21072
  • LordTusy
    De azért is lehet,mert warrik és nukerek is szarok jó felszerelés és pontelosztás nélkül.(Magas skillekről ne is beszéljünk...)Hyb meg kb igénytelen.Jó pontelosztás és a felhúzott skillek,ha megvannak nem érhetnek meglepetések.
  • ReszegKoldus
    mert azt mondtad hogy nem játszol, és mégis, és most ettől erősebb lettél
  • Stanyizllava
    haljátok az miért van hogy egy szar Bot hybriel FD Nukerek meg warikat verek oda ?
  • LordTusy
    Sry a duplapostért...
    Ami kimaradt,hogy elvileg most 1 órás maintance van...remélem valami hasznosat is csinálnak,nem csak elkúrják,ami eddig jó volt.
  • LordTusy
    Bomb: Ő.#14875 tartalmával eddig is tisztában voltam,de akkoris gyújtsuk fel acclaimet...ennyi év mérgelődés után már tényleg megtehetnénk.Még a bukásukkal is minket szivatnak.

Raven: Szép volt ez a 3-4 nap 5x,de azért cs/gl/hm/lm/h/ps/db karikhoz kevés...főleg gagyi cuccokkal és alig pár fillérrel.

Petya: mégegy...hefeiben standolás közben kifeküdni is művészet.

Goldsellerek szerintem most még csak kamu üzemmódban mennek,mert 150k a be...ha lehetne a szerver "szebbik" fele vett volna aranyat és milliókért/milliárdokért menne minden megint.
  • bomb1111
    De azért lenne egy kérdésem : végül is Gaboca az Gábor vagy sem ?
  • bomb1111
    @stukkos.Igen, új játékos vagy és üdvözöllek.Tehát a gold sellerek azok az okos fiuk-lányok,igazán csak kiskapu keülők akik a balga 9d játékosok gyengeségét kihasználva imgame gold ot vagy más cuccokat árulnak alacsonyabb áron mint a publisher.De lévén hogy még nincs publisher ár semmire,szerintem csak próbálkozók akiknek a sikere G1 ék gyengeségétöl függ.
  • Blood Raven
    erre csak anyit irnék: ha anyi idöt grindeltetek volna amit itt nyavajgással töltötök akkor viszagrindeltétek volna magatok a régi karijaitok szintjére:D
  • bomb1111
    Elnézésedet kérem de te most új játékos lennél ?
  • bomb1111
    Gyerekek !
    Csak hogy ne essünk tévedésbe : Akinek most publisher joga van US meg EU 9dragons os terjesztésre,az a G1.Magyarúl : Aki ezt a kiba......... játékot szolgáltathatja északamerikába meg európa területén az a G1-GamersFirst,miután acclaim,(akit megvásárolt playdom meg disney megvásárolta az egéssz acclaim-playdomos csürhét)elvesztette a terjesztési jogot.Még egyszer : A JÁTÉK INDY21 É ÉS INDY 21 CSAK A JÁTÁK TERJESZTÉSI JOGOT ÁRÚLJA-ÁRÚLTA,SOHA NEM ADTA EL A SOURCE CODOKAT.Aki nem értené : Adom a játékot de ha bármit akarsz benne modósítami(stat rendszer-IM árak,drop rate,XP alap-skill+lvl,stb.)szolsz és adjuk a patch okat (márha megfizeted persze)Tehát : Ha G1 nek lessz pénze hogy a 9d fejlesztésért megfizesse indy21et,lessznek új dolgok is,fejlesztések is meg ...toronyóra láncostól....

Hogy ne felejtsük : EZ G1 és nem acclaim.G1 nek semmi köze acclaimhoz.Ha netalán G1 akarná a volt acclaimos adatbázist azt csak indy21 közvetitéssel szerezhetné meg(mert indy 21 volt szerződési kapcsolatban acclaimal)

Na de hogy érthető legyek : Acclaimtól leszoptuk......99 százalékos esélyt adok a volt acclaimos karik bukására.Ezen túl mindenki megfontolhatja hogy mennyi igazi pénzt fektet G1 be.

