21072
  • ReszegKoldus
    jobb volt amikor még nem adott quest roart...
  • Gubberx
    Hát nem nagyon van időm mostanában ilyesmire :D Talán meglesem majd valamikor milyen az új változat.
  • LordTusy
    Kössz Gubberx
    Apropó...te nem szeretnél 9D-zni?
  • Gubberx
    Frissítettem az első 3 quest leírás szekció linket, ha a többihez is találtok linket majd frissítem, szép napot :)
  • Stanyizllava
    okok köszönöm
  • szabi34
    Szerintem SF a legjobb a mastery miatt mert hd és bot mastery szarabbb... próbáltam mind3-at már.
  • Stanyizllava
    Szerintetek a SF Nuker a legerőseb nuker mindenhaverom ezt mondja én meg azt hogy szerintem a HD nuker meg a bot szerintetek ?
  • unusual
    Akkor te is tehetnéd! :) Mondjuk erre jöhetsz! :-)
  • Blood Raven
    jolvan mindig mellé nyomok:)
  • LordTusy
    Előszöris Kami semmit se írt a Pesti levegőről.
    Másodszor most beszólsz,mert master vagy?Igen?Visszaélsz a hatalmaddal?
  • Blood Raven
    bocs hogy beszolok de Pesten friss levegö?
  • szabi34
    én már bent vagyok 1 órája...
  • LordTusy
    Kikérem magamnak másodszor vagyok elsőéves
    Idősebb vagyok nálad,tessék tisztelni...legalább egy picit!
  • zsele1000
    Megint nem lehet csatlakozni. :(
  • BarackHUN
    Igen a ti időtökben, amikor még át kellett sétálni a szobán, hogy bekapcsold a tévét nem? Mondja az első éves egyetemista -.-
  • makiii
    Hozzánk beszélsz? :D
    Én nemsokára megyek a szabadba rúgni a bőrt.. =)
    Csak hétvégén játszok.. =)
  • LordTusy
    Sry a duplapostért...
    2 jómadár tessék elereszteni egymás torkát és nyomás kockulni!
    Jahj...hogy mennyi baj van ezekkel a mai fiatalokkal...bezzeg a mi időnkben...
  • LordTusy
    Launcher csatlakozott frissítő szerverhez,szerintem is mennek.Köszi az infót Részeges!
  • makiii
    Én kérek elnézést.
  • BarackHUN
    De akkor sem neked írtam.. =)
  • makiii
    De akkor sem téged kérdeztek.. =)
  • ReszegKoldus
    szerintem mennek a szerverek...
  • BarackHUN
    A válasz se igazán hozzád szólt... =)
  • makiii
    Nem igazán hozzád szólt a kérdés... =)
  • makiii
    III.kerületben. =)
  • BarackHUN
    Biztos valami üzbég faluba.
  • LordTusy
    Hol is?
  • makiii
    Itt már kezd borús idő lenni.... :S
  • LordTusy
    Folytatva az előző benyögésem...

Vagy az is lehet,hogy most rakják be az új szervereket az acclaim-es database-el és szeretnének meglepetést okozni,ezért mindent lelőttek,hogy még véletlenül se kapjunk hírt róla!Erre mondjuk nem látok túl sok esélyt,mert egy hírportálon se olvastam Mickey egér ellen irányuló erőszakos anális behatolásról,szóval passz.

Reménykedjünk Kedves Barátaim!Az igazság a mi oldalunkon van és Disney tudja a legjobban,hogy az igazság a végén mindig győz!(Csak győzzük kivárni...)Akinek ez nem elég,annak csak annyit mondhatok...
    Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrták.Nem kicsit, nagyon.A világon ilyen böszmeséget még vállalat nem csinált, mint amit Acclaim csinált.Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudták az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz.És közben egyébként nem csináltak semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős fejlesztési intézkedést, amire büszkék lehetnek...

