• LordTusy
    Bahh...tökfej!Már évek óta ugyanazt hajtogatom,de úgy látszik abszolút feleslegesen.
    Most őszintén,tényleg jó neked,hogy egy pillanat alatt a plafonra mászol és a haragtól/indulattól elvakulva döntesz "fontos" dolgokról?Előbb gondolkodj picit és utána,ha nem változott a véleményed robbantsd ki a következő világháborút egy jelentéktelen marhaság miatt!
    Azzal csak saját magad teszed nevetségessé,ha így felkapod a vizet egy újoncunk véleménye miatt.Nyugodj le és utána irkálj!

Warri alapjáraton bírlak,normális tagnak látszol,de ha lehet ne beszélj FS-ről úgy,mintha évek óta tag lennél és beleláttál volna a liga mindennapos működésébe.Lehet ismertél pár tagot,de az édes-kevés.Lehet csak tahó vagyok és elfelejtettelek,de én például nem emlékszem rád acclaimes verzióból.Ahogy a liganév javaslatokat tartalmazó hozzászólásomban is írtam ez csak egy ideiglenes FS,amíg végleges döntés születik a korábbi karaktereinkkel kapcsolatban.Lehet végleges lesz,ezt egyenlőre korai eldönteni.A lényeg,hogy ne ez alapján alkoss véleményt.(Csak részben...A régi tagok segítőkészsége nem változott.)

Pedig olyan jó hangulatom volt...mindegy.Szégyeljétek magatokat bajkeverők!Most miattatok fogok hajnalok hajnaláig animézni.

(Bocsi a duplapostért!)