21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#14494 ezzel mi a gond?
-
bomb1111 #14493 Tényleg nem akarok borulátó lenni mert elvégre senki sem kényszerit hogy játszodjam ha nem tetszik.Nem akarom G1 et sem ok nélkül vádolni.De kérdem én tőletek hogy mi járhat(a pénzen kivül)egy cég fejébe aki a "Hegyeket megmozgatunk értetek,kedves 9d játékosok hogy visszakapjátok a karikat meg a cuccokat" idézetek után pár napra ezt mondja :
Today, 05:16 AM
9Dragons Community,
This is the only topic allowed on these forums for the time being on the subject of the User Account Database. If other topics are made, please use the report post feature and a moderator will close the thread.
Moderators,
Please close topics that are made about the User DB, they should be considered spam topics as this is the only topic necessary on the topic. Also, warn people for their first offense, suspend them for 1 day for their second offense, if it goes beyond that, please direct my attention to it and I will hand out further suspensions and if necessary, bans.
I would not like to have topics "off limits" for discussion, but it is clear to me now that this is the only way to be consistent on the subject. I cannot repeat my over and over again without going insane.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Official Status: Indy21 is consulting legal counsel and negotiating with stakeholders at Disney to find an amicable solution.
This is the last official update. When updates come to me, I will post a topic in the forum about it for discussion and then UPDATE this topic
When I have time, I will "pretty" up this post.
Hyperion
És azt már nem is idéztem hogy szavukat adták...... -
#14492 http://www.youtube.com/watch?v=9-Mtcz2rp1U&feature=related
ez nagyon durva lol !!!!!!!!!!!!!!!! aki imádja SP xd -
#14491 igen xd az a baj hogy egyzser azt irják hogy vége utána lesz csak 0 kezdük utána jön info hogy jo lesz és lesz deh megint nem lesz hogy csinálja ezt gamers frist ? -
Exxtazy #14490 Kiváncsi leszek, hogy mi lesz akkor ha nem adják vissza a karikat.
Vajon hány olyan ember fogja tényleg abba hagyni a játékot(pld itt sg-sek között),akik most azt ecsetelik, hogy befejezik a játékot ha így alakulnak a dolgok:D -
#14489 Én nem vagyok DB, de ha én elérek valamit, akkor ne bukjam el, ez eléggé érthető szerintem.
Nem mondom, hogy hűdesok pénzt beleköltöttem a játékba, havonta max 2-3 ezer ment rá (ez nem olyan sok a flag meg hasonló huszárokhoz képest, csak premi+deco), de amiket elértem nem azért értem el, hogy egy váltás során elbukjam akár az 1%-át is. Tehát, ha nem kapok meg mindent sértetlenül, főleg azokat a dolgokat amik pótolhatatlanok (pl qilines deco), és nem kapom vissza a karijaimat a megszerzett epithetekkel, akkor nem kezdek én újra semmit, akkor se ha ingyen IM cuccok potyognak az égből. -
#14488 Peach igazad van én is be felyezem és még sok DB is tuti szerintem ennyit ér a G1 nem jobb mint az acclaimnál az fiksz -
Xilyanah #14487 Ha zavar, max. nem olvasod.
(Én is szeretlek) :D -
Flooor #14486 Nem azt mondtad ,hogy nem írsz többet?????? -
#14485 Leszarom hány szervert indítanak, ha nem kapom vissza a karijaimat az összes cuccommal akkor én befejeztem. -
#14484 Húúúh !
Visszatértem de még most sem sikerült megoldani ezt a játék kérdést?!
így belegondolva nem sok jóra számíthatunk ..
