--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Most őszintén...szerinted elérnénk valamit a tömeges tiltakozással?Ha nem játszanának magyarok...vagy tegyük fel a teljes régi 9D felhasználógárda a világ minden pontjáról,szerinted hangyafosnyit is érdekelné G1-et vagy Disney-t?Pont leszarnák.Még item mall sincs berakva,tehát még pénzt se tudnak kiszedni a játékból.Szép dolog,ha valaki kiáll az elvei mellett,csak pl ilyen esetekben a hajadra kenheted az elveidet.
A bedobott csontokra mit mondjak?Nem tervezek hc grindet (és időm se lenne rá),de ha már adnak ilyen lehetőségeket,mint pl az ingyen mirrorok kihasználom az alkalmat,mert lehet hogy később jól jön,ha más nem pénzszerzésre.
Attól,hogy mi most játszunk G1 még melózhatna DB visszaszerzésén,ha akarna.Ha visszaadnák a régi karaktereket egyszerűen átpakolnánk a most szerzett cuccokat azokra az accokra és folytatnánk ahol abbahagytuk.(Mellékelten megjegyzem,hogy ezzel máris előrébb lendítenénk magunkat az acclaimes db-hez viszonyítva.+be/+pénz/+IM cumók.)
Mi mindenképp csak nyerhetünk az egészen.Ha visszakapjuk a karikat az üresjárat felfogható hosszú kereskedésnek.Ha nem akkor pedig lesz egy jó kiindulási alapunk.
Természetesen engem is bánt,hogy buktam...lol,hagy ne írjam mi mindent,de a játékot és a társaságot attól még szeretem.
Kb ezek lennének az én gondolataim..."elveim".
Szép napot mindenkinek!Jobbulást Dóz!(Én is beteg vagyok hét eleje óta...nagyon szeretnek a tanárok,minden óra elejétől a végéig a krehácsolásomtól visszhangoztak a termek.)