• LordTusy
    Stanyi most komolyan...ha elolvasnád,amit írsz minimum a "deh" és "nah" eltűnne a szótáradból.Fogalmam sincs egész konkrétan milyen nyelven írsz,a magyarban ilyenek nincsenek.Csak feleslegesen strapálod magad +1 karakter bepötyögésével...Próbáld meg hangosan felolvasni magadnak,amit írtál,hátha akkor észreveszed milyen komoly magyartalanságokat hánysz ide a szemünk elé.És G1 GM-gárdája nyalja meg mind a 10 lábujjadat!MÉRT FÁJ ÍRÁSJELEKET HASZNÁLNI?MÉG A VÉGÉN NORMÁLISAN TAGOLT LESZ A HOZZÁSZÓLÁSOD ÉS EL TUDJUK OLVASNI?A kérdőjellel már ismerkedsz,ez haladás...gratulálok.

Lehet,hogy megkapjuk a régi karaktereinket teljes pompájukban...avagy nem.Ezen mi bármennyire is szeretnénk nem tudunk változtatni.Türelem!
    G1 egyenlőre gyengén muzsikál,de szerintem 1-2 hét alatt javítják a komolyabb bakikat.
    Nekem is csinos laggom volt.Még akkor se voltak ilyenek,mikor egyik MMO fülöp-szigeteki szerverén toltam.

U.i.: Stanyi,a szint nem jelent semmit.Lehet valakinek DB8 70%-os karija úgy,hogy mellette alig konyít a játékhoz.Csak azt az infót vedd komolyan,amit itt vagy a hivatalos G1-es fórumon olvasol!És bármennyire is megijedtél egy kósza pletykától légy szíves törekedj az olvasható,magyar hozzászólások gyártására!(Különben jön TGW és csúnyán elfenekel! )