Most jön ki ,hogy nekik is a pénz kell és csak az elején lesznek majd jó fejek .. aztán eljönnek a CS körüli karik és megy ugyanaz mint acclaimnál...Nevezhettek akárminek de gondoljatok bele.... -
Xilyanah #14483 Tudod a titkot? :)
Taníts Mester! :D -
BrightSky #14482 Nem véletlen, a vietek hozták magukkal a tudásukat. Szinte mindegyik vietnek magas refis fegyvere volt, ami tekintve a szerveren addig eltöltött idejüket, már gyanakvásra adhatott okot."Dupe", azaz duplikálták a fegyvereket és úgy refiztek. -
Xilyanah #14481 Én is refiztem egypárat... a max. +9-es volt és mindössze 2 fegyvernél jutottam el eddig. Igen, a refizés is sokmindentől függ. Neked nem gyanús, h az utóbbi pár hónapban nagyon sok +10/+11 került elő?
Hány embernél láttál bp-n (vagy akármelyik mapon)ilyen fegyót?... és gondolj vissza mennyit láttál korábban? Véletlen lenne? Legyen véletlen... vagy szerencse. ;)
Ettől még te nem csináltál +10/++ fegyót és én sem. :D
(lehet, h neked van... nem tudhatom, nem is az én dolgom)
Egyre több ember lett "szerencsés" a játékban... csak engem került el a szerencsének eme formája. :D -
anyádisszeret #14480 Most miért mondod? A világvége hangulat hatására, mivel már minden mindegy volt, utolsó milliárdjaimból én is refiztem egy pár fegyvert, lett köztük kiemelkedően +8-as, +7-es és még +6-os is. Ennél feljebb nem ment.
Amúgy volt egyszer egy akció, amikor elég olcsón egy rakás xp cardhoz, BBoE-hez és egy csomó mindenhez lehetett jutni. Elképzelhető, hogy valakinek elég sok xp card maradt onnan. Sosem lehet tudni, mikor ki hackel. +12 fegyóknál is van esély rá, hogy hackelt, de lehet, hogy nem.
Ha esetleg megszólalna valaki, aki élt a hack-el, akkor bebizonyosodna, addig nem. Evo? -
Xilyanah #14479 "Ha így akar meggazdagodni akkor eléggé csúnya dolog és még finoman fejeztem ki magam!"
Ez üzlet!... és az üzletnek csak igen csekély része az, amit látsz, h játszol. (és igen, nagyon undorító szerintem is!)
Belenyugszom?... Nem. Ne gondold, h nekem nem "fáj" elveszíteni a több, mint 1 év alatt összeszedett cuccokat, elért "sikereket"... de nem tudok mást tenni. Ha a seggemet a földhöz verem, akkor sem úgy lesz, ahogy én/mi szeretnénk, hanem úgy, ahogy (jelenleg) G1 akarja.
és itt jön bomb1111 a képbe :D
"Az eladó mondja meg tisztán mit árul(ne zsákbamacskázzon és hitegessen) aztán majd én eldöntöm hogy adok e pénzt vagy nem az árujáért."
Lehet lázadni egyes dolgok ellen (úgy értem, a játékban) és meglehet, h el tudunk érni valami csekély eredményt a játék minőségével kapcsolatban... DE! Ők irányítanak... mi eldönthetjük, h kell-e ez nekünk, vagy sem; mit szeretnénk/várunk a játéktól, vagy mit nem; mennyit áldozunk, vagy h hol a "határ".
... és a fegyverek... Igen Lin, vannak nagyon "elvakult" játékosok a refizéssel kapcsolatban, de nem hiszem, h (a játék bezárását megelőzően)az utóbbi kb. 1-2 hónapban ennyire sok ember lett volna "elvakult" hirtelen! Nem hiszem, h ilyen rövid idő alatt, ennyi ember engedhetné meg magának, h többezer pénzt (dollárt, eurót, istentudjamit) költsön a játékra/fegyóra. Sokkal nagyobb az esélye, h hackeltek egyre többen és/vagy tudtak valamit, amit csak kevesen... és aminek remélem a G1-team véget tud vetni.
Lásd, xp kártya... rendben, nem vált trédelhetővé (kizárólag a premiben lévők)... elfogadtuk, kénytelenek voltunk így játszani a későbbiekben. DE...előbb-utóbb elfogyott a piacról/játékból mind, ami még trédelhető volt korábban. Volt számos ember, aki felvásárolt x nagypremit, h legyen kártyája vagy h tudjon mit eladni. Ha kidobta piacra, az is csak 10-20-30- kártya/játékos... DE NEM 100, 200, 300 vagy még több/ember?! Ki az az ökör, aki felvásárolna 10-20-30 nagypremit, mikor minden rádióból az szól, h a játéknak vége lesz?
