9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peter55
Esetleg leírhatnánk, hogy

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Pfff.....lol.....Lehet tudni min akadt ki ennyire?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Muew kiakadt pár napja, nekem adta a cuccait és le akarta törölni a kariját.
De még mindig megvan a kari, szóval remélem hamarosan visszajön.

P0Th3aD
Jó heló...

Biztos már zsibbadt az ujja a sok instant KGtõl! ; )))
Ezekszerint pvpzel most Muew szépséges spearjével...nájsz nájsz : ))

Apokalipszis - BOT warrior

makiii
:S Pedig jól jött volna most amíg strand szezon van. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Uh bocs, most jut eszembe, hogy azt eladtam in-game pénzért, mind1 akkor.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Adok az accért egy fél pár vietnámi strandpapucsot.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Neked is eladom 120euróért ah érdekel. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Dóz?

http://www.youtube.com/watch?v=D0cr8dz9blY

'_'

BarackHUN
Erre csak annyit mondok, hogy

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Evo?

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Bari?

ToshiBá
Te meg halott vagy nem?
És amúgy azt hallottad?
És azt hogy?
És mikor azt csináltad, hogy?

ToshiBá
Egy újabb értelmes komment... Menj egyél banánt!

BarackHUN
Szóval érted, remélem, mert

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Jah és majdnem elfelejtettem, Petya, mindenképp

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Erre csak annyit mondhatok, hogy

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Barack, tudod mire jöttem rá? Arra, hogy...

Na nem, de egyébként te hülye vagy. Tudsz róla?:D

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

makiii
pénzt csinálok belõle azt szünjön meg a geicbe. =)

Jaja szar lenne ha megszünne mert bárhol néem miden Mmorg nál meg bárhol a 9dragons az elsõ szar lesz ha megszünik :(
Valami lesz majd egyszer,de még mi sem tudjuk mikor. Kb ez a helyzet.

most akkor milesz 9D sorsa? mert nekem van meg vagy 3k coinom! koszi elore is...és légyszi ne a sok szart hanem a lényeget :D:D:D "nem Dozira gondolok"! :D koszonom

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Így van. :)
Megint van mit gépelnem (még 30 oldal -.-), és gondoltam közben takarítok a tatyókban.
Dehát ilyen sokatmondó, információval gazdagon ellátott válaszokból még mindig nem jöttem rá, hogy vajon mennyi is manapság egy lvl4/5/6-os elix ára átlagosan a piacon... o.o
Azért köszönöm mindenkinek! :)

Off:
Ma (pár hónap után) végre eszembe jutott lecsekkelni az elektronikus leveleimet. Nagy meglepetésemre egy (pár) ilyen levél várt a "Spam" kategóriába:

"An investigation of your World of Warcraft account has found strong evidence that the account in question is being sold or traded. As you may not be aware of, this conflicts with Blizzard's EULA under section 4 Paragraph B which can be found here:
-sok blablabla...
The investigation will be continued by Blizzard administration to determine the action to be taken against your account. If your account is found violating the EULA and Terms of Use, your account can, and will be suspended/closed/or terminated.
In order to keep this from occurring, you should immediately verify that you are the original owner of the account.
-és mégtöbb blablabla..."

Vicces, fõleg, mert nekem (természetesen) nincs semmilyen WoW accountom, még csak Blizzard MMO játékokat sem próbáltam ki soha.
Írtam nekik, hogy nyugodtan bannoljanak. :D

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

LordTusy
Six nem ma kezdte...tudja,hogy lvl2-3 elixeket lehet csinálni.<#nevetes1>
Gondolom maradt pár táska elixe GC-zésbõl és túladna rajtuk.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
lvl 1 ND 100k kezdõfaluban, ebbõl következik, hogy lvl 2 ND 500 k (5x lvl 1 ND collban 1 lvl 2 ND) hefeiben, ebbõl következik, hogy lvl 3 ND 2.5kk (5x500k lvl 2 ND hefei coll), aki ezeken az árakon felül vesz elixet (lvl 1-2-3mat) az bolond :)

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Sok.

bõvebben: kibaszott drága! nincs annyid! :D

Az gomb használata hasznos! :P

Szeretem, ha ilyen tartalmas, kultúrált és felettébb érdekes kommunikációt láthatok 2 ember között egy nyilvános fórumon.
Csak így tovább! :D

