• bomb1111
    Tehát :

1 -Ha nincs GamersFirst es accountod,KÉSZITS egyet(ha megkaptad a G1 es weboldalt onnan már könnyen megy)G1 éknél úgy van hogy 1 acc érvényes bármely G1 es játékra és minden G1 es fórumra.Ajánlom hogy egy érvényes email címet adjatok az acc készítésekor,mert oda fognak majd válaszolni.Az új acc.nak nem kell köze legyen a volt acclaimos userID meg password hoz.
    2 -A G1 es accal bejelentkezel a visszaigénylési oldalra.
    3 -Kitöltöd mint a 8 mezőt,MINÉL PONTOSABBAN.Ha nem tudod a volt acclaimos userID t szerintem buktál,és meg is érdemled))) Ha nem tudod a volt acclaimos acc .hoz csatólt emailt,szerintem egy most érvényes email címet írj oda.Külömben ez az emailos gond a legelterjedtebb.Ha nem tudod számokban a mostani kari szintedet,linkeltem már korábban egy színtszámolót ami jó is.A másik legelterjedtebb gond az hogy a sok acc.al rendelkezők nem emlékeznek pontosan melyik accon,melyik karik voltak.Ez megoldható ha annak idején készitettél SS t a karikat megjelenítő ablakrol is.Ezeket megtalálod a c-->program files-->9dragons-->captures könyvtárban(feltéve ha a C meghajtóra telepitetted a játékot és nem adtál meg más telepítési helyet.Szerintem erről az egéssz 9dragons os könyvtárrol készitsetek egy biztonsági másolatot.Amúgy lehet teljesen törőlni-uninstall a régi acclaimos 9dragonst mert 100% osan lessz új G1 es kliens.
    4 -Lévén hogy 1 acc.on 3 kari van,mind a 3 kari infót elküldjük szép sorban(ez esetben persze csak a kari név-infók változnak,az userID meg email marad)

Ha valamit kifelejtettem szoljatok)))
    Ami eddig biztos:
    -lessz G1es 9dragons
    -lessz új 9d kliens
    -1 G1 es accountra bármennyi volt acclaimos acc.ot vissza lehet igényelni
    -péntekig a vagak at is beteszik a karitipus lajstromba
    -A LEGFONTOSABB HOGY TUDJAD A VOLT acclaimos USER IDt(fölhasználónév)
    -hétfőn-kedden lesznek pontosítások G1 éktől

Szevasztok