Nem gondolhatja senki komolyan, h így jött a kártya a piacra ilyen hirtelen, ilyen nagy mennyiségben.
- Felvásárolták korábban, míg "olcsónak" számított. Szerintetek mennyi embernél lehetett az a sok trédelhető kártya? 10-20 ember (a milliókból akik játszák ezt a játékot)? ... és akik még időben eszméltek és mertek kockáztatni (pl. vettek goldot, felvásárolták még 300kk-ért is!) mennyi embernél lehet még? 50-100?... és akik megvették, csak eladásra szánták volna? Nem hiszem. Mennyi lehet még "talonban"?
(a számokat csak érzékeltetésnek szántam, csak példaként írtam)
- Lehetett item copy... és ahogy a "vezérek" meg tudták oldani, h át lehessen másolni másik szerverre karikat és itemeket, úgy "egyesek" is meg tudták oldani... és ha ott csinálták ahol játszottak, akár még goldot is tudtak varázsolni a "semmiből" nem csak itemeket. Ezt is elképzelhetőnek tartom... és remélem az ilyen dolgokkal is tud majd valamit kezdeni G1 remek csapata. ;)
"Kérem a tippeket,hogy szerintetek pontosan hány napig leszünk IM-mentesek?!Az én tippem 3 nap."
Egyetértek... max. 3 nap. :D -
#14478 Gondolom új szervert indítanak és ha megszerzik az előző szerverek adatait újraindítják majd azokat is.Optimista szemmel nyertünk egy új szervert...Én nem vagyok optimista.Korábban is írtuk páran,hogy G1-től idétlen húzás volt ez a kis üresjárat.Azt hittem előbb fognak új szerveren indítani,ez csinos kis lóvé-kiesés volt nekik.
Az külön tetszett,hogy kb 1 hétig nem lesz IM.Kérem a tippeket,hogy szerintetek pontosan hány napig leszünk IM-mentesek?!Az én tippem 3 nap. -
#14477 ha most elindítják a szervereket a régi karik nélkül ,nem lesz névütközés?
vagy csak egyenlőre egy új szervert indítanak amit már eddig is kellett volna tenniük ameddig pöcsölnek.
aztán madj patchalgettek vollna útközben :) -
#14476 megmondom őszintén ezt nem tudom már, én 2006 október-november körül a persistent worlds verzióval kezdtem játszani aztán miután bezárták azt jött az acclaim, de lehet hogy kicsit átfedésben voltak :)
Xil, azok a fegyók szerintem nem a "semmiből" születtek, ott van pl az a majom +12-es spearjével nem jut eszembe a neve, vagy generalul, vagy mit tudom én, tuti hogy még egy rakás ilyen van, aki egyszerűen addig veszi a scale/teareket és addig refizik, amíg nem lesz olyan fegyvere. Ott volt nirvanan az a jóképességű aki 5000 BE-t elhasznált arra, hogy valami statisztikát csináljon a refineról, szóval vannak ilyenek, nyilván nem mondom, hogy senki nem hackel, de van akiből simán kinézem, hogy ilyen "elvakult" legyen ez ügyben :) -
bomb1111 #14475 "Dobtak egy csontot (claim-eld a karijaidat, addig is elfoglalod magad és reménykedsz)... aztán benyögik, h elindul a szerver (játsz és foglald el magad még jobban)... aztán majd jön, h "kicsi az esély rá, h megkapják a DB-t" (felkészítenek rá, h nincs esélyed visszakapni a régi dolgaidat)... aztán, mikor már kellőképp "beleélted" magad a játékba bedobják, h "sajnos nem kapták vissza a DB-t" persze különféle indokokkal, h ne ők legyenek ezért a hibásak.
