--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Raven, Dóz nem így írta a nevét és amúgy sincs most lehetősége játszani.(Grat a névlopónak,legközelebb készülj alaposabban!
)
Stanyi...először is nem vagyok az öcséd!Folytatásul szerintem "áldok ember" se,de ha megmondod mi az biztosabb választ tudok adni.A hozzászólásommal nem az volt a célom,hogy megsértselek,hanem hogy rávegyelek az érthető nyelvhasználatra.A fórumozók egyik fele jót mulat rajtad,a másik fele minden erejével azon van hogy megértsen.Ezt szintén ne vedd sértésnek,de Bomb írásai a tieidhez mérve kb a Magyar Értelmező Kéziszótár vagy a Révai Kislexikon szócikkei.Tovább megyek...Abu-t (akinek igazán semmi köze nincs a magyar nyelvhez) néhány nap alatt megtanítottuk a magyar kommunikáció alapjaira és azután,ha volt rá alkalma,örömmel és a helyességre törekedve hasznosította tudását.
Ez egy olyan fórum,amiben a felhasználók magyar nyelven használnak.Ha lehet,törekedjünk arra,hogy az állítás helytálló legyen.
Mindenkinek szép napot és nyugalmas vasárnapot!
A legmélyebb tisztelettel,
Dr. Bunkófalvi Ödön!
U.i.:Majdnem elfelejtettem megemlíteni...ha az utolsó mondat miatt rágtál be az nagy hiba.TGW nem szelektív,ő mindenkit utál,aki él és mozog...egy igazi antikrisztus.(Egyszerű 9D humor...ne szívd mellre!
)
U.i.*2:Ha már így frissítettem erre is reagálok...Dózi ez azért mégiscsak durva volt,legalább csillagozhattál volna néhány betűt (,tekintettel lévén a kiskorúakra)!