--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
anyádisszeret #14295 Azért választok ilyen neveket, mert ezzel is üzenek valamit. Ez fórumra regisztrált név és nem akkont. Itt nincsenek akkontok. Csak személyek. Bár nem tudom honnan veszed, hogy ez nem egy karim neve. Te sem a vezeték és keresztneveddel irsz ide, se tigris hun néven. Másrészt, nem a magam véleményét írom csak le.
Bár nem én írtam, de ugye az előzőekben már lefixáltuk, hogy szólásszabadság van és ne is próbáljuk meg egymást korlátozni... Itt kölcsönös véleménnyílvánításl van szó, vagy elolvassuk egymás irományát és intelligensen válaszolunk, vagy nem jövünk erre a fórumra.
Egymás kisegítésével nincs is probléma. Csak amikor valaki azt állítja, kirabolták az akkontját és ezért az ex ligája tagjai kölcsön és örökbe is adnak neki rengeteg cuccot, utána meg átmegy holtkórosba és hónapokig kell kergetni, hogy a kölcsön cuccokat visszaadja, utána hozzád vág némi goldot, hogy szerinte ennyit ért akkoriban, tegyük hozzá, hogy közben az árak a duplájára nöttek. Á, nem is gond, mert csak játék és nem igazi pénzről volt szó. Lehet, ez bizonyos körökben így korrekt, de úgy vettem észre nálunk inkább arra törekszik a jónép, hogy többet adjon, mint kapjon, hiszen nem egymást kihasználni akarjuk, hanem jót akarunk, szórakozni.
Emlékszem egy esetre, ezen még most is jókat röhögünk, vagy nem. Amikor vki kitett árulni azt hiszem 200 xp cardot és egy nullát elírt az áránál. Tota és unu felkapta a fejét. Ugye mondtam TS-en, aki hamarább odaér az meg tudja venni, ez így korrekt. Tota oda is ért és megvette. Unu meg elkezdte neki mondani, hogy mekkora szemét, hogy nem ad neki belőle. Kapott belőle, talán a felét, de azt még mindig nem értem, miért formált rá jogot. Ez remélem tanmesének elmegy :D Azért leírom az én tanulságomat: Aki rossznak tünik(tota), nem biztos, hogy rosszindulatú, aki meg jónak akar feltünni(unu), az könnyen lehet, hogy megmérgezi a környezetét. Végülis mindenki elnyeri a méltó büntetését és megtalálja a neki való környezetét. Remélem ez a hosszú elmélkedés nem sérti senki önbecsülését. További jó utat mindenkinek az intelligenciája szintjén :D