És mi történik?... te játszol, mert pl. új karit kezdtél, h elfoglald magad... és eldöntheted, h viszed tovább, vagy abbahagyod."
1000% osan igaz és engem személyszesen pont ez zavar.Azt hoszik hogy ma szálltam le a falvédöről vagy hogy bicikli vagyok hogy falhoz támasszanak ? Főleg ilyen olcsó időhúzásos trükkökkel amin átlát még a vak is. Én egy dolgot tudok.Az eladó mondja meg tisztán mit árúl(ne zsákbamacskázzon és hitegessen) aztán majd én eldöntöm hogy adok e pénzt vagy nem az árujáért.
-
#14474 Nos...
Ha így akar meggazdagodni akkor eléggé csúnya dolog és még finoman fejeztem ki magam!
Undorítónak találnám ezt a fajta megoldást, csodálkozom, hogy te ennyire belenyugszol pedig ha vki akkor Te igazán Nolifer voltál...ne sértődj meg, de tényleg így van! Vagy akkor ez neked semmit nem jelent, pusztán az boldogít hogy napfénymentesen ott gubbaszthatsz a gép elött 24/7-ben?
Nos énis kocka vagyok, nem tagadom, na de ha már ott gubbasztottam legyen látszatja is, igy ha törölnek mindent akkor kb nesze semmi fogd meg jól!
Kb vagy mondjuk a City banknál, van összegyüjtött kis pénzed és jön az OPT vagy tök mind1 meik és felvásárolja és mivel nekik nincs elég hasznuk igy nullázzák a számlákat?! WTF?
Kb így érezném magamat, és hogy maximálisan elhatárolódnék a játéktól akár mennyire is szeretem az biztos!!! -
bomb1111 #14473 closet beta volt 2006 novemberében,akkot láttam a barátomnál és az első akkomat 2007 január végén kezdtem.Akkor már futott a szabad acclaimos 9d.És persze nullárol indult ott is minden miután törőlték a betát. -
Xilyanah #14472 "Szerinted,ha most mindenkinek mindent elölről kell kezdenie nem jutunk a "jelenlegi" helyzethez záros határidőn belül?Dehogynem."
Igen, eljutunk majd ugyanide kb. 2 év múlva (hacsak nem tud mutatni G1 valami újat, vagy még előbb, ha G1 még annyit sem tud, mint az elődje.)
Ez még a jövő "zenéje"... nem tudjuk, h G1 mit tud majd nyújtani.
"+10/11 fegyókkal hogy veszed fel a versenyt?! Szted hogy? Amúgy meg ha 0ról kezdenénk akkor is fosnák ki a +9/10/11 fegyókat mert van akiknek nem elég és addig refiznek míg tudnak, uh szerény véleményem szerint ez nem volt jó érv."
Elfogadom, ha így látod. Én viszont remélem, h G1 ismeri a korábbi a helyzetet annyira, h átlássák, nem csak a technikai problémákkal állnak szemben... és remélem tesznek, illetve tudnak tenni az ellen, h ne "szülessenek" ilyen fegyók, itemek a "semmiből", vagy legyen elérhető/elkészíthető/megszerezhető mindenki számára. (Lehet Lin, h nem volt jó ötlet ezt felhozni. Akár erről is beszélhetünk még :D)
Tegyük fel lesz DB. Visszajönnek a játékba a szuper fegyók és a ritka itemek (ami ha nem nálad van, akkor a büdös életben nem is lesz, vagy kicsi rá az esély). Mi haszna származna ebből G1-nek?... Nem refizel, nem készítessz új fegyót, nem vásárolsz IM-ből, mert már nagyrészt mindened megvan, amit szerettél volna. (Ne feledd, ez nekik is csak üzlet, ahogy az elődeiknek is az volt. A szitu ugyanaz, csak a "rabló neve" változott.)Ezzel szemben...
ha NEM lesz DB, akkor jóval többet költessz/áldozol a játékra, mert kell jobb fegyó, jó ruci stb. (G1-nek nagyobb nyeresége van, mert ahogy korábban is megcsináltad a slot-os fegyót, premi deco-t, úgy megcsinálod most is)... és aki nem tette meg eddig, valószínűleg ezután sem fogja.
