Warrika#15087
noh dozika elmesélhetnéd nekem mi a ló*aszról beszélsz.
az hogy miért nem kedvellek már már utállak az nem igazán személyes inkább játékbeli ok bár a személyedhez köthető hát inkább nem jellemezlek mert nem biztos tudnék elég szép szavakat használni amiket megtűr ez a fórum is.
amit említettél ez a pár órás "partyzás" hát lehet nem éreztettem veled de már akkor se kedveltelek sőt már elötte jó pár hónappal.
akkor is csak azért próbáltam normális lenni mert nem akartam balhét de ezt a témát ink hanyagoljuk mert nem ide tartozik.
jó lenne ha átgondolnád miket írsz és miért mert így nemhogy csak lejáratod magad hanem sok sok embert eléggé meg is bántasz.
az meg hogy mit akarsz csinálni a játékba nem nagyon izgat mivel ez csak 1 játék és sose vettem annyira vér komolyra mint te hagy ne részletezzem mikor és miért...
tudod lehet sokan jó fejnek tartanak téged de elég kétszínű vagy és nem mindenki ismeri mindkét oldalad hát nekem szerencsém volt és hamar megtapasztaltam mien is vagy valójába így nem tudtam mibe csalódni.
ez persze csak egyéni véleményem.
am szeretem az ilyeneket mint te azt hiszik ők valakik közbe meghát...
nah mind1 ilyen emberek is kellenek mint te az ilyenek nélkül túl jó lenne a társadalom.
sajnálom ha valaki ezzel nem ért esetleg eggyet és jöhetnek a leszólások és különbőző letolások de nekem ezek a tapasztalataim véleményem és azthiszem ez pont 1 olyan hely ahol ezeket meglehet osztani bár tény hogy inkább a játékról kéne beszélni itt de azthiszem ez részbe hozzá tartozik.
uhh kicsit hosszúra sikeredett ezért utólag elnézést.