Na ez egy kis kitérő volt...Már akkor eszembe jutott,amikor bejelentették,hogy G1-é lesz 9D,de kicsit viharos volt a hangulat a fórumon és nem akartam ezzel is bomlasztani a rendet.Remélem ezzel a néhány sorral sikerült mosolyt csalnom néhányak arcára és senkinek nem sértettem a politikai hovatartozását...nem az volt a célom.A végén van egy kis csúsztatás,persze acclaim és indy a sok bénázás közt azért jót is csinált.
    Ehh...nem akartam ennyit írni,de ez most így sikerült.Aki ismer tudja,hogy engem nem szabad komolyan venni...és mostmár azok is,akik nem.Majd írom,ha újraindultak a szerverek és megint lehet kockulni.
    Mindenkinek szép napot és kellemes időtöltést az üresjárat alatt!(Pestiek süt a nap és meleg van,tessék kimozdulni picit a friss levegőre!)
  • kalidor
    Neked ezek a linkek bejönnek most? Mert nálam halott még mindig a fórum és a játék is...Lenne egy kis időm játszani, erre ez a vacak be se enged...Pont mint a régi szép időkben. :D
  • Sixtail
    Valaki kereste ezeket pár napja (vagy hete? :D)...

BoT questek
    HD questek
    SF questek

A többire még nem találtam semmit a fórumon.
    Ezeket a linkeket ki lehet cserélni ott fenn is. ----^
    Csírsz!
  • kalidor
    Nem hiszem...Hyperion azt írta ahhoz patch kell, indy meg nem dolgozik a héten valami miatt. Ráadásul ilyenkor már az amcsik is alszanak. :)
    Ráadásul tegnap este azt írta, hogy fórummal fognak szórakozni hogy gyorsabb legyen...De szerintem elszállt minden, ők elmentek aludni, és majd ha felkelnek lesz valami. :D
  • LordTusy
    Lehet most lövik be IM-et.De nem értem mért kell mindennek eltűnni hozzá,szóval lehet hogy csak elkúrtak valamit és aztán mégjobban és most sehol semmi.
  • MadeInHell
    ah köszi! megmentetted a gépemet egy szétveréstől.
  • kalidor
    G1-nél van a hiba...A fórum, honlap, a szerók mind meghaltak. :) Még a kis játék letöltő vackuk se müködik.
  • MadeInHell
    HELP nem találja a launcher a netet! Járt már valaki így? esetleg valami ötlet?Tegnap meg percenként elment a netem,mintha a gép meg a modem között lenne valami hiba.
  • bomb1111
    Okosabbat én sem tudok mondani mint Hyperion de ha G1 szerint ez 6x skill XP.....hát ez van,felejtsük el acclaimot és probáljuk megszokni G1 et.Bár nehéz,és én sem tudok belenyugodni a szinte 4 éves veszteségembe,befogom a számat ha már mégis 9d zek G1 en.Sajna az a helyzet hogy ők a publisherek és én csak játékos vagyok.De azért csak leshetik a pénzemet )))))
  • bomb1111
    Hehe Stanyizllava ezt megkaptad.De szerintem jogosan.Elhiszem hogy gyorsan írsz mint a güzü meg hogy nem olvasod de mielött a MEHET gombot megnyomod tényleg átolvashatnád.Amióta ide irogatsz.... ne mondjam hogy kapirgálsz....valami Magyar helyesírás csak ragadhatott hozzád.Nem akarok rosszféle lenni de azért tényleg.....Én sem vagyok szótár meg helyesírási javítót sem használok de azért megpróbálok helyesen írni.Szerintem neked is csak tiszteletedre vállna ha nem űznél gúnyt a Magyar helyesírásból.Márha magyarnak tartod magad.Ha meg nem,semmi gond csak mond meg))))Pedig szerintem Magyar vagy és tudnál érthetöbben is írni csak egy kis törekedés kéne. És tényleg nem vagyunk rosszfélék mi FS ok de .......
  • Peter55
    Stany, szeretnélek meg kérni arra, hogy légyszíves ne gondolkodj. Mert káros hatással van ránk is, és a környezetedben élőkre. Vagy ha egyszer írsz valamit.

NÉZESD ÁT EGY ROHADT HELYESÍRÁS ELLENŐRZŐ PROGRAMMAL, ÉS GONDOLD ÁT, HOGY MI A FENÉT AKARSZ ÍRNI BAKKER!
  • Stanyizllava
    ez nagy baromság egyszer 0.20 utána 0.10 utána 0.67