Megjegyzés: ha kiesik egypár jelenlegi játékos, nem hiszem, h megrendíteni G1-et... jönnek helyébe újak a G1-es korábbi játékosokból, akik lehet, h hírből sem ismerték a 9D-t, de ezt is ki akarják próbálni majd, mert új játék számukra.
"Szted az jó lenne ha 0ról kezdenénk, vagyis csak te mert pl nekem de Tusy-t is láttam annyira nem lenne jó és maximálisan egyet kell értsek, miszerint nem azért pocoltam 3 évet a nyűveteg játék miatt gép elött, cyberlevegőt szívva hogy utána benyögjék hogy uj vezetőség, új esélyek, kezdhetitek előről..."
Szerinted most mi van?... ugyanez!
Dobtak egy csontot (claim-eld a karijaidat, addig is elfoglalod magad és reménykedsz)... aztán benyögik, h elindul a szerver (játsz és foglald el magad még jobban)... aztán majd jön, h "kicsi az esély rá, h megkapják a DB-t" (felkészítenek rá, h nincs esélyed visszakapni a régi dolgaidat)... aztán, mikor már kellőképp "beleélted" magad a játékba bedobják, h "sajnos nem kapták vissza a DB-t" persze különféle indokokkal, h ne ők legyenek ezért a hibásak.
És mi történik?... te játszol, mert pl. új karit kezdtél, h elfoglald magad... és eldöntheted, h viszed tovább, vagy abbahagyod.
...de... NE legyen igazam. ;) -
#14471 arról nem is beszélve, hogy itt még a jobbik eset van, mert pl, azt hiszem jade dynastyban ha jól emlékszem a storage bővítéshez item mall használat szükséges, meg talán valamelyik táskához is, azt úgy emlékszem x szintenként ad egy darabig -
#14470 csak hogy belekössek 1-2 dologba, 2007 januárban indult az acclaim 9d, illetve lehet, hogy volt beta 2006 végén, de utána wipe volt ott is :P
a storage és egy 2. táska ára az nem olyan vészes, csak mindent el kell adni npc-nek az elején (kivéve talán a fegyvereket amiket használsz)
egyébként igen a +10/11-es fegyvereket kár volt felhozni, mivel tényleg van aki addig refizik, amíg nem lesz neki, ott max a BE lehet kérdéses, de akkor meg vesz egy rakás xp kártyát és SRS-ig meg se áll :D -
bomb1111 #14469 2007 ig Lineage t játszottam de meguntam hogy mire elértem azt a szintet hogy nyugodtan tudjak barangolni.....WIPE vagy meghalt a publisher.2006 végén egy barátomnál megláttam az acclaimos 9d t.(akkor még csak betába futott)Megtetszett és neki is fogtam.Kissebb nagyobb szünetekkel játszottam is.Úgy nyugiba,ráérősen és gondoltam magamba nocsak végre egy játék ahol nem minden félévbe wipe meg publishercsere.EC2 es voltam mikor bekerűltem a FS be.Jó gárda,ment a szöveg,ment a játék na szoval mondhatom minden ok volt.Nem igyekeztem nagyon gyorsan nőni mert tudtam jól hogy hiába nagy a szinted ha szinte semmi cuccod nincs.Átkinlódtam az epis bosszok vadászatát meg sok más válságos eseményt és végre elértem azt a szintet hogy nyugodtan szolóztam a GC t és végre másoknak is tudtam segíteni.Akkor vásároltam az első coins okat hogy vegyek magamnak 4.tasit mert a GC aranybánya volt amiből nyugodtan telt cuccokra.Persze elcseszték....sebaj,van SRS és ment is szépen no meg egy kis coins vásárlás scale tears meg deko vásárlásra.De már gáz volt a sok gold seller miatt meg a részrehajló GM ek miatt meg persze a megszaporodott csűrhe scammelő,cheatelő,hackelő tolvaj banda miatt.De ami a legnagyobb baj volt és egyben figyelmeztető jel hogy itt valami bűzlik,az volt hogy acclaim szinte semmit se tett.Csak hazudozott meg a sok SOON.