--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Folytatva az előző benyögésem...
Vagy az is lehet,hogy most rakják be az új szervereket az acclaim-es database-el és szeretnének meglepetést okozni,ezért mindent lelőttek,hogy még véletlenül se kapjunk hírt róla!Erre mondjuk nem látok túl sok esélyt,mert egy hírportálon se olvastam Mickey egér ellen irányuló erőszakos anális behatolásról,szóval passz.
Reménykedjünk Kedves Barátaim!Az igazság a mi oldalunkon van és Disney tudja a legjobban,hogy az igazság a végén mindig győz!(Csak győzzük kivárni...)Akinek ez nem elég,annak csak annyit mondhatok...
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrták.Nem kicsit, nagyon.A világon ilyen böszmeséget még vállalat nem csinált, mint amit Acclaim csinált.Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudták az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz.És közben egyébként nem csináltak semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős fejlesztési intézkedést, amire büszkék lehetnek...
Na ez egy kis kitérő volt...Már akkor eszembe jutott,amikor bejelentették,hogy G1-é lesz 9D,de kicsit viharos volt a hangulat a fórumon és nem akartam ezzel is bomlasztani a rendet.Remélem ezzel a néhány sorral sikerült mosolyt csalnom néhányak arcára és senkinek nem sértettem a politikai hovatartozását...nem az volt a célom.A végén van egy kis csúsztatás,persze acclaim és indy a sok bénázás közt azért jót is csinált.
Ehh...nem akartam ennyit írni,de ez most így sikerült.Aki ismer tudja,hogy engem nem szabad komolyan venni...és mostmár azok is,akik nem.Majd írom,ha újraindultak a szerverek és megint lehet kockulni.
Mindenkinek szép napot és kellemes időtöltést az üresjárat alatt!(Pestiek süt a nap és meleg van,tessék kimozdulni picit a friss levegőre!)