21072
  • stukkos
    sziasztok!

Ilyen Qilin cuccokat hol lehet szerezni?
  • P0Th3aD
    Áhümm!

Hát rendben, köszönöm! Max megpróbálom ujra rakni, mert Dx kell a Batman játékhoz, uh max akkor amig nem nyomom végig addig az marad : )))

Bár jobban örülnék neki ha csak ujratelepítéssel megoldódnának a gondok!
  • skrimer
    nekem nem irt ki ilyet.
    Rakd ujra a gémet esetleg másik Dx
  • P0Th3aD
    Kedves bárki, akinek win7 OP rendszere van...
    Miért írja ki 9D hogy nem talál 3D configurációt a gépen mikor directx 11 van fent és mellé videó kártya driver is fent van...

Tegnap belestem volna de ezt dobta ki és már este volt nem vacakoltam ezzel!

Vkinek vmi ötlet, segítség? Előre is köszi...
  • LordTusy
    General store.Vagy ahogy Unu mondta,a "dagi csávó" az.
  • MadeInHell
    ez jó "sok naruto meg bogdan"
  • anyádisszeret
    HIM-et már láttam shao faluban. Abba is hagytam a játékot LS1-ig még élvezetes volt
  • szabi34
    ez a hiba nekem régóta van... néha 3-4x restartolnom kell a játékot.
  • unusual
    Általában minden városban van. Dagi csávó az. :)
  • stukkos
    és ilyen merchantot hol találok?
  • LordTusy
    Stukkos merchant-nál tudsz venni sacret fire suplimentet és azzal tudod használni a skill-t.

Igaz,lagg meg dc már javult,de most 4x indítottam újra a játékot,mert végigmegy pálya előtt a betöltő csík,kiírja alul hogy initialization complete és megfagy...legutóljára 5 percet vártam hogy hátha lesz valami,de semmi.Az egy pozitívum viszont,hogy most minden alkalommal meghalt gameguard is,mikor feladatkezelővel lelőttem 9D-t.
  • Warrika
    jaja egyetértek
  • szabi34
    sf bandot is jólenne csinálni valamikor....
  • Warrika
    már teljesen megszűnt ez a probléma.
    én fd1 vagyok per pill és 1 dc-t se kaptam lagg pedig nincs.
    másik néha mondják van 1-1 kissebb lagg de az is csak max azért mert rengetegen vannak 1 kupacba.
    szal sztem ha van kedved gyere:P
  • stukkos
    figyi tudom hogy mekkora szégyen ha valaki csórizik, de valaki tudna adni egy kis pénzt? elég nekem 10 ezer is, csak tényleg nagyon le vagyok égve...
  • stukkos
    Az eggyik HD skill azt írja h Sacret Fire condition, ez mit jelent???
  • LordTusy
    Raven,ha ember kell bandcsináláshoz szólj!Ott van a BoT-om Tai Shan-ban.
    Lehet beloggolok,megnézem javult-e valami lagg/dc ügyben...
  • ReszegKoldus
    pedig benne van az is, miért ne...lehet hogy a CS-s Dózer úgy döntött a 9d-zik egy kicsit :D
    mondjuk érdekelne ki az, szívesen eladnám neki az acclaimes karijaimat :D
  • BarackHUN
    De nem hiszem, hogy sokan véletlenül DOZER-[HUN] néven kezdenek el játszani.
  • ReszegKoldus
    ezt a "névlopást" nem értem, ezzel az erővel a sok naruto meg bogdan meg mit tudom én ki is egymástól lopták a neveket...
  • BarackHUN
    Ebben egyetértünk, nincs kari/nincs game.
    Addig hétvégi eventek címszó alatt inkább behullázok...
  • Exxtazy
    Felraktam,csináltam karit, mikor betöltené a mapot, 1ből kidob dc-vel...
    Vqan más is ilyen problémával?
  • P0Th3aD
    Szevasztok!

Nem tudom ki lopja a neveket vagy hogy megy a dolog, de ha tényleg visszaélés van akkor az szégyen!
    Másik dolog hogy én tutira nem fogok bemenni és játszani ha 800x van akkor sem mert nem érdekel ien formán az event!

Ez arra van hogy a sok majom aki már beletörődött abba hogy itt ugysem lesz semmi, de legalább megint van 9D az kussoljon és nyomogassak a gombokat...

Nekem ez nem fekxik és 30napos premi ide deco oda, meg ien event oan event, ez nekem nem hozza vissza azt a rengetek engergiámat, fáradozásomat, anyázásomat, sikerélményemet amit belefeccöltem ebbe az egészbe!

Azért nektek jó szüttyögést, ha már ennyire nem bírjátok, én magam részéről inkább nem játszom ezzel akkor, bár hiányzik, de az elveimből nem adok alább!

Fizessen újra az/azok akik csak azért mennek hogy a nyálukat verdessék mennyire kemények és már az új klienssel lejött változatban is FC pq-znak...

Azért szép napot, jó gémet!

