• LordTusy
    Ami azt illeti nekem egyre jobban hiányoznak a "még az antiviágban" játszó FS tagok.Gondolok itt Free-re,Pillára,Shey-re,Kingre,természetesen Dokira...mondjuk ő Aion-ig aktívabb volt kb.Persze,tudom hogy akik lassan 2-2,5 éve abbahagyták nem jönnek vissza,de attól még gondolhatunk rájuk néha.
    Előbb-utóbb szerintem Bari is előkerül majd(,ha már nem bírja a mája a sok hétvégi "eventpótlást").Dóz majd jön,amikor tud.Zolcsink is befutott végre.Vaky néha géphez jut.Csápi jön,ha majd ideje és ereje engedi.Kis szívem melyik csücskét hagytam ki?Szerintem más nem volt bizonytalan kategóriába sorolva.

Maki...Most mit mondjak?Ha ennyire szeretnél,akkor gyere.Ezzel talán már elkéstem egy picit.Nem tudom milyen néven vagy,ha bennvagy FS-ben,de mindegy is.Ha jól érzed magad köztünk,annak örülök.Viszonzásul csak annyira kérlek,hogy ne csinálj semmi hülyeséget és a nyugalmadért cserébe ne tutujgasd a miénket.Előre is köszönöm.

Six direkt kihagytalak a listából...kapd össze magad és gyere szépen játszani!Nekem néha nyolcszor kell újraindítani 9D-t,hogy ne fagyjon le a térkép betöltőképernyője.Ne add fel az első bakinál!Mirrorozásra meg gyorsan állj rá!Nagyon jó kezdő tőkét biztosítanak.Én a 20. accountnál meguntam G1 oldalát és abbahagytam,de neked már csak 4 napod maradt,szóval csinálj minimum 50-et!
    Ez picit hosszú lett,remélem elnézitek nekem.Akihez épp nem szóltam az se szomorkodjon...én mindenkit szeretek(),kivéve akiket nem().
    Békés,boldog joccakát mindenkinek!

(Igen,most a szokásosnál több smiley-t használtam.Próbálom picit színesebbé tenni a fórumot,mert az előző 57 hozzászólás csak egyhangú fekete szöveget tartalmazott.)