• P0Th3aD
    Legalább annyira jó mint mikor ti vitatkoztatok! Nem tudom már, de volt vmi vita és a Fehér oldali ligákból lévő emberek vitatkoztak!
    ha te nem voltál benne, akkor bocsi...lusta vagyok visszakeresni! : )

Viszont ami tény, senkit sem lehet meggátolni abban h csatlakozzon,ha csak nem ugyanazzal a névvel jön mint amivel ki lett utálva!
    Azt írtad Maki hogy az alapján ítéljünk meg amien most vagy nem pedig amien voltál...ezzel csak az a baj, hogy sok embert megbántottál/megsértettél és és azért még ha oda is tetted hogy csak "pár" emberből van eleged, az egész ligát is ugyanúgy szidalmaztad!
    Sok a helyrehozni valód, uh ha tényleg nálunk vagy/leszel akkor ezt helyre kell hoznod, vagy nem kell csak szépen lapítani!

War pedig rendes srác, én már amennyire ismerhetem, mindig segítő kész volt és semmi problémám sem volt vele! Igaz hogy nem régi FS tag, sőt nagyon is ropog, de segítő készségben nincs hiány ha csak a tegnapi 1 órás killer runokat nézem!
    Abban viszont igazat kell adjak többieknek hogy régebbi dolgok vagy ki kicsodát vár vissza lát szivesen nem nagyon tudsz beleszólni, mert nincs viszonyítási alapod...ez viszont majd változik ha visszajönnek akik hiányoznak!

Dodó! Agyadra ment a Dortmund-i levegő? Oké hogy szinte egyedül tartottad fent a ligát meg minden, de ha mondhatom így mint "barátod", ezeket a kitöréseket nem tudod korlátozni? Engem csak ez az egy ami néha zavar! Az hogy mien a stílusod az nem, én nem veszem fel ha ieneket mondasz, de sokan igen ezt mindenki rendezze el magában...
    És nem jössz vissza FS-be...meg is ütlek! 3év nyomom ezt a fost kb együtt szenvedtünk azóta a 3évből ha 2.5 nem FSben játszottunk akkor sehol, kérlek ne légy makacs és önfejű! Különben is elöbb térj vissza aztán majd kialakul mit is kezdesz a kis cíber életeddel!:F:F:F

Ennyi lett volna, Béka