--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Xilyanah #14472 "Szerinted,ha most mindenkinek mindent elölről kell kezdenie nem jutunk a "jelenlegi" helyzethez záros határidőn belül?Dehogynem."
Igen, eljutunk majd ugyanide kb. 2 év múlva (hacsak nem tud mutatni G1 valami újat, vagy még előbb, ha G1 még annyit sem tud, mint az elődje.)
Ez még a jövő "zenéje"... nem tudjuk, h G1 mit tud majd nyújtani.
"+10/11 fegyókkal hogy veszed fel a versenyt?! Szted hogy? Amúgy meg ha 0ról kezdenénk akkor is fosnák ki a +9/10/11 fegyókat mert van akiknek nem elég és addig refiznek míg tudnak, uh szerény véleményem szerint ez nem volt jó érv."
Elfogadom, ha így látod. Én viszont remélem, h G1 ismeri a korábbi a helyzetet annyira, h átlássák, nem csak a technikai problémákkal állnak szemben... és remélem tesznek, illetve tudnak tenni az ellen, h ne "szülessenek" ilyen fegyók, itemek a "semmiből", vagy legyen elérhető/elkészíthető/megszerezhető mindenki számára. (Lehet Lin, h nem volt jó ötlet ezt felhozni. Akár erről is beszélhetünk még :D)
Tegyük fel lesz DB. Visszajönnek a játékba a szuper fegyók és a ritka itemek (ami ha nem nálad van, akkor a büdös életben nem is lesz, vagy kicsi rá az esély). Mi haszna származna ebből G1-nek?... Nem refizel, nem készítessz új fegyót, nem vásárolsz IM-ből, mert már nagyrészt mindened megvan, amit szerettél volna. (Ne feledd, ez nekik is csak üzlet, ahogy az elődeiknek is az volt. A szitu ugyanaz, csak a "rabló neve" változott.)Ezzel szemben...
ha NEM lesz DB, akkor jóval többet költessz/áldozol a játékra, mert kell jobb fegyó, jó ruci stb. (G1-nek nagyobb nyeresége van, mert ahogy korábban is megcsináltad a slot-os fegyót, premi deco-t, úgy megcsinálod most is)... és aki nem tette meg eddig, valószínűleg ezután sem fogja.
Megjegyzés: ha kiesik egypár jelenlegi játékos, nem hiszem, h megrendíteni G1-et... jönnek helyébe újak a G1-es korábbi játékosokból, akik lehet, h hírből sem ismerték a 9D-t, de ezt is ki akarják próbálni majd, mert új játék számukra.
"Szted az jó lenne ha 0ról kezdenénk, vagyis csak te mert pl nekem de Tusy-t is láttam annyira nem lenne jó és maximálisan egyet kell értsek, miszerint nem azért pocoltam 3 évet a nyűveteg játék miatt gép elött, cyberlevegőt szívva hogy utána benyögjék hogy uj vezetőség, új esélyek, kezdhetitek előről..."
Szerinted most mi van?... ugyanez!
Dobtak egy csontot (claim-eld a karijaidat, addig is elfoglalod magad és reménykedsz)... aztán benyögik, h elindul a szerver (játsz és foglald el magad még jobban)... aztán majd jön, h "kicsi az esély rá, h megkapják a DB-t" (felkészítenek rá, h nincs esélyed visszakapni a régi dolgaidat)... aztán, mikor már kellőképp "beleélted" magad a játékba bedobják, h "sajnos nem kapták vissza a DB-t" persze különféle indokokkal, h ne ők legyenek ezért a hibásak.
És mi történik?... te játszol, mert pl. új karit kezdtél, h elfoglald magad... és eldöntheted, h viszed tovább, vagy abbahagyod.
...de... NE legyen igazam. ;)