21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#14534 Deh xd ez nekem nem tetszik nekem a régi kell azon nem is nyomjátok majd ? -
#14533 még a küldik is magyarok:D -
#14532 persze, hogy hallottam, arra vonatkozik ez: "ha 9d-zni akarsz, úgyis a G1-nél fogod megtenni, mert máshova nem tudsz menni (most eltekintek ilyen thai koreai meg egyebektől) emiatt meg úgy viselkednek ahogy akarnak, és ezzel nem tudsz mit csinálni, legfeljebb annyit, hogy nem játszol"
szerintem ha lenne más angol nyelvű alternatíva a 9d-re, akkor mindenki a játékosok seggét nyalná, hogy hozzá menjen játszani, így hogy nincs, ez van, mindenki eldöntheti, hogy játszik vagy sem.
Acclaimnél is ott volt a sok soon meg ez meg az, az emberek mégis költötték a pénzt rá, szerintem nem befolyásolta őket ilyesmi, persze jó lenne ha úgy gondolkoznának a G1-nél, hogy mindenki egyformán számít, minden igényt ki kell elégíteni és ha már 1000 emberből 1-nek nem tetszik valami akkor változtatunk, de ez úgyse lesz így, akárhogy verik magukat a földhöz az emberek. Gondolom tudják, hogy aki pénzt akar költeni angol nyelvű 9d-re az a G1-nél fogja megtenni, attól függetlenül, hogy emberszámba veszik vagy sem. -
#14531 a fenét.... acclaim se bannolta a thaiakat:P -
stukkos #14530 működik:D:D:D -
zsele1000 #14529 A thai verzió tetszene, de! Elég nagy a lagg, ha egy GM-VGM beszélne veled akkor neked thaiul kell válaszolni (mert ugye thai személyivel rendelkezel, tehát tudsz beszélni is thaiul) különben ban. :) -
bomb1111 #14528 Szives elnézésedet kérve lenne egy kérdésem : Hallottál arrol a kifejezésről hogy Potenciális Vásárló ? -
bomb1111 #14527 Elnézést.Ha mejd nem felszínesen megtalálod az igéreteket is(pedig itt is megvannak)akkor majd folytathatjuk a filozófiát.Addig is én soha életemben nem loptam vagy raboltam a pénzt és biza elvárom hogy mások tiszteljék a fáradságomat,még ha egy tetves játékra is akarom költeni. -
#14526 persze aki fizet az dirigál, de egyrészt nincs mivel fizetni és nincs hol, másrészt meg ha nem tartanak "rendet" a nyamvadt fórumukon, akkor meg az lesz mindnek a baja, hogy káosz van, ezzel a vevőnek mindig igaza van dologgal meg ugye alapvetően az a baj, hogy nyilván tudják, hogy ha 9d-zni akarsz, úgyis a G1-nél fogod megtenni, mert máshova nem tudsz menni (most eltekintek ilyen thai koreai meg egyebektől) emiatt meg úgy viselkednek ahogy akarnak, és ezzel nem tudsz mit csinálni, legfeljebb annyit, hogy nem játszol. -
#14525 majd irj hogy jó e.
köszi -
#14524 mivel meglehetősen felszínesen követem nyomon, hogy ki mit ígér, így nem igazán tudom miben nem állták a szavukat, legalábbis abból, ami eddig be volt linkelve én csak annyit láttam, hogy próbálják megszerezni az adatbázist de nem ígérnek semmit, nekem ennyi jött le, az meg, hogy nem könyörögnek a sok idiótának, hogy ne szarja tele a fórumukat, hanem megmondják kerek-perec, engem nem zavar.
Amint írod úgy látom téged meg azért zavar, mert a "vevőnek mindig igaza van", tehát nem kéne így bánniuk azokkal, akiknek a zsebét ki akarják üríteni...lehet, de egyelőre nem igazán lehet vevőkről beszélni.
