21072
  • BarackHUN
    Kikérem magamnak, én buff előtt öltem le mindig mindenkit.
  • LordTusy
    Hogy a fórumon mi megy az egy dolog...ha a valóságra vagy kíváncsi belépsz és elkezdesz játszani.Az évek alatt már megtanulhattuk,hogy a fórumon rengeteg értelmetlen baromság miatt is nyafognak.

Maki az,hogy én hyb-el nem veszem észre ha buzerálták ck ar-t egy dolog...de ha tényleg nerf lett volna non-stop menne a spammolás miatta roarban (we love free roar!),ami nem történt meg.
    Különben mit érdekelnek minket a nukerek?Mindig mindenki utálja őket.Grind közben ks-elnek,bp-n meg közvetlen az után ölnek le,hogy buffoltad őket.Épp rájuk férne egy kis nevelés. ^^
  • makiii
    mármint konkrétan nem..
  • makiii
    nem neked szólt . Bocsánat ha megsértettelek..
  • Blood Raven
    Köszi szépen vártam már hogy nekem is beszolj
  • ReszegKoldus
    miért, te ki vagy?
  • makiii
    Nyugi már ..
    A sötét parasztok nem veszik észre az apró változásokat .. =)
  • makiii
    Hmm.. :D
    A qilin mirrorokat tessék tartogatni mert ma kinyitottam 2-t és jött belőle BE + még egy 4slotos Deco.. =)
  • ToshiBá
    Mi az hogy nem tudom már megint?

Ki a f*sz vagy Te, hogy így nekemfeszülsz? O.o

Csak azt írom, amit olvasok fórumon. A nukerek nyöfögnek, hogy a CK att rate meg lett buzerálva.

Még valami, amit esetleg nem tudok?
  • Warrika
    nincs semmien nerf csak megint nem tudja miről beszél szegény...
    azért lett kicsit gyengébb max a nuker mert nincsenek jó itemek de ez igaz warrira is.
  • szabi34
    Nuker nerf? alacsony szinten semmit nem vettem észre. Sőőt nagyon erős most a nukerem QM bracerrel.
    sry a dupláért
  • szabi34
    ezt a game-t várom már régóta, remélem jó lesz. de még messze van azért...
  • sherlock1
    Jön az Age of Wulin - Legend of the Nine Scrolls (Project 9 volt a fedőneve, Jiu Yin Zhen Jing a kínai)!

http://en.wulin.gpotato.eu/ad/
    Trailer
    info angolul
    info magyarul

Ha jót akar magának a gamersfirst, akkor mindenképp megszerzi a databaset, mert ha nem, akkor nem lesz sok esélyük az Age of Wulin mellett. :D
  • BarackHUN
    A 600 def set meg stb-re gondolt (szerintem).
    Ha mégis tévednék, akkor érvénybe lép az a szabály, hogy mindig igazam van ^^
  • Blood Raven
    Hát nemtom de én semmi nerfelést nemvettem észre nukeren sem pvpben sem grindben
  • bomb1111
    Nem Sztanyi.Senkinek sem fog elvesztődni a most létrehozott G1 es karija.Ha visszaadják(amit kétlek) a volt acclaimos karikat,szerintem azokat majd egy más szerverre teszik.A mostani karik csak az esetben vesztődnek el,ha időközben G1 abbahagyja a 9dragonsos kisérletezést.
  • ToshiBá
    Névlopással kapcsolatban.

Hyp azt írja, hogy majd ha eljön az ideje hogy le kell küzdeni a problémát, akkor majd le fogják.

