persze, hogy hallottam, arra vonatkozik ez: "ha 9d-zni akarsz, úgyis a G1-nél fogod megtenni, mert máshova nem tudsz menni (most eltekintek ilyen thai koreai meg egyebektől) emiatt meg úgy viselkednek ahogy akarnak, és ezzel nem tudsz mit csinálni, legfeljebb annyit, hogy nem játszol"
szerintem ha lenne más angol nyelvű alternatíva a 9d-re, akkor mindenki a játékosok seggét nyalná, hogy hozzá menjen játszani, így hogy nincs, ez van, mindenki eldöntheti, hogy játszik vagy sem.
Acclaimnél is ott volt a sok soon meg ez meg az, az emberek mégis költötték a pénzt rá, szerintem nem befolyásolta őket ilyesmi, persze jó lenne ha úgy gondolkoznának a G1-nél, hogy mindenki egyformán számít, minden igényt ki kell elégíteni és ha már 1000 emberből 1-nek nem tetszik valami akkor változtatunk, de ez úgyse lesz így, akárhogy verik magukat a földhöz az emberek. Gondolom tudják, hogy aki pénzt akar költeni angol nyelvű 9d-re az a G1-nél fogja megtenni, attól függetlenül, hogy emberszámba veszik vagy sem.