Én a magam részéről, amikor kipróbáltam valami játékot, egyszerűen leszedtem a klienst és elindítottam, sose mentem fel előtte a fórumára és néztem meg, hogy milyen hangnemben írnak a játékosoknak, és úgy gondolom, ha pénzt adtam volna ki bármire bármelyiknél, akkor se néztem volna ennek utána, persze nyilván olyan sokáig egyikkel se játszottam, hogy erre sor került volna :D -
bomb1111 #14523 Mindig betartottam a szabályokat de 1989 decemberében nem azért álltam a golyok elé hogy befogjam a számat.Már korábban mondtam hogy igen,fogom játszani(már amennyire)de ha a pénzemet akarják,akkor úgy táncoljanak ahogy én muzsikálok.Amúgy teljesen nem vagyok kiakadva,csak akkor ha olyan emberekre lelek akik mint a barmok,főlehajtva mennek a vágóhídra.Hát ennek vége kell hogy legyen.Egyszer és mindenkorra illene megtanulni hogy aki fizet az dirigál.Ne félj mert ezt elmondtam nekiek is,angolúl)))))) -
stukkos #14522 de nemtom h mükszik e most probalom tesztelni, ezt be kell rakni a Data/script mappába és azt írták müködni kell -
stukkos #14521 http://oron.com/xvpiopr52sxh/NDTEXTDB_TH_engl.rar.html ezaz -
#14520 hol a link?
én ugy küzdök ,hogy thai:D
-
zsele1000 #14519 Látom nagyon ki vagy akadva. Sajnos be kell látnod, hogy nem tudsz változtatni, hacsaknem veszel jogot Indytől és csinálsz egy 9D szervert. A becsületüket valóban eljátszották, de el kell döntened, játszol, vagy sem. Ha igen, akkor a játékszabályokat ők írják, ezt el kell fogadnod. -
bomb1111 #14518 Igen,igen,az van oda írva.De te fölfogtad a hangnemet ? Hát csak ne fikázzanak ha a mi pénzünkből akarnak megélni.Egyelőre az ők nevük KUSS meg a zseton a mi zsebünkbe van.És leszarom az összes szavukat nem álló trógereket. -
stukkos #14517 találtam egy linket ahol leírják hogy hogyan lehet " angolosítani" ez sikerülhet? -
#14516 én meg szenvedtem vele órákat:D
-
stukkos #14515 hálásan köszi a segítséget, így sikerült:) -
bomb1111 #14514 Minden esetre itt nagyot bukott a G1.Ha azt hiszik hogy a volt játékosok nekiállnak scales+tearst vásárolni LS es fegyók refizésére,tévednek.Ok,Ok, 1 hét után,ha lessz szuper XP mekkora karik lehetnek ? Fc ? Ec ? Ti vennétek IM cuccokat egy ec-fcs karinak ? Szoval ami a marketinget illeti,levizsgáztak.De nem is ez fáj hanem az hogy 3 hétig hitegettek és utána meg elvárnák hogy pénzt is költsek rájuk.Hát itt,legalábbis ami engem illet,nagyot tévedtek.Jaa igen,vannak a PK sok,főleg nukerek......akik leszophatnak(már ha megengedem) de azoknak a pénzéből nem fognak patch ot vásárolni indyéktől.De ahogy mondjátok,várjuk meg a végét és csak utána szitkozódjunk.Én csak előlegeztem a kifogásaimat de lefogadom hogy nem jogtalanul. -
szabi34 #14513 próbáld ezzel http://www.thaiid.us/ -
szabi34 #14512 uh volt vmi szám generátor... megpróbálom megkeresni -
stukkos #14511 hiába írok be bármit a személyi kódhoz nem fogad el semmit:S mi a teendő?:S -
#14510 www nélkül müködnek jól a linkek! -
#14509 ja
Elsönek is töltsük le a reg ràèr mèg tölt.
Www.d9.winner.co.th/download/download.asp
Itt a bal felsöt kell letölteni ami,de èrdemes letöltéswezérlöt haxnàlni mert akkor jön 400k wal a 20helyett.
A reg it: www.winner.co.th/account/regisVIP.asp
Majd piros gomb majd lent a bal gomb.
Segitsèg a reghez:
Www.img94.imageshack.us/img94/5820/28180325.gif
Fontos hogy gmail legyen a mail!
Meg a xemély azonositohoz anyi karakaktert irj amenyi fèr./bàrmi lehet/
Meg a alul d9 kivàlaxtàsa. Majd jön egy email abban az aktivàlò kòd meg a link is ami àtirànyit ahowa beirhatod.ennyi
Elsönek is töltsük le a reg ràèr mèg tölt.
