Az a helyzet, hogy én egyáltalán nem hiányolom a karakteremet. Lehet ezért most hülyének titulálni vagy bármi másnak, de én most élvezem a játékot. Nincs mindenkénél 23 milliárd arany, egyelőre nincs Item Mail úgyhogy nem rohangál mindenki XP kártyával, és minden egyéb ilyen dologgal. Végre az is tud játszani normálisan, aki nem öli a teljes fizetését havonta a játékba.
És nem csak azért élvezem a játékot mert 5X van/volt. Nagyrészt a buffjaimat nyomatom, mivel elég sok van. : ) És a skill XP sajnos csak normál/volt. Nekem ez a véleményem, lehet nem játszani azzal az indokkal, hogy "Ha nem kapok vissza a karakterem akkor én nem játszok". Higgyétek el, sokan vissza álltak/állnak. Azzal, hogy te nem játszatsz nem változtatsz semmin, lesznek újak. És ha fel robbantjátok a házatokat/lakásotokat akkor sem kapjátok vissza a karaktereteket, ha nem rakják be.
Bocsi, hogy hosszú lett. Jah és még valami, már van SF és BoT band is a HD mellé, szóval mindenkit várunk vissza és természetesen újak is jöhetnek.:)