A nukerek meg sírnak. Mert belettek nerfelve. Csak jó ez a G1 verzió valamire. :D
  • Sixtail
  • P0Th3aD
    Szar Fc? vagy most ezt hogy kell érteni? : )))
  • Stanyizllava
    bomb ugy értsem mit mondtál tehát ha lesz kari akkor mos mindenkinek a karija elveszik ? jó lenne már ha lenne karim nem kéne egy szar RL szórakoznom mikor ugyanaz megvan csak fc ben xd
  • Peter55
    A válaszom roppant egyszerű: Azért, mert. Nem fogok amiatt is magyarázkodni, hogy épp milyen karit csináltam. Ehhez volt kedvem, na aztán?
  • BarackHUN
    Csak egy valamit magyarázz el, miért healer karit csináltál? -.-
  • Peter55
    Jó vélemény, de szerencsére ez nekem nem szólt, mert csak LVL154 voltam.:)

Én is elég sokat veszítettem a karakter elvesztésével, mint említettem már jó pár ezer forintot belefektettem én is, emellett jó sok időt is. Ennek ellenére játszok, mert kikapcsolódásra jó. Én például egyszer nem háborogtam, hogy mi az már, hogy nem kapjuk/om vissza a karaktereket/em.

És nem azért mert annyira beletörődtem, hogy ez van hanem szimplán amiatt mert ha hőbörgök, dühöngök, elmondom mindennek a G1-et vagy az Acclaimot akkor sem változik a helyzet.

Nem gondolnám, hogy emiatt "pincsi" lennék. A nyali eventek meg olyan szinten nem érdekelnek, hogy az nem igaz, maximum kihasználom a QM adta lehetőségeket. Azt hiszem ennyit akartam csak.
  • bomb1111
    Csak hogy ne legyen félreértés : G1 csak a játékos létszámrol szolt.A többi az én következtetésem,arra alapozva hogy voltak tapasztalataim amerikai business stílusokkal.
  • bomb1111
    A rossznyelvek szerint a DB már rég G1 nél van(a legutolsó acclaimos mentés)csak még nem döntöttek hogy megéri bedobni vagy sem.Ahogy olvastam a G1 en,a főmuftik több online játékosra számitottak volna.Most csak próbálják összeszedni a szerintük megfelelő játékoslétszámot és ha ez nem jön be,ejteni fogják a 9dt.Egy üzlet inditási költségvetése mindenhol e főld kerekségén,elveszett pénznek van elkönyvelve ezért nem igyekeznek az IM vel.(többek között)De ha a számitásuk nem jön be,a tervezett határidőig,többet egéssz biztosan nem hajlandók veszíteni.
  • LordTusy
    Most őszintén...szerinted elérnénk valamit a tömeges tiltakozással?Ha nem játszanának magyarok...vagy tegyük fel a teljes régi 9D felhasználógárda a világ minden pontjáról,szerinted hangyafosnyit is érdekelné G1-et vagy Disney-t?Pont leszarnák.Még item mall sincs berakva,tehát még pénzt se tudnak kiszedni a játékból.Szép dolog,ha valaki kiáll az elvei mellett,csak pl ilyen esetekben a hajadra kenheted az elveidet.
    A bedobott csontokra mit mondjak?Nem tervezek hc grindet (és időm se lenne rá),de ha már adnak ilyen lehetőségeket,mint pl az ingyen mirrorok kihasználom az alkalmat,mert lehet hogy később jól jön,ha más nem pénzszerzésre.
    Attól,hogy mi most játszunk G1 még melózhatna DB visszaszerzésén,ha akarna.Ha visszaadnák a régi karaktereket egyszerűen átpakolnánk a most szerzett cuccokat azokra az accokra és folytatnánk ahol abbahagytuk.(Mellékelten megjegyzem,hogy ezzel máris előrébb lendítenénk magunkat az acclaimes db-hez viszonyítva.+be/+pénz/+IM cumók.)
    Mi mindenképp csak nyerhetünk az egészen.Ha visszakapjuk a karikat az üresjárat felfogható hosszú kereskedésnek.Ha nem akkor pedig lesz egy jó kiindulási alapunk.
    Természetesen engem is bánt,hogy buktam...lol,hagy ne írjam mi mindent,de a játékot és a társaságot attól még szeretem.
    Kb ezek lennének az én gondolataim..."elveim".
    Szép napot mindenkinek!Jobbulást Dóz!(Én is beteg vagyok hét eleje óta...nagyon szeretnek a tanárok,minden óra elejétől a végéig a krehácsolásomtól visszhangoztak a termek.)
  • bomb1111
    Itt a hétvége és csak kihevered hétfőig.Amúgy a kliens tényleg elég nagy,szinte 2 giga.Hagyjad mert így az SG n is tudunk dumálni.Azért nem érdemes letöltened a klienset.Meg aztán az is megtörténhet hogy időközben G1 bedobja a törölközőt,látván mekkora nagy korhadt fába verte a baltáját.Amennyit értek én a szerződésekhez,G1 nek van 3 havi ideje hogy döntsön a 9d folytatása vagy ejtése mellett.(a 3 hónap szeptember elsején kezdődött mert a launcheren 09.01. szerepel mint Welcome dátum,noha a játék csak szept.16.án indult)Addig is,én is csak langsam üzemmódba tologatom.