Www.d9.winner.co.th/download/download.asp
Itt a bal felsöt kell letölteni ami,de èrdemes letöltéswezérlöt haxnàlni mert akkor jön 400k wal a 20helyett.
A reg it: www.winner.co.th/account/regisVIP.asp
Majd piros gomb majd lent a bal gomb.
Segitsèg a reghez:
Www.img94.imageshack.us/img94/5820/28180325.gif
Fontos hogy gmail legyen a mail!
Meg a xemély azonositohoz anyi karakaktert irj amenyi fèr./bàrmi lehet/
Meg a alul d9 kivàlaxtàsa. Majd jön egy email abban az aktivàlò kòd meg a link is ami àtirànyit ahowa beirhatod.ennyi
-
szabi34 #14508 lehet tudok szerezni magamnak koreai verzióra egy acc-ot:D remélem összejön a dolog. Kváncsi vagyok nagyon arra a verzióra -
#14507 ha jól látom az van odaírva, hogy ne nyitogassanak új topicokat az adatbázissal kapcsolatban, mert már van rá topic, ráadásul ott van az official status is, amiből arra következtetek, hogy ha a játékosok a fejük tetejére állnak, akkor se fognak más infot kapni, amíg nincs más info...és az is ott van, hogy ha lesz friss hír azt írni fogja, nem hinném, hogy bármennyivel gyorsabban lenne friss hír attól, hogy telerakják a fórumot mivanmivanmivaaan??? jellegű topicokkal -
bomb1111 #14506 Ezzel csak annyi a gond hogy miután fűt-fát igérnek,nem tetszik nekik ha az emberek a kiadott szó értékét kérik számon.Itt meg a kiadott szó a volt acclaimos DB ra vonatkozott.Akkor meg ne kussoltass ha a szemedre vetem hogy nincs szavad. -
stukkos #14505 hogy lehet regizni a thai 9d-re ? valami személyi számot kér:S valaki tud segíteni? -
#14504 én azthittem ,hogy minden hyb nek ugyanazok a skilljei vannak O_O
Ja és WB-t akartam elöbb irni,sry:D
Szabi!menta válasz -
#14503 Köze nem lesz a beggar ck hybhez, most borítékolom :P
Értsd: nincs CK def decrease, ergo szar DMG (ez FDig nem fog látszódni, de onnantól sajna nő a mobok élete, viszont a te DMG-d nem). -
szabi34 #14502 Azt tudom, de én nuker párti vagyok, vagyis ck hyb/healer bejön nagyon:)
Sztem megpróbálkozom egy sf ck hyb-el majd aztán majd kiderül mi lesz. Ha közel olyan erős lesz mint beggar ck hybem az nekem bőven elég:) -
#14501 wd=wb gondolom! : ))
Különben szar a ck healer, akkor már ck hyb, healer lassu, nem annyira jók a skillek, de ha minden áron küzdeni szeretnél akkor HD vagy WT a legalkalmasabb rá! -
#14500 sztem tem minden kaszttal jól lehet fejlödni ha megwan hozzá a jó cuccod!
Értsd: +12es fegyo 400as wd meg egyéb def dodge-s finomságok... XD -
szabi34 #14499 CK healerről nektek mi a véleményetek?:) fórumon olvasgattam és sokan írják h rc-rl körüli szinttől egész gyorsan lehet vele fejldpni ha megvannak a jó cuccok hozzá...
lehet kipróbálom majd -
szabi34 #14498 Na jó oda menni fogok ez az 1 biztos:D -
#14497 Szabi te jösz velem holnap pvp szerora:D -
szabi34 #14496 csak pl nuker játszhatatlan a lagg miatt :'(
De énis el gondolkodtam rajta h maradok ott... -
#14495 nemhogy mi is beszereznénk magunknak egy 9D-t mint a thaiak.azt ugy lennének ewentek meg árak ahogy mi akarjuk.és akkor bekaphatja G1.egyébként ha nem kapjuk wissza a karikat én maradok thain.eladok 10fegyot npc nek és vehetek egy xp cardot.nembexélve arrol hogy dóbálóznak a 3napig tartó 5x ekkel :p