9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Náciország az olyan mint, a gumimacik.
Ha hiszel benne akkor látod.
Legalábbis szerintem valami ilyesmi lehet, mert ha õ azt hiszi, hogy minden német náci most, vagy volt annó a világháborúban akkor sajnálom a történelemtanárát és/vagy õt.
UI: Visszatértem pár napos elvátomból.

I S A e o e m o w s m !

makiii
igen ezen én is meglepõdtem. =)
De rájöttem: Az általánosítás az egy "biztos" rendszer. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
ez értelmetlen.. ha bezár akkor mindenki a saját feje után fog szaladni. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

sherlock1
Ja igen. "Acclaim/Playdom’s license with GameHi for 2Moons ends as of August 26, 2010“

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ReszegKoldus
mi az a náciország?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
*egyelõre

Live: DoZeR 982

ToshiBá
2 Moons is marad.

sherlock1
Hát a disney vagy megtartja, vagy pedig eladja a picsába. Ja és a 9takonyson kívûl az összes többi acclaim játékot vagy leállították, vagy pedig másik kiadóhoz kerültek. Egyedül 9drõl nincs még info, gondolom mert még mindig sokan vesznek cuccokat az item mallból és fejik amíg lehet.

És ha Pl: megszünik a 9d akkor valamikor ujra fog ekzdödni vagy soha?
Ez joh Doz :D:D <#buck><#mf2><#alien><#taps>
Na és magyarul?XD
E most komoly baszusz <#szomoru1>
sherlock1
9takonys jön náci országba. http://www.onlinewelten.com/games/9-dragons-eu/news/kung-fu-mmog-kommt-deutschland-86599/
OnNet Online fogja kiadni németül õsztõl, franciául, spanyolul is kiakarják adni, de angol verzióról nincs említés.
náci 9szars honlap

És mivel az acclaimot felvásárolta a playdom, a playdomot meg a disney, és a legtöbb acclaim dolgozó új állás után kutat a twitterjük szerint, ezért az acclaim nagy szarban lehet.

ToshiBá

Inkább ilyennekkel foglaljuk le magunkat. :D

Az a gáz csináltam képet deh letöröltem a telomrol :( pedig jol lehet látni
Peter55
Én meg nem láttam semmit, mert õk sem láttak engem.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Undecide is láttam már DOZ :D <#vigyor5><#vigyor5>
Clanos
Jaja mert +12 Spear Lm6 volt asszem ugy nézet kih és dumált ot még 3 Black Canoosal
LordTusy
Az is lehet.Ha tesztelgetnek,akkor kb 100%,hogy nem kell paráznotok 9d zárás miatt.Ha a tag +12es fegyverrel nyomult szinte biztos,hogy GM. <#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Lehet,hogy " ezek " csendben tesztelgetnek valamit????? Hm.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
Sztem totál félreértetted mongót. Régen a GMeknek az volt a klánhoz írva, hogy Undecided. Ha mongo ott látta a Black Dragon feliratot, akkor az nem epi. Akkor az WTF?? Advanced klánban vannak a GM.ek?? O.o

Köszi deh énis meglepõdetm oda meg azt +12 spearral dumál Pikával
LordTusy
Öhm...ha csak nem változott meg a játék 100%-ban mióta leálltam,a deviant clan-ok mob-ok.Pl:white shadows,black shadows,etc.Nem emlékszem,lehet van ilyen nevû mob-klán is.Ha az a "BlackDragon" Black Dragon Fall & Rise akar lenni,akkor azt megfelelõ emberekkel nem nagy mûvészet megcsinálni (,tudok a debuffról,de pl H+ hybeknek nem fáj).

(Lehet pár nap múlva folytatom 9D-t,majd meglátom hogy alakulnak a dolgaim.<#hehe>)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Nevermore e neve nagyon állatt szerintem BlackDragon már :DD mert Deviat Clant ir kih :D
Lehet egy kérdésem mindenkitõl ?
a Deviant Clan Mien Clan :O it egy ember
Be kell adni sok-sok dolgot arra írtam. <#alien><#alien2><#hawaii>

Legalább még valakit érdekel a coll event :) Bár a hajrá harját nem értem mire. Nem kötekedésképp, csak kíváncsiságból. Most azért magyarázkodom, mert általában mindenki megsértõdik, mint a hülyepicsák :D Vagy csak én vagyok túl közvetlen??!!?? :D
Collection event. Hajrá-hajrá.....

