21072
  • ToshiBá
    kb kezdem feladni...

nem érti nem tudja nem találja...
    O.o
  • bomb1111
    Rendes vagy vaze )))))))) Csak higyjed hogy 1 sörért most pont dortmundba fogok utazni.
  • ToshiBá
    vaze

Bomb!

Jössz egyel! Gabi a kliensem perpill a karivisszaszerzős helpelésben. :D

Army már megvan.

Remélem Pot figyel rendesen, és nem kell külön alertelnem. :D
  • Stanyizllava
    jaja xd nekem csak azért kell az a nyamvat vaga mert kitörlöm majd csak azt a baj hogy 3táska tele meg kb 1kk k :( és ha nincs meg nincs semmim haha
  • ReszegKoldus
    ne törődj vele egyél egy kis vagabonbont
  • Stanyizllava
    majd arra leszek kiváncsi hogy a sok hackerekkel mit csinálnak és lesz e forever decom ha lesz 9d
  • bomb1111
    Neked is egézségedre Dodó ))) Pedig o2 sem valami kicsi távközlési cég.A direktre a 40 fölötti korosztálytól kapod meg.A mostani fiatalok egy német politikai tévedés áldozatai(nem részletezem)Hivatalos EU állampolgár vagy,azért megy könnyen sok minden.Általában szeretik a dolgozni akaró magyarokat de ez esetben már föltétlenűl szükséges egy hitelesitett papírral igazolható német lakhely.Ez a legfontosabb,a többi megy könnyen.És ismétlem,lévén hogy pénzt keresni mentél oda,a te érdekedben tanuld meg a németet minél jobban és minél hamarább,és ne szégyeld használni még ha csak dadogod is most.

Kitartás (és kérlek ne értelmezzétek félre))))
  • bomb1111
    Látom a G1 fórumra ezt írta tota(tota925-H,secret) :

Today, 10:08 AM

Üdvözlök minden Magyar 9Dragonsos játékost!G1 megszerezte az adatbázist, így visszatudjuk kapni a karaktereinket, amin sokat dolgoztunk.Ki kell tölteni ezt: http://www.gamersfirst.com/welcome/9Dragon..._characters.php hogy, vissza kapd a karid.Amikor rámész a linkre, be kell jelentkezned a G1 azonosítóddal, majd bejön a lap.A lapon meg kell adnond, az acclaim azonosítódat, és az e-mailt, amivel regisztráltál acclaimra.Alatta pedig add meg a karaktered nevét, szintjét, clanját és roleját.Igazából ez a lap csak felgyorsítja G1 munkáját, nem baj, ha nemtudod a karaktered szintjét pontosan, 2-3 szint eltérés neme gy agyhalál.Ha 100%-osan adod meg az adatokat az jó, ha 110%-osan az mégjobb
    Ha minden igaz a játék a jövő hétre már menni fog!Mondjuk hallottam olyanoakt is, hogy csak karik lesznek, cuccok nélkül>< Eltudom képzelni a DB8 karikat, üresen Na mindegy, reménykedjünk, hogy ez nem lesz így.Mindenkinek jó játékot kívánok az eljövendő 9Dragonsban!
    Üdv-tota925

--------------------

tota925-H Shaolin hyb
    secret -Ps nuker

hivatalosan NINCS SEMMI RÉGI ACCLAIMOS ADATBÁZISA G1 nek
  • ToshiBá
    Gesuntheid...
    Mint írtam: NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN NÉMETÜL BESZÉLNI! :D

Jah!

Bomb!

O2-nél a kiscsaj annyira kétségbe volt esve, hogy telefonon próbált fordítást kérni egy ismerősétől... Szal ez nem direkt! Ez szánalmas! :D

De végül kézzel lábbal megmutogatta a konstrukciókat. :D
    Jah. És nekem semmilyen német papírom nincs, mégis tudtam venni hivatalosan, szerződéssel netet. ;)
  • bomb1111
    A lehető legpontosabban töltsed ki a mezőket a LEGFONTOSABB A volt acclaimos USER ID semmi gond ha a szintet nem tudod pontosan.
  • Stanyizllava
    Bomb és akkor mivan ha beírom a régi karimat és nem tom hogy hanyas csak nagyából tom vagy ec2-vagy ec11 :SS mert 2éve nem látttam xd és most vissza kérem deh a nem karom vissza az se baj mert van egy vagabonbom és abba van minden cuccom
  • bomb1111
    Tehát :