Szevasztok
  • Sixtail
    Van egy másik (szerény véleményem szerint jobb) szöveg is erre, ami úgy hangzik: "Cool story, bro!" :)
  • Exxtazy
    Nagyonszépen köszönöm az ötletet!
    Már jön is.
  • zsele1000
    Ne válassz másik helyet a letöltésnek. Nekem is volt ezzel gond. Oda mentsd ahova eredetileg akarja.
  • BarackHUN
    Az, hogy kire gondolok az én személyes dolgom, ez az oka annak hogy nem írom le.
  • makiii
    Remélem nem rám gondolsz , mert ennél talán több eszem van.
  • BarackHUN
    Bizonyítsd be.
    Van erre egy angol szöveg: "Proof, or never happened"
  • Warrika
    én pedig 99% biztonsággal mondom hogy nem kapjátok vissza. de mind1:P
  • skrimer
    azt irták köv7 en visszakapjuk a karikat 100% ra irta egy tag..
    kivi leszek
  • BarackHUN
    Üdv, vagyok újra, de tegnap bornapokon voltam és kicsit még ég a pocakom.
    Dóz, nincs accountom amin belépjek, és szerintem a névlopás miatt ne aggódj, HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA visszakapjuk a karikat, úgyis az marad meg.
    Mellesleg 2 tippem van ki lopja a neved, de inkább nem írom le, még a végén nekem ugranak :(
  • Exxtazy
    Amikor Game1 LIVE-ban rámegyek a 9D-nél a download-ra, kiválasztom hova töltse le, le ok-olom, akkor ezt írja ki:

an unhandled exception occurred. Please "Abort" to terminate the rpogram, "Retry" to exit the program normally and "Ignore" to try continue

Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a hiba forrása?><
  • stukkos
    valaki megmondja nekem h HD- questnél ahol másodszor kell valamit beírni mit írjak? mert nem fogad el semmit:S
  • szabi34
    uh megyek csak hosszú volt az éjszaka... még jó h ki sem józanodtam még
  • David9317
    lécci ha vkinek van beggar med,lf és step PM-eljen rám (__Darki__)
    előre is köszi :)
  • Blood Raven
    nem akarok senkit sürgetni de azért néha feljöhetnétek kockulni föleg hogy egész hétvégén 5x van FS ligának az egyik része már kész de botbol kevesen vagyunk hajrá hajrá:)
  • ToshiBá
    Aki fent van nekem MSN en és tudja mit szeretnék, az Vasárnap délután tegyen meg nekem egy szívességet legyen szíves!
    Szeretném megvédeni a karijaimat attól a féregtől.

Army Pot Tusy Bari vagy Cica jöhetnek szóba. Esetleg Gabo.

Bocs a sorrend miatt! Nincs benne logika. És kissé pipa vagyok.

De csak tudjam meg melyik görény baszakszik velem a net mögé bújva. Tuti hogy horogkeresztet fogok tetoválni a homlokára, és leborotvált fejjel fogom cigányok közé lökni.

Isten a tanúm, hogy megteszem vele!
  • LordTusy
    Éééés igen,végre egy elírás...na ezért kéne küldés előtt neked is olvasni amit írsz Stanyi.

"...,amit a felhasználók magyar nyelven használnak."

(A szóismétlés szegényes szókincsre utal,de most ennyi telt tőlem.Mentségemre legyen írva Keresztapa maraton után vagyok.)
    Buonanotte!
  • LordTusy
    Raven, Dóz nem így írta a nevét és amúgy sincs most lehetősége játszani.(Grat a névlopónak,legközelebb készülj alaposabban!)

Stanyi...először is nem vagyok az öcséd!Folytatásul szerintem "áldok ember" se,de ha megmondod mi az biztosabb választ tudok adni.A hozzászólásommal nem az volt a célom,hogy megsértselek,hanem hogy rávegyelek az érthető nyelvhasználatra.A fórumozók egyik fele jót mulat rajtad,a másik fele minden erejével azon van hogy megértsen.Ezt szintén ne vedd sértésnek,de Bomb írásai a tieidhez mérve kb a Magyar Értelmező Kéziszótár vagy a Révai Kislexikon szócikkei.Tovább megyek...Abu-t (akinek igazán semmi köze nincs a magyar nyelvhez) néhány nap alatt megtanítottuk a magyar kommunikáció alapjaira és azután,ha volt rá alkalma,örömmel és a helyességre törekedve hasznosította tudását.
    Ez egy olyan fórum,amiben a felhasználók magyar nyelven használnak.Ha lehet,törekedjünk arra,hogy az állítás helytálló legyen.
    Mindenkinek szép napot és nyugalmas vasárnapot!
    A legmélyebb tisztelettel,
    Dr. Bunkófalvi Ödön!

U.i.:Majdnem elfelejtettem megemlíteni...ha az utolsó mondat miatt rágtál be az nagy hiba.TGW nem szelektív,ő mindenkit utál,aki él és mozog...egy igazi antikrisztus.(Egyszerű 9D humor...ne szívd mellre!)

U.i.*2:Ha már így frissítettem erre is reagálok...Dózi ez azért mégiscsak durva volt,legalább csillagozhattál volna néhány betűt (,tekintettel lévén a kiskorúakra)!