És 4 év után ez lett a vége......G1...OK,szép és jó de a hősies szólamok meg igérgetések után mi lett ? 22 nap kellett nekik hogy egy tetves 9d játékot elinditsanak.Most meg jönnek hogy sajna egyelőre ez van de lessz ingyenes IM cucc osztogatás meg toronyóra láncostól.Hova a francba tudod tenni őket ha egy nullázott szerón alig lehet annyi pénzt összekaparni hogy vegyél magadnak egy második tasit.Nem beszélve arrol hogy egy storage készités egy egéssz vagyonba kerűl.Persze ott van-lessz majd néhány nap után az IM.De tudjátok mit ? Én fogok venni G1 es creditet és IMs cuccokat.De tudjátok mikor ? Acclaimos SOON kor.Na szoval tele a tököm a sok hazug,pénzéhes rablő bandával,akik ráadásul téglával verik a mellüket hogy F2P publisherek.......Tudom hogy néhányan azt fogjátok mondani hogy várjuk meg a végét,lássuk mi lessz.De én csak azt tudom hogy Murphy szerint ami rosszúl kezdődik az még rosszabbúl végződik.Száz szónak is egy a vége : készitek majd egy noob ot és meglátom majd mennyi kedvem lessz ezt játszani de a pénzemet csak lesheti G1.Ha majd betartják a kiadott szavukat akkor majd esetleg tárgyalunk.
Béke veletek -
unusual #14468 Itt az a bibi,hogy sokaknak nincs annyi idejük már játszani mint anno. Vagy nem tudnak már annyit rá fordítani a játékra mint régen. És nem garantálja senki sem,hogy nem lesznek megint " gold árusok " ,és így ugye nagy előnyre tesznek szert,vagy IM-böl vásárolgatnak dolgokat. Tehát már az elején el tudnak húzni. Tegyük fel cucok nélkül kapjuk vissza a karikat,mit teszünk velük? Meztelenül ütjük a mobokat? DEJÓ!!!!! :) Tehát mindenképpen kéne IM-böl venni ezt-azt.....Mindenki elég sokat bukik így,és sokan nem fognak újra időt,pénzt fektetni a játékba. -
#14467 Szép vélemény! Tiszteletben is tartom mert te így látod, de akkor beszélgessünk...
Szted az jó lenne ha 0ról kezdenénk, vagyis csak te mert pl nekem de Tusy-t is láttam annyira nem lenne jó és maximálisan egyet kell értsek, miszerint nem azért pocoltam 3 évet a nyűveteg játék miatt gép elött, cyberlevegőt szívva hogy utána benyögjék hogy uj vezetőség, új esélyek, kezdhetitek előről...
Sok ezer forintot is ráköltöttem a gémre ( oké ,nem volt muszáj ezt csak azért írom mert ez is egy indokom) , rengeteg órát ültem és grindeltem, és az itemek amik megvannak szintén jók, nem szeretném elveszteni őket!
+10/11 fegyókkal hogy veszed fel a versenyt?! Szted hogy? Amúgy meg ha 0ról kezdenénk akkor is fosnák ki a +9/10/11 fegyókat mert van akiknek nem elég és addig refiznek míg tudnak, uh szerény véleményem szerint ez nem volt jó érv.
Másik, kezdjem előről??? Még mit nem! Már ne is haragudjon meg a világ de az már nekem nem lenne szórakozás, azon küzdenék hogy lehessen megint menni dungikba uh kell a level, ujra menni IP bossokat hajkurászni, esetleg kuncsorogni h dropért kérek epit, aztán szenvedni SrS-ben...Hát köszi de inkább akkor hagyom a picsába az egészet!
Nem ezért szenvedtem hogy egy csettintésre elsöpörjék, nem ezért nyüglődtem! És jó társaság ide vagy oda, nekem ez sok lenne!