1 -Ha nincs GamersFirst es accountod,KÉSZITS egyet(ha megkaptad a G1 es weboldalt onnan már könnyen megy)G1 éknél úgy van hogy 1 acc érvényes bármely G1 es játékra és minden G1 es fórumra.Ajánlom hogy egy érvényes email címet adjatok az acc készítésekor,mert oda fognak majd válaszolni.Az új acc.nak nem kell köze legyen a volt acclaimos userID meg password hoz.
    2 -A G1 es accal bejelentkezel a visszaigénylési oldalra.
    3 -Kitöltöd mint a 8 mezőt,MINÉL PONTOSABBAN.Ha nem tudod a volt acclaimos userID t szerintem buktál,és meg is érdemled))) Ha nem tudod a volt acclaimos acc .hoz csatólt emailt,szerintem egy most érvényes email címet írj oda.Külömben ez az emailos gond a legelterjedtebb.Ha nem tudod számokban a mostani kari szintedet,linkeltem már korábban egy színtszámolót ami jó is.A másik legelterjedtebb gond az hogy a sok acc.al rendelkezők nem emlékeznek pontosan melyik accon,melyik karik voltak.Ez megoldható ha annak idején készitettél SS t a karikat megjelenítő ablakrol is.Ezeket megtalálod a c-->program files-->9dragons-->captures könyvtárban(feltéve ha a C meghajtóra telepitetted a játékot és nem adtál meg más telepítési helyet.Szerintem erről az egéssz 9dragons os könyvtárrol készitsetek egy biztonsági másolatot.Amúgy lehet teljesen törőlni-uninstall a régi acclaimos 9dragonst mert 100% osan lessz új G1 es kliens.
    4 -Lévén hogy 1 acc.on 3 kari van,mind a 3 kari infót elküldjük szép sorban(ez esetben persze csak a kari név-infók változnak,az userID meg email marad)

Ha valamit kifelejtettem szoljatok)))
    Ami eddig biztos:
    -lessz G1es 9dragons
    -lessz új 9d kliens
    -1 G1 es accountra bármennyi volt acclaimos acc.ot vissza lehet igényelni
    -péntekig a vagak at is beteszik a karitipus lajstromba
    -A LEGFONTOSABB HOGY TUDJAD A VOLT acclaimos USER IDt(fölhasználónév)
    -hétfőn-kedden lesznek pontosítások G1 éktől

Szevasztok
  • bomb1111
    Azért hogy ez megtörténhet egy 500.000 + lakosságu német városban,az tényleg szemétség.Arról nem is beszélve hogy aránylag közel van a hollandokhoz,belgákhoz,luxemburghoz.De szerintem fogsz még ott több szemétséget is látni))))Ha van időd és kedved,estleg nem szolsz messangeren a többieknek is akik netalán nem SGznek hogy azért tényleg nem lenne rossz ha péntekig bekűldenék G1 éknek a kért infókat ?

Szevasz és ha már elszántad magad,akkor bírjad hősiesen)))))
  • BarackHUN
    Und wie behagen Deutschland?
  • ToshiBá
    Nyah...

Én is jeleztem G1-nek, hogy akarom a karijaimat. :D

Bomb!

So ein quatsch!
    Mikor odamész a némethez, a T-Mobilban, és zavarodottan a kollégájához küld aki történetesen egy 20as évei elejét tipró takonygyerek, akin látod hogy beszélne de nem tud, az nem a tipikus német hozzáállás. Azt nem tudta elmondani hogy másnap reggel lesz kolléga, aki tud angolul. Csak ilyen mekegést csinált félig németül, félig angolul...

Szal ennyi kb.
  • BarackHUN
    Nem létfontosságú minden adatnak stimmelnie, ha nem tudd az emailt írj egy kamut, ha az account ID meg a pass stimmel, nem hiszem, hogy az email miatt visszadobják a kérvényedet.
  • skrimer
    ha nem irsz emailt be akkor failed van.... :=/
    mértnem pass-t kérnek azt pédául tudok mondani XD
  • Exxtazy
    Az 1ik accommal én is bajban vagyok e-mail ügyileg, mert még anno ref materialos eventre gyártottam az accokat, kamu e-mailekre, viszont az 1ik 'kamu email'es accon elkezdtem játszani, és ott van 1 jó kis karim.
    Annak az e-mailjét pld én sem tudom...
    Remélem tényleg elég lesz az id
  • BarackHUN
    Már írták páran, hogy a legfontosabb az ACCLAIMOS ACCOUNT ID, a többi csak szűkítés.
    Aki meg az account nevére se emlékszik, megérdemli, hogy ne kapja vissza a karikat o.O
  • skrimer
    ha nemtudod az emailt akkor??
    tiszta gáz g1.. mért nem bir egyszerüen csak egy F6ot nyomni:S
  • Szid
    Bomb,
    köszi az Infokat a Csavargók nevében is.

