9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
semmi infó

Live: DoZeR 982

sziasztok akkor van már info mi lesz a 9Dragonsal- Szeptemberbe ?
fa
Idosebb voltam 13-nal mikor regeltem. Azt meg ketlem, hogy kesobbi datumot adtam meg😄 Esetleg az lehetseges, hogy korabbit..de akor meg nem errol van szo.

BarackHUN
Amikor regisztráltál a játékba, 13+ éves voltál? És ha nem, az igazi születési éved adtad meg? Mert ha 13-nál kisebb voltál amikor regeltél kb most bannoltak.

I S A e o e m o w s m !

Sziasztok!

Amikor beakarok lepni azt irja ki, hogy status not active(forumon van ez). Egyenlore meg nem vagyok otthon, ugyhogy jatekban nem tudom megnezni, hogy hogy mukodik.
Mindenesetre valakinek van valami otlete, hogy mi lehet a baj?(egy ideje mar nem jatszottam, lehet az a baj?)De mar tobbszor volt ilyen, sot hosszabb ideig is tartottam szunetet, akkor nem volt ilyen..Nem ertem.
Otleteket pls.
Koszi

Wow, Shorya alt karija? 😄
(Nincs vele semmi bajom, csak eddig csak õt ismertem, aki ennyire kiakad azon, hogy leölik. oO)

Dóz, aszittem már egyedül is végigtolod SrS-t. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Ugye tudod, hogy ez szar volt... 😄
Carni lesz ma is, meg holnap is. 😄

Kell vagy 2 hyb meg 1 healer is, mert gyorsan törik a fegyóm. De majd tudok menni valamikor miután lejárt a carnim. 😄

ToshiBá

ToshiBá
Ezt megkaptad te kurva! 😄
Am majd esetleg ha idõd engedi egy DS epire benyalnék a warrimnak. 😉

Szerintem figyelmeztetni kéne az embereket, BP csak erõs idegzetûeknek

http://a.imageshack.us/img840/4594/45883632.jpg

igen, ezt sejtettem.
ToshiBá
Stanyi már egy ideje románkézen van. Ha ezt eddig nem tudtad, akkor most ledöbbenhetsz.

Merw... Kezelhetetlen. Nem tudok vele mit kezdeni. A PvP része a játéknak kb FS 95%át hidegen hagyja. Tehát aki tud álljon rajta bosszút.

miért, már többször hallottam, hogy merw leölt kis magyar fehéreket, az én karimat is elkapta már, pedig még a nevére se mondhatnám, hogy nem magyaros. szóval sztem nem igazán van már etika. stanyzlava is sunyin öldös, de a játék már csak ilyen. szabad akarat, szabad döntések. "nem vagyok droid" 😄 <#alien>
BarackHUN
Folyton ez a feszkó, ajj már 😛

I S A e o e m o w s m !

Hát azért csak megéri nekik ez a game...
Bár kitudja.
Ha megszûnne akkor restart az orosz verzióban.<#szomoru1>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
1.Ha lenne frankó fegyverem lehet játszanék <#beka3>

2.Kukkants bele néha a naptáradba...AUGUSZTUS VAN!Pont leszarom mi lesz Októberben.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ToshiBá
Ne nagyon akarj semmit.

1: mert nem játszol.

2: mert nincs semmi infó, hogy lesz-e Dizni 9D Októberben...
Szeptemberben lejár a licensz, és semmi hivatalos infó nincs arról, hogy lesz-e folytatás.

LordTusy
Egy ilyet kérek én is ec/fc-re!Na jó...elég,ha +10 0/0 <#taps>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

lol 4/4.....Bár lehet törik neki mind a +11-be.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
korrekt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

http://a.imageshack.us/img688/2394/2010august04085940.jpg

Na jól van, én abbahagyom a játékot...

ToshiBá
Miafaszaseggbe?!?

Lebannoltak mindenkit, aki 13 év alatt volt mikor regelt. Tökmindegy hogy most már 16-17 éves. A lényeg hogy mikor kezdte 13 alatt volt. lolmárna. Annyi van, hogy visszaadják a premis cuccokat. De elmehetnek a faszba. Legközelebb minden nem zsidót bannolnak vagy mi a tetû?

Ha nem akartok lépten-nyomon viet hackerekbe botlani, ne játszatok! pl.: Tegnap lent voltam cc-ben. 3-4 smash egy mob. Ráküldök 3mat, a viet jön üt 1et és övé a drop. Egy kicsit kiakadtam. Utána jön a ligatársa, nem kicsit gyorsan! Én nem utálok egy népet sem, de ezek húzzanak vissza a fenébe!
Az a +11 spear nagyon kemény! Az árához csak annyit, hogy anexnek elvileg van egy PS hermit 4 slotos +9 staffja, xp-drop card nem érdekli, gold sem kell, árnak annyit mondott 2 BBoE+! Mivel a Tibet bossokat páran kisajátították maguknak, elég nehéz hozzájutni zöld PS fegyóhoz. 😞 A sima BD-t meg nem igazán akarják behozni. (epi sem lesz ha nem puncsolsz!)
LordTusy
pff...Zakkant hebrencs kölök!Csinálj magadnak végre egy fegyvert és aztán fél évig ne halljam,hogy be-t pazarolsz!<#beka3>

P0Th3aD
Oké, sztem élek vele!
Uh majd ingame vagy itt mondasz egy okos árat és akkor megvásárolom ; ))

Apokalipszis - BOT warrior

LOL! Még van ha esetleg akarsz még próbálkozni.

