9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Live: DoZeR 982
Egy kellemes napot mindenkinek
Jó másnapos game-t ha hallgatsz rám =)
PááPáá !
Ai-Reborn HM 6 HD HYB \"A kutya töri magát, de a sólyom viszi el a zsákmányt.\"
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Mondjuk te tudod de az atom zombulat nem tesz jót a pici szürkeállományodnak! Néha meg mozdulj ki és akkor nem kell ien faszságokon pörögni, hogy behalt a szeró stb stb...xD
Szép Napot
Béka
Apokalipszis - BOT warrior
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kikapcsoltam a laptopot, es utana jottem ra, hogy az utolso hozzaszolasom volt egy nagy fail..Bocs, tenyleg nagyon nagy hoseg van.
a 13180. hozzaszolasom az ervenyes!😄
Szoval en a vallasra osszpontositottam!😄
Termeszetesen az elozo mondatomnban a vallasi, es a foldrajzi szot felcsereltem😄
Ezek viszont mind azok.(selfmade kep)
Ai-Reborn HM 6 HD HYB \"A kutya töri magát, de a sólyom viszi el a zsákmányt.\"
Sehova nem tudok belogolni. Kivág login screenre. HZ LD Datong Hefei... Mind fekszik. Van valaki online?
Az általad ajánlott autó közúti használatra alkalmatlan.
Miért?
Olvasd el mivel megy. Nem 118(!!) as oktánszmámú benzin, hanem etanol-hidrogén. Majd ha tudsz ilyet tankolni csörögj rám. Addig gyere kockulni. 😄
Nem fogom ûberelni, sajnos a gyáramban csak olyan verdát csinálunk ami 399 km/h-t megy, sry :S
Nem fárasztalak a tunyingverdákkal, de ezt azért megmutatom:
http://www.vezess.hu/hirek/2500_loeros_kocsi_michael_schumachernek/18737/ ez épp nem józsisport, hanem bélatuning, de azért rajkígyó 😊)
(egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki)
OFF vége, pm-ben szólj be a továbbiakban xD
Ezt übereld. Jah és tuning nélkül. A tuningolt józsisport mûvek általában szét is hullanak.
csákány....😊 for fun Dozi
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
(fél millából csinálsz egy ûbertunyingjapánzsírgépet ami 1000+ hp-s 😊 )
De tudom, ez egy ritka ekszklúzív cucc...ami csak engem nem érdekel 😄
Merjünk nagyot álmodni. 😄
Maybach Exelero. 2660 kg, 700 lóerõ, 351.45km/h csúcssebesség, 56 hónapos várólista. Jah az ár... 8 millió dollár.
Überelné valaki?
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
( és Z leginkább semmit nem csinál amúgy...de azt viszont nagyon :S O.o )
Ha mégis hazatérek, nem kell megjátszani, hogy örültök nekem, tudom hogy most mindenki pezsgõt bont otthon (vagy bontott, vagy esetleg bontani fog ^,.,^) Na tényleg jó játékot (meg sixnek, tusynak, Z-nek is jót amit épp csinál 9d helyett) Pá.
I S A e o e m o w s m !
Amíg nincs premim vagy saját (LM++) fejszém, addig úgysem gémelek. Szóval fölöslegesen nem kérem el, de azért köszi. 😊
Jiao_cn nevû játékost ismer valaki? Kaptam tõle F8-at, hogy eladna 90es premit, de nem kockáztatom meg, amíg valaki nem biztosít a megbízhatóságáról. Meg szerintem 2kkk kicsit sok érte (annyit kér).
Szóval, aki tud infót róla, az jelentse please.
Pícs, shoo shoo vakációra már! 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Igy legalább megvan az öröm, és egyedül!
Jó pihit még1x!
A békülést pedig lájkolom!xP
Apokalipszis - BOT warrior
Inferno írta.
Ha késnek a megjavításával kompenzáció lesz.
Ne késsenek mert korán kelek -.-
I S A e o e m o w s m !
Még egy GB-EC-CS szintre kéne egy majd, de ráér majd ha odaérek.
Mellesleg error code van, legalábbis nem enged be engem.
I S A e o e m o w s m !
Nincs semmi baj azzal a karival szerintem 😛
I S A e o e m o w s m !
Üdv újra itt Six!(Ha megfelel kölcsönadhatom LM baltám...)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid