21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#14774 Csakhogy tisztázzuk!
NEM JÁTSZOM!
Amelyik féreg a nevemben szórakozik, annak basszák meg a kurva anyját a hátára kötözve, őt meg az apja erőszakolja meg egy konyhakéssel.
Ennyi lett volna a hozzáfűznivalóm. -
unusual #14773 Egy jó ideje már vannak. :) -
#14772 nem tudom én órák óta benn vagyok...viszont már nem merek semmit biztosra mondani, de szerintem eddig nem voltak archerek (amik gunpowdert dobnak) white oldalon :) -
szabi34 #14771 annyira jó h nem enged be ez a szarszemétmocsok játék:@ -
#14770 akkor nem szóltam, már kb 2 éve kezdtem utoljára új karit :) -
szabi34 #14769 jaja -
Warrika #14768 pedig voltak már lassan 1 éve van a kezdőknek. -
#14767 mondjuk vannak újnak mondható questek legalábbis én nem emlékszem hogy régen kaptam volna (amcsi verzióban) roart, panaceat, 2 slotos decot, summon pillt questekből -
#14766 joh akkor nem beszélek dozzal mert zsét akart kérni kb 30perc eh -
#14765 mennyiért? -
#14764 Valaki ingame megakarja veni karim a neve DOZER-[HUN] de én ismerem már Dozit kicsit ezért gondolom ö nem az igazi:P -
#14763 Dozi te vagy az? -
#14762 xd -
#14761 deh ha teh nem jáhtszol mindenkih abbahagyja, mert úgy nincs értelmehh -
#14760 nekem van dh nekem egy kilimondzsáro akkora gömbi ugyhogy fejlezd be zsolt
leszarom szo szerint a 9d nincs kari nem játszom elegem volt a sok kiinlodásbol megintam rc szar raty nekem a régi kellll !!!!!!!!!! -
#14759 Nagy hónalj szőrrel küzdök?
Neked a hónalj szőr az valami szörny, mert neked még nincs? :O:|
Ráadásul télleg kezd kicsit idegesíteni a helyesírásod , szóval a közeljövőben megkímélhetnél engem ,s a többieket ettől a problémádtól.. =)
@stukkos persze ,hogy működik : www.gamersfirst.com/9dragons innen leszeded a gamersfirst live programot és megnyitod. Ott lesznek a játékok és a 9dragons-t kiválasztod aztán rákattintasz "DOWNLOAD" és már "COMING" . =)
Ha ezek után nem sikerül akkor ne írj a fórumra mert ez nagyon világos és szépen megfogalmazott válasz volt. Szerintem...... -
szabi34 #14758 hivatalos oldal pl? -_- -
stukkos #14757 honnan tudom letölteni a g1 es 9d-t?? működik egyáltalán? -
#14756 mondd már meg mik ezek a hihetetlenül felesleges h betűk a szavak végén, még az aláírásban is neeee :D -
stukkos #14755 a linekt nemtod elküldeni honnan töltenéd? -
#14754 ha makiii ról van szóh ő egy afrikai majom aki nagy hónaj szőrel küzd =) -
#14753 Azt csinálnak amit akarnak a 9d függőkkel. =) -
Exxtazy #14752 Amikor Game1 LIVE-ban rámegyek a 9D-nél a download-ra, kiválasztom hova töltse le, le ok-olom, akkor ezt írja ki:
an unhandled exception occurred. Please "Abort" to terminate the rpogram, "Retry" to exit the program normally and "Ignore" to try continue
Most ez mi a fa**om? -
#14751 akkor forduljanak ki a boltból, nem lenne baj :)
"I cannot for the life of me understand the mentality of people that are raging at issues on the first day of live service."
ezzel pl egyetértek, és nem látom, hogy be akarnák fogni bárki száját, csak gondolom a stílussal nem értenek egyet, ami érthető... -
#14750 Ha Stanyiról van szó ne aggódj ő egyszerűen vidéki .. sőt nagyon nagyon nagyon vidéki... -
Warrika #14749 nah igen ebben teljes mértékben eggyetértek. -
bomb1111 #14748 Az a helyzet hogy akik úgyis csalnak,lopnak és pofáznak,azoknak hiába dumálsz naphosszat.Akik meg a "potenciális vevő" álláspontból kritizálnak azok nem tűrik ha valaki brutálisan próbálja befogni a szájukat.Egyszerüen kifordulnak a boltbol.Ne legyen igazam,de ahogy a jelenlegi helyzetet nézem,az első kategória van most túlsúlyba.És hogy csinálnám én ?
Tisztelt G1 es kuncsaftok !
Elnézésüket kérve,beismerjük hogy kezdők vagyunk ebbe a játékba és biza tartani fog egy ideig amig megismerkedünk a játékkal és a közösséggel.De előre kijelentjük hogy bárkit,akit megfogunk csalni(akár a tett elkövetése után is,az adatbázis nyujtotta bizonyitékok alapján) annak azonnal törőljük az összes accountját,és letíltjuk az összes használt IP címét,függetlenűl attol hogy vásárolt e tőlünk kreditet vagy sem.Ugyanez a bánásmódba részesűl az is aki netalán a gold sellerektől vásárolna ingame goldot vagy mást,és azok is akik gold spammer karit készítenek.....stb.stb. Hosszu lenne fölsorólni meg drága az út pl. japánig ahová elküldeném G1 éket hogy megtanulják hogyan lehet hajlongások közepette is gerincesnek mmaradni és egy üzletet jövedelmezően csinálni.
Addig is szevasztok és talán 5x lessz egéssz hétvégén. -
#14747 ha valakit érdekel 5x van -
Warrika #14746 igen nem tud semmit.
De honnan is kéne tudnia hisz még nem volt vele dolga.
De majd most pár hét alatt megtudja mifánterem a gyümi.
De ha a helyükbe lennél sztem te is hasonlóképp csinálnád a dolgokat de lehet hogy csak én tévedek:P
-
bomb1111 #14745 Előre elnézést kérek ha netalán valakinek nem fog tetszeni.Több mint egy éve(de talán annyi sem)valakit itt a fórumon én is nagyon leszidtam és gúnyolódtam is vele a Magyar helyesírása miatt.Megbántam.....és tudjátok miért ? Mert pillanatnyi magyarságom hevébe elfelejtettem hogy biza van sok magyar akinek nem adatott meg a lehetőség hogy megtanuljon anyanyelvén helyesen írni. -
#14744 xd zsolt nem vok viátnámi te szűz xd =) -
bomb1111 #14743 Today, 01:04 AM
Hey All,
It is troublesome to see the amount of negativity in the forums. I thought that I made it very clear that issues would pop up and that the servers and client would not be stable immediately once the game is up.
Just to be clear: YOU SHOULD EXPECT LOTS OF RANDOM ISSUES FOR THE NEXT SEVERAL DAYS AND POSSIBLY LONGER
Do you all really expect everything to be perfect the day after the launch of the game? If you do, and you come to the forums and post anything negative, you will certainly be suspended at the very least.
This is the FIRST full day of live service. THE FIRST DAY! I cannot for the life of me understand the mentality of people that are raging at issues on the first day of live service. Reporting the issues? Please do, it is appreciated, but every single negative comment drags the entire community down just a little bit, and I will not tolerate it. I am here mainly to protect people that are trying to be positive members of the community and want to help the game improve, so if you are being negative, you should expect to feel my wrath.
If you are having issues, you need to communicate it in a CONSTRUCTIVE (definition 1) way. If you do not, you will be suspended from the forums until you can review the rules and gain some perspective.
There are literally MILLIONS of areas in an MMO that can break down at any time...MILLIONS of lines of code that can produce bugs, and MILLIONS of opinions of how I am not doing my job and GamersFirst is fail. Well those opinions are wrong and have no place here on the forums, I will not allow disrespect or negativity, these are the sources of problems in the community that will grow and pollute the positive members.
I should also point out, GamersFirst owns these forums and makes the rules, there is no such thing as "free speech" here. These forums exist to provide an official and safe place for players of the game 9Dragons to gather and discuss all things related to the game, within the rules we set. We have nothing to gain by punishing players unnecessarily, so we won't do that.
Additionally, it is a bad idea to get in a verbal sparring match with me or any of the mod's. It will lead to you losing, every single time. We have unfair advantages that you cannot overcome. Please do not test us, I want this community to be as big and diverse as possible, I will surely have to ban a lot of people over time, but I do not like doing it, I only do it to protect the community as a whole.
If I am shutting down useless topics every two minutes, suspending people, and overall babysitting you all, I will not have time to get issues fixed and improve the game.
Please understand that it is my goal to greatly improve things as fast as possible but I do need your help to do so. All you need to do is be positive and helpful, post your suggestions and report technical issues. Eventually, you will see your ideas and suggestions actually improve the game, but you need to earn the ability to do that. A raging mob has no voice.
There IS a lot of talent in this community, I see people everyday step up and try to help people with questions and issues (not to mention the translations, that was awesome), so I know there is a bright future ahead of us. I have to work on breaking you out of your old habits and focus you on the path to being useful and constructive. If you are these things, you will be able to have an overall affect on the game, I know nothing about 9Dragons compared to you lot, my job is to listen to you here and improve the game based on what you say, and I have to fit it into our business model, and plan well enough so that we make incremental progress.
Have a great weekend all, if there are issues, do the following:
1. Identify issue
2. Take a deep breath and let the rage subside
3. go to the forums and use SEARCH to find if anyone else had the problem
4. If not, make a new topic in the TECHNICAL ISSUES forum
5. Explain the issue clearly and constructively, post a screenshot if you can. Follow the instructions of a mod or staff when needed.
(p.s. ill leave you with 5x XP and 5x Skill xp for the weekend)
Hyperion
Ezt csak azért másoltam be ide hogy megkérdezzem tőletek hogy nincs e dejavu érzésetek ha ezt olvassátok.És le is forditom nektek magyarra a lényeget : POFA BE ÉS ÁSS te mocsok paraszt,PÁRTUNK ÉS ÁLLAMUNK VIRÁGZÓ......pfujjj,hányingerem van.Itt látszik mennyire nem tud semmit G1 a 9dragonsos közösségéről. -
bomb1111 #14742 Szia ! Jól is teszed,gyűjtsed csak az ojrókat ))))))(ha majd lessz egy kis régiséged ott,lessz az több is mint 30-40 napjára) és azt az 5 gigát használd a családoddal való kapcsolatra.Mellesleg örvendek hogy egy időre meg van oldva a tojási gondod)))))) Ja és amig el nem felejtem : NÉMET NÉMET und DEUTSCH és bocsánat ha talán már unalmasan ismétlem. -
Warrika #14741 hát skacok nekem fut a 9d phoenix srv-n.
Se lagg se dc semmi simán fut a játék és a kezdeti kis segítség se annyira rossz.
Am igen kell pár hét vagy akár 1 hónap mire normálisan rájön midnenre a g1 hiszen eddig nem volt náluk a játék és ha te is megkapsz valamit idő kell mire úgy kezeled mint 1 vérprofi.
Sztem várjunk és nézzük mi sül ki ebből az egészből. -
#14740 tusy fejezd már mi bajod és akkor mívan ha így írok hmm baj öcsém ? te se vagy egy áldok ember bazsus és nem akarok balhét deh ha akarsz hát legyen én nem szoktam csak majomokkal deh ha teis akarsz mert mindig belém kötsz!!!!!!! -
#14739 Stanyi most komolyan...ha elolvasnád,amit írsz minimum a "deh" és "nah" eltűnne a szótáradból.Fogalmam sincs egész konkrétan milyen nyelven írsz,a magyarban ilyenek nincsenek.Csak feleslegesen strapálod magad +1 karakter bepötyögésével...Próbáld meg hangosan felolvasni magadnak,amit írtál,hátha akkor észreveszed milyen komoly magyartalanságokat hánysz ide a szemünk elé.És G1 GM-gárdája nyalja meg mind a 10 lábujjadat!MÉRT FÁJ ÍRÁSJELEKET HASZNÁLNI?MÉG A VÉGÉN NORMÁLISAN TAGOLT LESZ A HOZZÁSZÓLÁSOD ÉS EL TUDJUK OLVASNI?A kérdőjellel már ismerkedsz,ez haladás...gratulálok.
Lehet,hogy megkapjuk a régi karaktereinket teljes pompájukban...avagy nem.Ezen mi bármennyire is szeretnénk nem tudunk változtatni.Türelem!
G1 egyenlőre gyengén muzsikál,de szerintem 1-2 hét alatt javítják a komolyabb bakikat.
Nekem is csinos laggom volt.Még akkor se voltak ilyenek,mikor egyik MMO fülöp-szigeteki szerverén toltam.
U.i.: Stanyi,a szint nem jelent semmit.Lehet valakinek DB8 70%-os karija úgy,hogy mellette alig konyít a játékhoz.Csak azt az infót vedd komolyan,amit itt vagy a hivatalos G1-es fórumon olvasol!És bármennyire is megijedtél egy kósza pletykától légy szíves törekedj az olvasható,magyar hozzászólások gyártására!(Különben jön TGW és csúnyán elfenekel! ) -
janess #14738 az meglehet én már nem idegesitem magam ezen várok kicsit hátha javulás lesz addig is Aion -
#14737 mindegy a lényeg az hogy visszasírjuk mi még acclaimot... -
janess #14736 engem sem enged be szerintem senkit hagyom is majd tolom ha normálisan fut a szero -
Lawless #14735 most akartam belepni korbelesni csak nekem nemmegy vagy nektek se?