Na hagytalak és gyógyulást mert itt az oktoberfest a nyakadon)))
  • ToshiBá
    Mint írtam nem hibáztatok senkit. Nem szemrehányás volt. És nem lett senki sem rosszabb/kissebb a szememben.
    Egyszerűen leírtam a véleményem az egészről.

A társaság nekem is hiányzik, de most akkor sem tudok semmit tenni az ellen, hogy ne hiányozzatok.

Bomb!

Marhára beteg vagyok. 2 napja nem tudok menni dolgozni sem tőle.

Ui.: ha meglenne a kliens, akkor lehet talán még "játszanék" is.(belogolnék beszélgetni) Mert azt nem tudom mekkora, de gondolom a játék maga nem okoz hatalmas adatforgalmat.
    De most hogy a karijaim el lettek baszva, a szívem visszahúz a konzolok felé. Xboxlive már van magyarországból is. Szal nemtom.

Pás
  • P0Th3aD
    Homoszexualitás mentes ölelés! : )))
  • bomb1111
    Engem nem érdekel ki mit igért,amíg nem adtam pénzt az igéretére.Ne aggódj,az én szemembe nem szenvedett semmi csorbát a szavahihetőséged. Akkor is tagja maradsz annak a régi-régebbi FS gárdának aki egymás mellett tudott lenni jóban is meg rosszban is.
  • bomb1111
    Szevasz Dodó!

Örvendek hogy olvashatunk és ép,egézségesen bírod az ottani rendszert. Remélem minél hamarább ingame ba is láthatunk.Persze nem csak te vagy egyedűl aki nem kedveli a szavukat szegő embereket,meg azokat akik némi aprópénz ellenébe félreteszik az elveiket.Én már nem itélek el senkit mert megtanultam hogy mindenkit olyannak kell elfogadni amilyen.Ha netalán mégis lenne véleményem valakiről,inkább megtartom magamnak.(ez nem célzás a leírt vélemény nyilvánitásodra)De azért megnyugtatlak hogy az a pár napos 5x,sokunkat nem tudott elvakítani.Na de hagyjuk ezt. Nincs szándékomban szabadkozni,mert nincs miért.Ami engem illet,ha találok majd egy akár fizetős,komoly játékot,elhúztam innen a 9dböl.Szerintem tökmindegy hogy acclaim vagy G1,amíg a 9d szoftos struktúrája nem teszi lehetővé a hatékony hacker-scammer-cheater kiszűrést.

Béke veled és sok sok kitartást neked.
  • P0Th3aD
    Nos...

Bevallom játszom énis, bár maximálisan amellett voltam hogy NEM!
    De a játék hiányzott na meg a társaság is!

Lehet kicsit visszaesett a szavahihetőségem, mert ezáltal meghazudtoltam magam és azt amit "képviseltem", akkor jár a kövezés...
    Viszont akkor is bánt ha nem írom, vagy ha vissza is mentem játszani, az a sok évi cucc elvesztése! Minden upnál anyázok egy sort, hogy megint itt kell szarakodni...de akkor is tetszik a gém, akár egy buta acclaim az üzemeltető aki maximálisan pénz orientált, akár egy G1 aki meg nem kapkodja el a dolgokat és csak a "csontokat dobálja"!

Részemről tovább nem fejtegetem a témát, ez van, ellene voltam de mégis játszom! Ettől még nem hiszem hogy bármeikőtöknél is rosszabb lennék! : ))

Szép napot, Béka
  • Blood Raven
    Megértem azokat akik sok kp t öltek a játékba hogy felháborodtak de van aki csak azért játszik hogy kikapcsolodjon és azok játszanak is ezután is akárhányszor törlik a karikat
  • BarackHUN
    Itt az axed kami.
  • BarackHUN
  • ReszegKoldus
    megjegyzem van aki, sőt többen is lehetnek, akik megleptek engem is, hogy annak ellenére, mit "képviseltek" korábban, mégis játszanak, szóval ejnye-bejnye
  • ReszegKoldus
    *perec
  • ReszegKoldus
    akkor eszerint ez csak azoknak szólt akik kerek-megmondták, hogy nem fognak játszani 0-ról indulva, és most mégis játszanak, helyes, akkor jól sejtettem, hogy nekem nem szólt :)
  • ToshiBá
    Kövezzetek meg...

Anno volt egy "fogadalmam" a játékkal kapcsolatban.
    Addig nem hagyom abba, amíg valamelyik karim nem ér a végére.
    Azóta történt pár dolog.
    Nem akarok pesszimistának vagy beszívott optimistának látszani.
    De megvan a véleményem arról, hogy mi lesz a DB sorsa.

Viszont titeket nem értelek.

Odadobnak egy csontot, és Ti mind (akik bizony vesztettetek sokat) csaholó kutyaként rontottatok rá.
    Nem jó ez így.

Belegondoltatok mi lesz 4 év múlva, ha esetleg G1 től kapja majd meg egy másik cég a játékot?
    Nem.
    Elvakultatok a csonton hagyott húscafatok örömétől.

Egyetlen ember van jelen ezen a fórumon, akiben nem "csalódtam" ez ügyben.
    Ő nem más mint Bari.
    Kiáll az elvei mellett.

Lehet most fújolni, meg utálkozni. Akkor sem fog változni a véleményem.

Én jelen helyzetemből adódóan sem tudok nagyon foglalkozni vele, de amíg nincsenek meg a régi karaktereim, amikbe órákat-napokat-éveket, és súlyos összegeket fektettem, addig nekem ez a játék halott.

Ti meg gondolkozzatok el pár soron mindenképp kis pincsik.

Nem a Ti hibátok, és nem is tisztem a szemetekre hányni.

De így beletörődni, és feladni az elveiteket (többeknek gondolom lövése sincs mi az hogy "elv", ezért ők csak a sötét paraszt kategóriában hendikeppelnek) ez azért fájt nekem.

Nem azokra vagyok most ráállva akik eddig is csak kocajátékosok voltak, vagy a karaktervásárolgató mágusokra. Hanem a HC grinderekre, akiknek 160++ os karakterjeik voltak, és most ha kell inkább újra felküzdik magukat odáig. Meg a "csak bohóckodok kicsit" játékosokra... Tudom jól mit jelent ez. Bohóckodok-->nem megy-->kell a premi-->KOCKULOK!

Ennyit részemről. Akiknek szólt, azoknak remélem rátiportam a tyúkszemére.

Érezzétek jól magatokat csontharapdálás közben!

Ui.: A porchoz mindig van tapadva egy kis husi a csont felé. Az az 5x XP...

• MadeInHell
    Hétvégén lesz valami event?vagy marad a 2x?Jó lenne megint 5x