PS.: Mennyi az elixek ára manapság? oO

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Ez rendkívül

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Áh... Nem tudtam aludni, Az este folyamán elfogyasztott tej jótékony hatása (nameg a laktóz(tejcukor)érzékenységem), és az eltelt nap nemvárt (de különösképp nem is érdekes) tényeinek feldolgozása miatt. És gondolkodtam rajta. Mármint azon. Levontam a következtetéseket, és arra jutottam hogy a földön 3 emberfaj létezik. Az elsõ a hozzám hasonlók nemes csoportja. A másodki a hozzád hasonlóak nem kevésbé nemes, de sokkal furábbaké. A harmadik a totál hülyék, és nemességet hírbõl sem ismerõké. Az elsõ kettõben sokan vannak. Mi vagyunk a jók. A 3. csoport reménytelen, de többen vannak mint mi. Õk a rosszak. És elképzeltem, hogy totális offenzívát indítunk ellenük. Véres és kegyetlen háborút, melyben idomított harci mókusokat, és jégkrémágyúkat bevetve kétvállra fektetjük majd õket. És ha már fekszenek akkor megszórjuk õket porhóval 30 fokos melegben. Na. Már azt sem tudom miket írok. Úgyhogy abbahagyom. :D

BarackHUN
Jó éjt, de mindenképp gondolkodj el azon, hogy

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
De nem lehet sajnos. Most megyek meditálni inkább. És ajánlom mindenkinek, hogy imádkozzon a szent Vértehén Istenhez! Ha eljön az ideje Milkának annyi!

BarackHUN
Na de amit arról mondtál hogy, azt fejts ki bõvebben, ha lehet.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Tudom. A helyzet változott. A véleményem sokakat bántana mind etnikailag, mind vallásilag. És nem akarom bántani a görög isteneket, és a kentaurokat.

BarackHUN
Na de, hiszen te mondtad hogy

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Áh. Nyomdafestéket nem tûr. De in game kifejthetem, ha akarod.

BarackHUN
És arról mi a véleményed, hogy

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Igen az is. Aki 100x belogol egy nap kap ingyen TGW epit 2 stack XP kártyát és egy általa választott fegyvert +12 õn (perma fegyó)

BarackHUN
És az hogy

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
zéged=téged
(no szerkesztési opció FTW)

ToshiBá
Igen... Zolee megcsal zéged Ravennel, aki Genya ex szeretõje...
Sajnálom, hogy tõlem kellett megtudnod... :(

BarackHUN
Az a hír igaz, hogy

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
ezt láttam én is, de ott van hogy a fel nem használt coinokat visszatérítik vagy mi, az meg hogy nem linkelik be az összes többi acclaim játékot, hát ez van, én se reklámoznám azokat :D
attól még szerintem választhatják azokat, biztos lesz egy jó kis leárazás (item mall végkiárusítás) minden játékukban mielõtt bezár a bazár :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Author Message
DJ9D

TCOS will no longer be in service effective Aug 25, 2010
We regret to inform you that The Chronicles of Spellborn will no longer be in service effective August 25, 2010

ACCLAIM COINS
Please spend all of your remaining Acclaim Coins by Aug 25. Otherwise, any unused Acclaim Coins can be reimbursed by emailing [email protected].

OTHER GAMES
Check out other Playdom games at http://www.facebook.com/Playdom
Or sign up to test our new game Kogamu at http://apps.facebook.com/kogamugame

Please contact customer support with any questions or concerns at: [email protected]

Thank you for your support!

ReszegKoldus
én nem nagyon látok ilyesmit a linkre kattintva :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
CoS játékosoknak ismertetés

Ha a linkre kattintasz láthatod, hogy esélyük sincs megtartani a coinjaikat. Direkt meg van adva nekik, hogy költsék el. És nem választhatnak Acclaim játékokat sem. Csak Playdom FaceBook játékokat. Akkor mi van/lesz 9D vel?

BarackHUN
Én úgy hallottam, hogy bezárják a játékot, de csak azért mert te kételkedsz bennük.
Nem 100% a hír, olyan 95% csak <#nyes>

I S A e o e m o w s m !

Persze,hogy nem.....Az nem is acclaim stílusa lenne. ;)

ToshiBá
Majd ha lesz hírük a szerzõdést érintõen. De azt nem írja, hogy 100% a folytatás.

ReszegKoldus
kár

Aki még nem olvasta Fugen ezt írta a 9D bezárásáról.

You can rest assured that the game will continue.

When we have an announcement about the contract, we will update you. Regardless, there is nothing to worry about.