s m !

makiii
Kívánságod parancs ?! :|

Hello Kamcsika maholnap elintézzük a deco-dat csak majd írjál rám a játékba , mert lesz vagy 1 óra mire felrakják azok a supportos majmok a coin-t,az a lényeg hogy elvan intézve minden majd beszélünk..
ToshiBá
OMFG! Ez kegyetlen... Melyik karimat vajon? O.o

ToshiBá
beszabehu

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Legyen is, még van 6 xp karim.

I S A e o e m o w s m !

3 év után meglesz az elsõ EC karim is xD
Jól haladok... bár még kell 15%, eddig jutottam eventen😄

Viszont az jólenne ha lenne több ilyesmi event.<#worship><#taps>

Wow...lesznek még ilyen eventek úgy tûnik. 😄

Acclaim Sparda Post subject: Re: Bardo Lucky Cricket not startedPosted: 25 Aug 2010, 21:54

9D Admin

Character: _Ravenclaw_
Server: Bardo I put ON the event 6X for 2 hours guys. Anyways there will be a lot of "Deja Vu" in near future. . Have Fun. The event was delayed due to some technical issues from IT Department. Its been fixed.

BarackHUN
Nekünk bye-bye maki event kéne már lassacskán.

I S A e o e m o w s m !

makiii
kíváncsi leszek hogy lesz-e valami bye-bye Acclaim event.. =)
Ha nem lesz akkor majd én rendezek.. =)

ToshiBá
BARIIII!!! 6x ON!!!

hatszoros két óráig....gyertek. 😄
BarackHUN
Ha ezen múlik bojkottáljuk a tagfelvételt.
Annyit megér.

I S A e o e m o w s m !

acclaim már lemondott az eventekrõl is vagy mi van? 😞
lehet szeptemberig leállok... kitudja mi lesz itt o.O

makiii
Hát abba belehalnának ugyanis nem tudnának kit piszkálni.. =)

ROFL
<#mf1><#nevetes1><#nevetes1>
Ezen hatalmasat nevettem!
De ha belegondol az ember, semmit sem lehet tenni ez ellen.
Vagy max nem vesztek fel több embert FS-be😄

makiii
van ez így... =D De új karit kezdek aminek nem tudjátok majd a nevét és úgyis FS tag leszek.... =DDD

Blood Raven
Eu pvp szero? ha nemlesznek 1. nap 200 as karik tuti ottleszek😊

Hollo

BarackHUN
Reméltem hozzád nem jut el a hír és lemondasz 9drõl, de a fene az SG-be 😞

I S A e o e m o w s m !

makiii
Szóval akkor összefoglalva:
1. Ez az új cég csökkenti az item mall árakat akkor több játékos fog venni premit azaz több pénzük lesz. =)
2.Ha a gold sellereket és hackereket kiszedik a játékból nem sok veszteségük lesz. =)
3.Ha ilyen patcheket dobnak a piacra Lefosom a bokám.... =)
4.De ne igyunk elõre a medve bõrére hisz : Ember tervez......

Vééégre! ezt régóta vártam már.Remélem jó kezekbe kerül végre a játék.
És minél hamrabb jönnek az új szerók. EU pvp-t már várom is<#worship>

ToshiBá
Raven jöhet, meg Smoke is meg Phew is meg Nevermore is... Kihagytam valakit?

sherlock1
"Also, we brought some of the employees from the previous publisher over to our team and they will be on the forums as well"

Ajjaj...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ToshiBá
Biztos Tornadora gondolt, akit leoltottam a **cibe fórumon mert képes volt {VGM]Tornadot írni a karinévhez... 😄

sherlock1
Mert hasonló lesz a 9dhez, nem csak grindelésbõl fog állni, szebb graf, stb. Most olvastam, hogy a kínai beta nem soká indul, angolról nincs szó sajna.

"Yes we will keep the VGM's and Mod's from the current community. We don't want to change things that work, the VGM's and Mod's from the current community are fantastic and our main objective is to make everyone as happy as possible."

vgmek és a modok fantasztikusak? lol.

ToshiBá
Honnan tudod, hogy az az lesz? O.o

sherlock1
Faszomba már, jelenjen már meg a Project 9, unom már, hogy nincs alternatíva 9d-re.

ToshiBá
Csak egy teória.:

Akinek most sok pénze van az az új játszótéren elõnnyel fog indulni?

Ha rendeznek pár dolgot (pl goldspammereket), akkor valszeg normalizálódni fog a piac. Vagy tévednék? Továbbá. Remélem lelövik gift systemet. 😄