A mihamarabbi viszontlátásra Hefeiben. :D
  • bomb1111
    Hehe,valaki csak kell tartsa a gátat(na nem úgy mint Pelikán úr)))) Dózika aki gondolom frappánsabban is intézné a dolgokat most el van foglalva Johann Wolfgang von Goethe rejtelmeivel ))))) De komolyra véve,szerintem ennyi fáradalmat megérdemel a FS tagság meg bármely magyar (még ha csak beszéli is a magyart) aki némi időt meg pénzt fektetett-looool pénzt vert bele- a 9dragonsba.
  • MadeInHell
    Köszi bomb hogy nyomatod sg re az infókat
  • bomb1111
    Ennyi még belefér mára : Szerintem ez az egéssz "add az accodat" mese csupán egy felmérés.Gondolom azt szeretnék megtudni G1 ék hogy kb hány fizetni hajlandó alanyuk van-lenne.Ahogy értettem,Disneyék oda adnák G1 nek az odaadható user infókat de persze nem ingyen.Erre meg G1 egy aránylag reális alapokra támaszkodó,pénzügyileg megfontólt ajánlattal akar kirukkólni.Ne feledjük hogy itt az egéssz mese PÉNZ MESE.A játék(9dragons) az indy 21 é,acclaim--->Playdom--->Disney elvesztette a közlési jogot USA meg Európa területén,GamersFirst megvette a közlési jogot,de tudni akarja mennyit ér(kb)a 2-3 éves,fizetni képes-hajlandó játékosok megtartása.Ezért nem tárgyal G1 Dineyékkel szemtől szembe hanem csak Indy21 közvetitéssel.Ja és hogy ne felejtsétek : Egyikünknek sem volt karija acclaiméknál.Csak idéiglenes account használati jogunk volt.Egyikünk sem vett SOHA acclaiméktol cuccot KP vel.A pénzünkell csak acclaim coins okat vásároltunk, és azt sem acclaim tól hanem közvetítöktől.Na nem részletezem mert túl belemerülünk a jogi kérdésekbe.Amúgy meg miért is írom ?? hisz sokan úgysem olvassák a fórumot)))))))))
  • bomb1111
    Annyit megemlítek nektek ha nem volt türelmetek végig olvasni a G1 et hogy ami fontos AZ A USER ID.A volt acclaimos ID(felhasználónév) a többi hanyagólható.De azért én is kiváncsi vagyok hogy ebből a nagy zűrzavarból mi lessz ))))) Most nincs kedvem összefoglalni az egéssz mesét de hétfőn-kedden megteszem. Addig hátha lesznek frissitések is G1 éktől.

Szevasztok
  • szabi34
    ezt nem bírom tovább...
  • Stanyizllava
    LoL HAHA ez joh :P az nekem lenne joh ha képes lenne :P mert csak olyan fotoim vannak mikor van 3db 600def em havertol 1hétre xd
  • Stanyizllava
    nah mindegy ne vitázzunk okok én addig vissza olvasok mindent
  • BarackHUN
    Nem kellenek képek, csak hülyeségből írtam.
  • Stanyizllava
    bocs deh mosst jöttem haza és nem néztem nagyon vissaz csak bele bele olvasgattam okok sry deh az is joh ha 2010 February képem van ?

• BarackHUN
    Tudom, azért írtam stanyizlanak.
  • LordTusy
    Talán nem voltam elég egyértelmű...a G1-es accom baxták el,amiről írtam is FS fórumba.Az meg,hogy minden cuccod egyesével be kell írnod irdatlan nagy hülyeség.
  • BarackHUN
    Majd le kell írni minden cuccod nevét egyesével, fotóval alátámasztva.
  • Stanyizllava
    okés xd beirtam minden karim és még egy kérdés a cuccok hogy lesznek meg ?
  • unusual
    Ez mind szép,és jó,csak ott a bibi,hogy pl én nem emlékszem a mail címekre amikre anno regeltem.....Szóval max server + id + karinév amit be tudok írni,és vagy elfogadják,vagy nem.....
  • MadeInHell
    kösz! kezdhetem elölről.
  • BarackHUN
    Arra akkor menj ha minden karid beírtad. Az accountodon beírod a karikat, és ha kész rámész arra.
  • MadeInHell
    de ha "i have claimed all my 9dragons characters"-t választom elég csak 1 karit megadni az accomon és a másik 2 automatic visszakapom vagy nem?
  • BarackHUN
    Nem tudom miért sír mindenki, G1-nek nem kötelessége lófaszt se csinálni a kariaitokkal, nem hogy örülne pár szomorú-szamuráj, hogy esélye van a kari visszakapására.
    Ehelyett meg szidjátok őket, ha én veszek egy játékot, ha akarom az egész eddigi formáját kidobom a picsába, ehelyett ők visszarakják a karikat, és most már látszólagos lépéseket is tesznek ez ügyben, de még mindig nem vagytok megelégedve, beszarok...
  • ReszegKoldus
    azt ugye nem hitte senki hogy az acclaim accokkal be lehet lépni a G1 oldalán?