De bár ne lenne igazam........csak az a rossz hogy 99 % ba mindig igazam van.Tehát amit mondhatok : Trust in Good

Adjon a fölöttünk levő minél kevesebb szenvedést.
    P.S. de ha bárki akár 10.000 eurót is akarna befektetni ebbe a játékba és jól esik neki,TISZTELETEM.Nekem is lenne lehetőségem hogy akár 10.000 eurot áldozzak e szorakozásomra de mégsem teszem.Miért ? Mert nem őszinték és nem mondják meg hogy most a tisztát 1 vagy 2 TT vel 1rjuk.
  • stukkos
    mi az a gold seller?
  • unusual
    Én sem hiányolom a karaktereim,mert azt lehet újra csinálni. De a sok cuc ami hiányzik,ha már a 2 közül mondjuk választanom kell. És ennyi idő alatt már vannak FC-CS karik szerintem. De mennyi idő míg lesz normális cucok? Gold seller-ek most is vannak,és ha lesz IM akkor kb ugyanott lesz a dolog ahol eddig volt. Bugok-ról nem is beszélve! Nekem is hiányzik a game,de max funolni,vagy ahogy Pot írta " bohóckodni " megyek fel. Amúgy is a LOTR online szeptember 10-től már ingyenes. :)
  • BarackHUN
    Én sose azért játszottam, mert csak ez volt.
    Sőt, játszottam sok mással, de ez jött be a legjobban, mindig ide tértem vissza. De ha már elértem valamit, had élvezzem ki.
  • Peter55
    Nagyszerű, ha sokat nevetünk az orvos is el kerül bennünket. Egyéb szellemes beszólás?:D Egyébként nem remélek én semmit sem, csak végre nem azért játszok mert csak ez van. De lehet, hogy megint velem van a baj. Na mindegy, ez van.

És vissza térve a kommentemre, ezt mind úgy írom, hogy én is sok ezer forintot költöttem a játékra.
  • BarackHUN
    Megforgatod te a tőrt helyettem is.
  • LordTusy
    Bari ez úgy ütött volna,hogy "...az akkori GL karijuk meghalt WT-be,..."
  • BarackHUN
    Most erre mit tudok mondani?
    Sokaknak ez hozza a lelki békét, mert az akkori karijuk meghalt WT-be, a mostanival meg azt reméli nem jár így :P
  • LordTusy
    Már 2-2,5 évvel ezelőtt is mondtam...robbantsuk fel Acclaim irodaházát...
  • Peter55
    Látom megint megragadtad a lényeget.:D
  • BarackHUN
    Peti, megígérem hogy nem robbantom fel a házam.
  • kalidor
    Farmolni azt most is lehet, sőt. :P Def bosst, wei-t nem fogják sokan látogatni az elkövetkezendő 1-2 hétben, bár biztos vagyok benne, hogy volt olyan kocka aki már gb lett a hétvégén vagy nagyobb. Tény, hogy főleg azok a cuccok, amikért fizettél, az sokkal jobban fáj, és tudom Huginak volt pár im-es cucca, az a legrosszabb... Véleményem szerint azok a cuccok, amiket megvettünk item mallból,acclaimnak kötelessége lenne visszaadni, a promos cuccokkal együtt. Biztos vagyok benne, hogy jogilag van ennek akadálya hogy követeljék rajtuk, de szerintem ez lenne a minimum, amit tényleg vissza kéne adniuk. De tényleg nem vagyok otthon ebben a témában, erről talán Bomb tudna felvilágítást adni. :)
  • MadeInHell
    Főleg cuccok nélkül elég nehéz warival.Én sem kezfdeném újra ha buknék ps db karit.
  • Peter55
    Az a helyzet, hogy én egyáltalán nem hiányolom a karakteremet. Lehet ezért most hülyének titulálni vagy bármi másnak, de én most élvezem a játékot. Nincs mindenkénél 23 milliárd arany, egyelőre nincs Item Mail úgyhogy nem rohangál mindenki XP kártyával, és minden egyéb ilyen dologgal. Végre az is tud játszani normálisan, aki nem öli a teljes fizetését havonta a játékba.

És nem csak azért élvezem a játékot mert 5X van/volt. Nagyrészt a buffjaimat nyomatom, mivel elég sok van. : ) És a skill XP sajnos csak normál/volt. Nekem ez a véleményem, lehet nem játszani azzal az indokkal, hogy "Ha nem kapok vissza a karakterem akkor én nem játszok". Higgyétek el, sokan vissza álltak/állnak. Azzal, hogy te nem játszatsz nem változtatsz semmin, lesznek újak. És ha fel robbantjátok a házatokat/lakásotokat akkor sem kapjátok vissza a karaktereteket, ha nem rakják be.

