--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Xilyanah #14456 Szerintem az lenne a legjobb, ha NEM adnának vissza semmit sem.
(Ne feledd, ezt csak egy lvl cap-re tolt karakterrel a hátam mögött mondom)
…mégis… azt lenne a legjobb megoldás szerintem, ha mindenki EGYENLŐ ESÉLYEKKEL indulhatna újra!
Csak gondolj bele… játszol x ideje (lehet, h csak pár hónapja, de az is lehet, h több éve!). Összeszedtél annyi itemet, h már több karinál (Uram bocsá’) több acc-on sem fér el, voltál „szegény” és voltál „tehetősebb” a játékban…de a lényeg, h megismerted a játékmenetet, ismered EZT a játékot…szereztél barátokat és ellenségeket. A barátok, ismerősök megmaradnak, ha folytatják a játékot, vagy akár még a játékon kívül is (és meglehet, h az ellenségeskedés is barátsággá alakul át… ki tudja, mit hoz a jövő?)
… és most figyelj…
Ahogy TE visszavárod a karaktereidet (acc-okat), MÁS is visszavárja!
Ahogy TE visszavárod az itemeidet, MÁS is visszavárja!
Ha TE visszakapod, MÁS is visszakapja!!!
- Fel tudod venni a versenyt azzal a rengeteg +10/+11-es fegyverrel?... NEM (hacsak nem tudsz valamit, amit a többség nem tud) ahogy eddig sem tudtad, a játék bezárását megelőzően. (Mély tisztelet a kivételnek és további sok szerencsét a „mákereknek”!)
- Meg tudod venni a jobb/legjobb itemeket? NEM (hacsak nem tároltál több karakternyi/acc-nyi goldot a bezárás előtt). A helyzet ugyanúgy változatlan marad… ahogy eddig volt, és lehet, h van goldod, de nincs mire elkölteni, mert aki megszerezte a jobbnál jobb itemeket, nem adja el, vagy nem tudja eladni...
- Garantálni tudod, h a fejlődés (a karaktereid fejlődése) nem azon fog múlni, h ki tárolt/vásárolt össze több xp card-ot, vagy ki költött több valódi pénzt a játékra/IM-re eddig? Szintén NEM. Ugyanott állsz majd, ahol a bezárás előtt is álltál… gondolj bele!
Ezt akarod visszakapni? … folytassuk ott, ahol abbahagytuk? BE= 30kk++, xp card=300-600kk és még sorolhatnám reggelig… Kell ez neked?... bocs, átfogalmazom.
EZ kell neked?
Nekem NEM! (Mondom ezt úgy, h nem kevés mennyiségű golddal és jobbnál jobb itemekkel rendelkezem)
Ha újrakezdenénk, ott megmutatkozna, h ki mennyire „jó” a játékban és ki mennyi mindent (időt/energiát/pénzt stb) fektet bele újra a KEZDETEKTŐL! …és nem azon múlna, h ki mennyi mindent gyűjtögetett/hackelt/scammelt/harácsolt össze EDDIG!
Amit elrontottál (így utólag visszagondolva) azt most helyrehozhatod, hiszen a játékot már ismered (nagyrészt) és ugyanazt a hibát többször csak nem követed el :D
A csapat, barátok, ismerősök már megvannak és már van aki segít.
Sokkal előnyösebb helyzetből indulsz újra, mint korábban! (és persze MÁS is)
… de… „TISZTA LAPPAL”!!! … és…
Ahogy TE újrakezded, úgy MÁS is!
Ahogy TE törekszel a „legjobb lenni”, úgy MÁS is!
… és ahogy TE eléred, úgy MÁSnak is megvan az esélye… az EGYENLŐ ESÉLYE, h most megmutasd mit tudsz, mit szeretnél elérni és mi az, ami fontos számodra.
P.s.: Én így látom. Nem kell egyetérteni, nem kell igazat adni… ez csak egy vélemény (az én véleményem). Azért írtam ilyen formában, mert nem várok választ (pedig jó lenne veletek beszélgetni):D … legalább gondolkodj el rajta, ez is egy lehetőség. ;)