-
bomb1111 #14466 De azért belinkelem az egéssz TOPICot mert érdemes beleolvasni. -
bomb1111 #14465 Today, 02:46 AM
Hello All,
My update today will be short and sweet...
9Dragons Servers will be up tomorrow!!!!!
This is indeed, big news.
I will post more information on what to expect tomorrow when I come into the office (which will be late, because I am anticipating staying late if need be)
Again, we do not have the account database, so the servers will be all fresh and clean for people that want to play again. This means, yes, you will be starting over, for at least the time being. I still have hope to get the Account DB in the future, but no one wants to wait for that to happen before we start playing again.
Historically speaking, there are errors, problems, issues, etc...with major launches like this. I will let you know WHEN the servers are up, and I expect you to hit them fast and furious. I do not plan to leave the office, except for food, until the servers are up and stable, so I have incentive to make this happen!
The Item Mall will not be available for at least a few days, possibly a week after launch...sorry, you won't be able to buy immediately.
What I suggest you do instead is reform your friendships, organize your leagues on the new servers, and try not to steal other people's mobs when questing.
I will post tomorrow what exactly you need to do and what to expect. Such as when you can download the client...etc...
The exact time of the servers going up is unknown, but our target is around 6pm (PST)
Please translate this as needed
Leaving this open so you can cheer/rage in one area...although IDK what there is to rage about...
Wish us luck for tomorrow!!
Hyperion
*crosses fingers*
-
anyádisszeret #14464 0-ról kezdeni nem biztos, hogy jó mindenkinek. Pl. annak akinek bent maradt cointja, vagy ki nem váltott itemje. Meg most újra költsön mindenki egy vagyont a játékra? Inkább fizetnék vissza, akkor most egy csomóan elmehetnének nyaralni belőle akár Hawaii-ra is -
#14463 Bari szerintem kapva kapnak az alkalmon,hogy megkaphassák A TE ID-d!
Xily nem értek veled egyet.3 évet töltöttem azzal,hogy a képességeimhez mérten a legtöbbet hozzam ki 9D-ből.Hackelni nem hackeltem,de ha valami lehetőségem akadt kis előnyökhöz mindig kihasználtam őket.(Gondolok itt az invelésért járó coinokra,az ingyen scale/mirrorokra,stb.)Miután ennyi időm és agysejtem pazaroltam a játékra nem szívesen nulláznám magam.Szépen hangzanak az egyenlő esélyek meg a tiszta lap,de ezek is csak egy ideig tartanak.Szerinted,ha most mindenkinek mindent elölről kell kezdenie nem jutunk a "jelenlegi" helyzethez záros határidőn belül?Dehogynem.Aki ismeri a játékot és képes volt lépést tartani az árakkal meg a többi baromsággal,az ezután is képes lesz rá.Aki nem annak ajánlom a szerver- vagy verziócserét.
Stanyi könyörgök használj írásjeleket vagy kis és nagybetűt,mert kellemetlenül érint,hogy nehézséget okoz az anyanyelvem olvasása.Tőlem tagolhatsz smileykkal is,de akkor az SG-s készletet használd,ne betűket mert azzal csak adsz egy pofont a szarnak.Megértésed előre is köszönöm. -
#14462 Én alkut fogok kötni G1-el.
Odaadom nekik az account ID-m, és adnak cserébe egy EC1 BoT healert a cuccaimmal együtt.
Szerintetek? -
#14461 annyiban igaz lehet, hogy ha eddig volt olyan birka, aki egy rakás pénzt költött a játékra, ezután is lehet ugyanolyan birka, hogy ráköltsön még akár többet is, ha 0-ról kezdi -
szabi34 #14460 Ott a pont. Egyet értek veled teljesen... -
#14459 Kell az EC1 Brotherhood healerem :) -
#14458 őh én ezen annyit szolok hogy igazad van és énis egyet értek ha én vissza kapom a karakteremet akkor másis kapja vissza és tény nagy szevasztok én húztam -
Xilyanah #14457 Anyám, de hosszú lett... bocs fiúk, többet nem írok :D -
Xilyanah #14456 Szerintem az lenne a legjobb, ha NEM adnának vissza semmit sem.