Bocsi, hogy hosszú lett. Jah és még valami, már van SF és BoT band is a HD mellé, szóval mindenkit várunk vissza és természetesen újak is jöhetnek.:)
  • BarackHUN
    Van HM-FC-EC karim, és volt sok más is.
    Nem a mobok ölése a gondom, hanem a sok szar amit kifarmoltam a fos játékból, arra bizony igényt tartok.
  • kalidor
    Jó értem én...Pont ezért volt csak egy kararaktered az egész játékban, mert mikor GL lettél nem akartál oc-s mobokat ölni. :) Figyelj én tényleg nem akarlak megbántani, sőt ellened beszélni se, hiszen közel úgy érzek mint Te, de sajnos a karik elvesztése ellen nem lehet sok mindent tenni. Ennek is megvan a szépsége, sokan azt hiszik, hogy most megmutatják mit is tudnak, és ennek megfelelően kockulnak, pedig ez nem skill, csak idő és türelem kérdése. :)
    Egyébként abban viszont nem értek egyet, hogy csak magas szinten jó ölni, én mindig is élveztem az alacsony szinteket, ezért is van/volt annyi karakterem. :D
    Végezetül csak annyit, hogy bármennyire is fáj a jó kis karakterjeim elvesztése, szívesen újra játszanék, de sajnos időbeli problémák miatt ez már nem lehetséges, de ha lesz időm biztos felnézek hozzátok ( addigra remélem a bot band is készen fog állni :D ) .
  • BarackHUN
    Én is kérek abból amit szívsz.
    3 Év munka odaveszett (remélem csak ideiglenesen), de a játék öröme megmaradt. Ilyen rossz dumát rég nem hallottam, lehet neked elég a játék öröme, de nekem a karim kell -.-
  • P0Th3aD
    Aha!
    Hát ez tök jó, akkor ezek szerint 3 évig a kibeb*szott mátrixban játszottam és vki beadta nekem a kék bogyót míg én el lettem volna azzal a pirossal is?!
    Én erre nem vagyok kíváncsi, és tudod a játék öröme az ott van így igaz, csak grind közben mond már nekem azt, hogy egy picit sem bassza az agyadat h hé, hisz nekem nem oc1-en kéne a trantullákat ütnöm!!

Meg arra görcsölni hogy cof killer cof killer, vigyázz a mad manokkal...

Na de a játék öröme...Nagy úr!

• szabi34
    Ez jó... akárhányszor belépek egyből dc-m van
  • kalidor
    Pedig a játék és a játék élmény a karik elvesztésével nem változott. Gondolj arra, hogy törölted a játékot véletlen save filokkal együtt. Ettől még játszhatsz újra vele, hiszen az a célja a játéknak hogy kikapcsoljon, semmi egyébb. Ha pedig nem kapcsol ki a játék, akkor az elvesztett karik visszaszerzése sem érne semmit. :-)
  • P0Th3aD
    Én belesnék, no de így? Viszont nem hiszem h neki állnék gőzerővel grindelni, max elbohóckodnék...

Viszont nekem az a gyanúm hogy ezek nem fogják vissza állítani a dolgokat!
    De a gazdaság a régi...200k ért be 100k gt : ))
    Jójó..de hol a karim, hol a 3 éves munkám hol a megnemvett de elkötlött porche-m ára?! :F

Na mind1, ugyis ez lesz, lehet szeretni vagy mélytorkozni, uj üzemeltető uj szabályok!

Amugy eddig Vista alatt futott a pcről a gamma, de raktam 7et...de majd otthonrol próbálkozom ezzel azzal majd, köszi a segítő szavakat! : ))
  • BarackHUN
    Nyitott vagyok arra, hogy folytassam ahol abbahagytam, másra nem.
  • kalidor
    Ugyan Bari, légy egy kicsit nyitottabb...Teljesen előről kezdheted a játékot, ez nem dob fel teljesen? :D
    Egyébként nekem már van egy oc 1-es karim, hála ennek a sok xp eventnek...Majd egyszer folytatom...ha kedvem lesz. :D
  • BarackHUN
    Én megmondtam, hogy mikor megyek vissza.
    Hugi is megmondta.
  • Warrika
    jóvanna kicsit félre néztem a dolgokat.
    szal hugi jön vissza 9d-zni és neki szólt az üzi de bari is jöhetne igazán:D
  • BarackHUN
    Azért csodálkoztam, mert Hugi hsz-ére válaszoltad azt amit írtál.
  • Warrika
    aham:D mint régen:P bár lehet már nem emléxel énreám:D de azért remélem igen:D
  • BarackHUN
    Bari alatt engem értesz? o.O
  • Warrika
    hm bari jó látni hogy mégiscsak kedvet kaptál a 9d hez:P
  • unusual
    H betűt megnyomod,és ott kiveszed peace módban mint ajándék. És összerakod a tükröt a szoborral.
  • Peter55
    A legfrissebb videó kártya driver van fent? Ha igen, akkor próbáld meg esetleg a DirectX-et újra nyomni.

Ha egyik sem segít akkor szerintem egy újra telepítés megoldja, bár ha eddig ment a játék, akkor most nem értem mi a baja. De ha sehogy sem jó, akkor a rendszeredben kell keresni a hibát.