P0Th3aD
Mondjuk a 4kkk-t nem nézem mert a pénz kb szart sem ér már, de akkor is drága volt, viszont így h még mázlista is volt és felment +11re, hm...

Sztem bõven megérte neki h ennyit kellett érte fizetni, ha nagy számot akarok mondani akkor ien 100kkk-t ér simán az a spear, neked meg azért nincs mert nekem nincs +10! ^.^

Ja és ma refiztem a speart amit töled vettem, beleraktam IPn az IS-t elkezdem tolni +6ig nem is törött és akkor gondolokdom, h B+ a 2JS meg ott figyel az inventoryban...

FAIL!!!!! xD

Hollandia, Amsterdamtól valami 10km talán. :p

Mindegy, ha elmondom mennyit fizetett a sima ps hermitért...
255 be, 4kkk meg 40xp card ha jól emlékszek 😄
Örülök neki valamilyen szinten, mégiscsak ismerem már több mint egy éve, de miért nem az enyééééééééééém????

P0Th3aD
Ja végülis akkor csak annyi mintha ütnéd a mobot a +10eddel és közben még egy sima alap spearrel is csapkodná neked vki...de kaksi!!😛😛😛

Na majd ki kell deríteni hol is lakik és meglátogatjuk! 😉)

De amugy 1 hete jött vissza a srác? És erre tessék 4-5napi spamolta roart h neki kell ien spear lett és tádáámm +12 sem lehetetlen, persze ott figyel 2nd slotba a +10es lm gagyi spear is ! xP

Hát 😄
Az enyém se valami gyenge fegyver, de ennek 968-1668-al nagyobb a sebzése.
Kicsit irigy vagyok. 😄
Nem baj, majd egyszer nekem is lesz.

P0Th3aD
Á sírok mindjárt annyira szép ez a spear!!!

Kb kseld már lécivesz jó? Kb ez a legjobb most a szerón, az is fix!!!

Nem vagyok irigy ember, de...Rohadjon meg! XD

P0Th3aD
Bokán fosom magam!!!!

ez a ViFity is elmehet a francba!!!

http://img832.imageshack.us/i/2010august02090055.jpg/

ReszegKoldus
hehe, tényleg merwet se árt megemlíteni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Peter55
Így van, így is kell. Nehogy már egy ideig nyugodt legyen mindenki. De nem érdekel. Azért egy tanács, ne nagyon érjetek hozzá a Videokártya ventilátorához, miközben megy.😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

lelle a neve ? Ennyit láttam,de engem sem érdekel azok után amit írtál.....És,hogy ki öl kit azt lehet kérdezni merw-tõl,és black-chi-tõl,és a többi maszkos próbálkozásról stb stb stb.....Csak azt nem írjuk ide ugye?!? De lehet nekem állni! 😊 doz neked inkább nem írok semmit,mert te tudod miért.....pffff

Epic fail.
Kár volt annyi smiley-t pazarolni...
ToshiBá
szerk.: Látom már bent sincs a karid. Szal nem kell kickelni...

ToshiBá
Grat unu! Bebizonyítottad mekkora FS-es is vagy. Ez részemrõl ban a bandból...

Doz: igen a nukerrel
amúgy meg 1 másik fehér próbált leölni csak nemnagyon sikerült neki aztán láttam h jön még valaki utána láttam csak h te és akkor lett végem. Azt nem hiszem el h nem láttad a liga nevét...de mindegy én már leszarom.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Szabi FS-es karival voltál bent vagy nem?

Mentem feka safe-be.....Látom 2-3feka öl 1másik fekát akin bünti van,lõttem 1-et meghalt.....Ennyi történt. És elég szépeket írt ezután,és még én vagyok a szemét?!? Ám legyen.....

nem mondtam h te vagy. csak legalább azokat ne ölnéd le akiket ismersz...

+1.
<#banplz>

Booo! <#nyes>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Jah,én vagyok a " ludas " .....Pfff.....

LordTusy
Ejnye-bejnye Unu...<#ejnye1>

Csak tudod mi volt szar? Láttad hogy ki akarok menni bp-rõl mert mentem az ajtó felé és próbáltam gyors átmenni hefeibe mert kb 1 percel elõtte lett meg 103 bk mondom jólvan akkor kimegyek erre bazzeg jössz és nemhagysz kimenni hanem megölsz... és ennyi volt a 100 bk ezért szenvedtem vele a sok nagy nuker között.
Szóval faszom...

Simán ölik egymást.....Ez van sajnos......BP egy ilyen dolog.