(Ne feledd, ezt csak egy lvl cap-re tolt karakterrel a hátam mögött mondom)
…mégis… azt lenne a legjobb megoldás szerintem, ha mindenki EGYENLŐ ESÉLYEKKEL indulhatna újra!
Csak gondolj bele… játszol x ideje (lehet, h csak pár hónapja, de az is lehet, h több éve!). Összeszedtél annyi itemet, h már több karinál (Uram bocsá’) több acc-on sem fér el, voltál „szegény” és voltál „tehetősebb” a játékban…de a lényeg, h megismerted a játékmenetet, ismered EZT a játékot…szereztél barátokat és ellenségeket. A barátok, ismerősök megmaradnak, ha folytatják a játékot, vagy akár még a játékon kívül is (és meglehet, h az ellenségeskedés is barátsággá alakul át… ki tudja, mit hoz a jövő?)
… és most figyelj…
Ahogy TE visszavárod a karaktereidet (acc-okat), MÁS is visszavárja!
Ahogy TE visszavárod az itemeidet, MÁS is visszavárja!
Ha TE visszakapod, MÁS is visszakapja!!!
- Fel tudod venni a versenyt azzal a rengeteg +10/+11-es fegyverrel?... NEM (hacsak nem tudsz valamit, amit a többség nem tud) ahogy eddig sem tudtad, a játék bezárását megelőzően. (Mély tisztelet a kivételnek és további sok szerencsét a „mákereknek”!)
- Meg tudod venni a jobb/legjobb itemeket? NEM (hacsak nem tároltál több karakternyi/acc-nyi goldot a bezárás előtt). A helyzet ugyanúgy változatlan marad… ahogy eddig volt, és lehet, h van goldod, de nincs mire elkölteni, mert aki megszerezte a jobbnál jobb itemeket, nem adja el, vagy nem tudja eladni...
- Garantálni tudod, h a fejlődés (a karaktereid fejlődése) nem azon fog múlni, h ki tárolt/vásárolt össze több xp card-ot, vagy ki költött több valódi pénzt a játékra/IM-re eddig? Szintén NEM. Ugyanott állsz majd, ahol a bezárás előtt is álltál… gondolj bele!
Ezt akarod visszakapni? … folytassuk ott, ahol abbahagytuk? BE= 30kk++, xp card=300-600kk és még sorolhatnám reggelig… Kell ez neked?... bocs, átfogalmazom.
EZ kell neked?
Nekem NEM! (Mondom ezt úgy, h nem kevés mennyiségű golddal és jobbnál jobb itemekkel rendelkezem)
Ha újrakezdenénk, ott megmutatkozna, h ki mennyire „jó” a játékban és ki mennyi mindent (időt/energiát/pénzt stb) fektet bele újra a KEZDETEKTŐL! …és nem azon múlna, h ki mennyi mindent gyűjtögetett/hackelt/scammelt/harácsolt össze EDDIG!
Amit elrontottál (így utólag visszagondolva) azt most helyrehozhatod, hiszen a játékot már ismered (nagyrészt) és ugyanazt a hibát többször csak nem követed el :D
A csapat, barátok, ismerősök már megvannak és már van aki segít.
Sokkal előnyösebb helyzetből indulsz újra, mint korábban! (és persze MÁS is)
… de… „TISZTA LAPPAL”!!! … és…
Ahogy TE újrakezded, úgy MÁS is!
Ahogy TE törekszel a „legjobb lenni”, úgy MÁS is!
… és ahogy TE eléred, úgy MÁSnak is megvan az esélye… az EGYENLŐ ESÉLYE, h most megmutasd mit tudsz, mit szeretnél elérni és mi az, ami fontos számodra.
P.s.: Én így látom. Nem kell egyetérteni, nem kell igazat adni… ez csak egy vélemény (az én véleményem). Azért írtam ilyen formában, mert nem várok választ (pedig jó lenne veletek beszélgetni):D … legalább gondolkodj el rajta, ez is egy lehetőség. ;)
-
#14455 UI: Aki Brotherhood.