ToshiBá
Kami! Itt a válasz, hogy mennyit buktál! :D

Szevasztok ! @makiii ha amit 1rtál,meg is értetted(gondolom igen) minden tiszteletemet kiérdemled.Bármit mondanak mások,mély tiszteletem irántad.Csak tartsad magad e nemes elmélet árnyékában. evoo avagy alias Pika Chuu hálás köszönetünk amit a FS tagjaiért tettél(természetesen értem is) Megértem a MMRPG értelmét de az ember-választott kari nemzetiségét nem a pillanatnyi opportunitások villámfényében látom.Ha Magyar vagy,magyar vagy a végsõkig.És mielött a szememre vetnéd hogy "ez csak egy játék" csak annyit mondanék : Játék,játék de a vér nem válhat vizzé.OK lebaszol mert a nagy karik nincsenek fönt amikór te fönt vagy.Tán az UF be másként van ? Elnézést a szerénység hiányért de én is írok-olvasok a magyaron kívûl még 4 nyelvet(+ meg dadogok 3 at) és mégsem mentem át más nem magyar ligákhoz.Tudom,ITS A FREE LAND de azért sértve érzem magam az irányu kijentésed miatt hogy csupán a +40 oldalnyi HZ sod köt e ligához.A te választásod,teljes jogod meg van rá,elvégre its a free land de ne haragudj rám ha ezentúl nem tartalak magyarnak hanem csupán egy FAYR játékosnak aki arra lebeg amerre fúj a szél.Elnézést de a szélirányu hajlongókra semmi esetben sem mondhatom hogy Magyar.Rendes vagy,tisztellek de ne mond magadat magyarnak.Tudom hogy sokan elitéltek e HZ som miatt és talán túlbuzgó magyarnak fogtok tartani,de nincs igazatok.Csak egy kibaszott erdélyi magyar vagyok aki a magyarság kitartását erénynek nézem.Legyen szó egy játékról vagy akár másról.Jaa,és el is felejtettem hogy ma hányadika van.
makiii
De egy linket adjál légyszíves =)
A kérdésre nem is válaszolunk? :S ='(

ToshiBá
ott lehet el tudod adni a szutyok "karaktereidet"...

makiii
Miért ez az FS fórum ? :|

Peter55
Hát akkor uff.:D

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Looooser
király szerintem póló gyanuss

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ToshiBá
akkor menj az ö fórumukra.

makiii
Destiny <333 ;)

FS <3

Csak azért mondtam, hogy néhány ember ne lepõdjön meg ha megtámadom.

ToshiBá
Azért (ha nem is sokáig) voltál Sólyom is. ;)

@MadeInHell nem, valamikor tavaly nyáron írogattam ide, 40+ oldal körül. és a játékban még mindig uf vagyok, nem magyar :)

makiii
Egy okos ember véleménye:
(Nem ,nem magamra gondoltam félre ne értsd. )

Õsrégi történet: egy fiatal ördögtanonc odarohan a fõnökéhez, és remegõ hangon mondja az öregnek:
- Valamit nagyon gyorsan tennünk kell, mert a földön egy fickó megtalálta az igazságot! És ha egyszer az emberek tudják az igazságot, akkor a mi szakmánknak lõttek, nem?
Az öreg csak nevetett:
- Ugyan, fiam! Ülj csak le, és egy percig se aggódj! El lesz intézve, az embereink már ott vannak.
- De hát, onnan jövök. Nem volt ott egyetlen ördög sem.
- Dehogynem! A papok ott vannak. Õk a mi embereink! Már körül is vették azt, aki megtalálta az igazságot. Mostantól õk lesznek a közvetítõk az igazság embere és a tömeg között. Templomokat építenek, szent iratokat gyártanak, értelmeznek és eltorzítanak mindent. Arra kérik majd az embereket, hogy imádják õt, és imádkozzanak hozzá. Ebben a nagy cirkuszban az igazság szépen el is kallódik valahol. Nekem ez a holtbiztos módszerem. Eddig mindig bejött.

A papok, akik a vallást képviselik, nem barátai a vallásnak. Õk a legnagyobb ellenségei. Ugyanis a vallásnak nincs szüksége közvetítõkre: közted és a létezés között közvetlen kapcsolat van. Mindössze annyit kell megtanulnod, hogy hogyan értheted meg a létezés nyelvét. Az emberi nyelveket már ismered, de közülük egyik sem a létezés nyelve.
A létezés ugyanis csak egyetlen nyelvet ismer. A csendet.
Ha te is el tudsz csendesedni, képes leszel arra, hogy megértsd az igazságot, az élet értelmét, és minden létezõ jelentõségét. És nincs senki a világon, aki ezt számodra értelmezhetné, vagy közvetíthetné neked. Mindenkinek magának kell rátalálnia. Ezt a munkát senki nem végezheti el helyetted - a papok mégis évszázadok óta azzal jönnek, hogy õk már letutiztak mindent. Úgy állnak közted és a létezés között, mint a Kínai Nagy Fal.

ToshiBá
nagy igazság

Akinek nincs fészbúkja annak kirakom ide is... :D

makiii
Diétázok szóval nem. =)
Azért kössz ! =)

ToshiBá
Szakadj ki a játékunkból. Menj Banánt enni.

Mindenkinek:

Sparda (_RavenClaw_) leírta miért nincs promo hetek óta, és hogy miért nem lesz az elkövetkezõ hetekben. Azért mert a játékosok elkezdtek kombinálni, hogy mi lesz 9D sorsa. lol...

The VGMs will give Special rewards to the players who turn in items.

- list 1 items will be rewarded with Dragon Herbs (hp recovery 200/3sec, duration 15sec) (1 DH/10 items)
- list 2 items will be rewarded with GT low lvl (1 gt/20 items)
- list 3 items will be rewarded with CC keys (1 cc key/20 items)
- list 4 items will be rewarded with BE (1 be/20 items)

MadeInHell
2 év kellett hogy evo magyar legyen? hurrá

TAO BoT Warr

Acclaim megint alkot... dejó<#mf1><#gun><#banplz>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
Szerintem nem, mert