21072
  • Stanyizllava
    bocs sry Madel hogy bele szolok nem bizti mert én vossza kaom a karimat mert oda mentem az oldalrah mit irtam és be irtam a karakterjeim és azt irta sikeresen vissza kapom ha kezdődik a 9d ezt irta és le is forditottam ennyi és az azért kell hogy tudják tééleg tiéd a kari mert ha nem töltött kih nem lesz karid
  • MadeInHell
  • Stanyizllava
    elvileg deh nem bizti xd
  • Stanyizllava
    sziasztok van egy jo hirem vissaz kapjuk karaktereket it lehet vissza kérni midennki irja be a karakternéj http://www.gamersfirst.com/welcome/9Dragons/9d_characters.php

• Stanyizllava
    nah szoval bele meek rá mek ot a 9drgons képre és ot van hogy creat accunt ?
  • Stanyizllava
    okok köszönöm
  • bomb1111
    A kezdő oldali bejelentkezéshez NEM A VOLT ACCLAIMOS ID t meg jelszót kell beírni.G1 es ID meg jelszó kell.Azt a szoikásos módon készithetsz magadnak.Ott találsz egy create account gomb ot vagy valami hasonlót.
  • MadeInHell
    többet nem iszok alkoholt
  • ReszegKoldus
    mi az a kih? a többire már rá se kérdezek :D
    amúgy akkor természetes, ha nincs a G1 oldalán accod, akkor hiába írod be, előbb csinálni kell
  • Stanyizllava
    És bomb1111 az természetes ha berom a ID meg jelszom és Login Erorr ir kih ?
  • bomb1111
    Figyelem !!!!

ez az első lépéskénti kari visszaigénylési weboldal csak a JÖVŐHÉT PÉNTEKIG lessz nyitva.Kell legyen G1 es accod(ha nincs,készitesz)))) a többi meg megy könnyen.Minden mezőt ki kell tölteni és sajna a vagabond os karik még nem elérhetőek(((( Még egyszer :

AZ INDULÁSI OLDAL

SZINT SZÁMÍTÓ

mert láttam egy másik szintszámolót is de az nem jó

Sziasztok
  • bomb1111
    HYPERION utolsó üzenetei.Ez már több mint semmi )))
  • bomb1111
    Szevasz Flooor ! Én sem vagyok nagyon haladó a Sword2 vel.Még sok dolgot nem értek,meg csak alig vagyok 33 as szintü de itt van egy jó LINK ez biztosan segít))) A küldis részleg ahogy néztem nem teljes de ha az angollal boldogúlsz,kibogzod.( A KÜLDIS részleg ) Amúgy a zone map haszználata sokat segít mert ott sok infót kapsz(NPC k, küldihelyek,stb) Ott is Bomb néven találsz meg (magzarok family) és ha fönt vagyok,rámírhatsz.De azt ne kérdezd hogy hogyan megy a wisper mert még nem volt miért kitaláljam ))) De bármivel segítek ha ide írsz(persze lehetőségeimhez mérten)

Jó szorakozást
  • bomb1111
    HAHAHAHA Dózi,elöszőr vagy a németeknél ? Nem tudtad hogy még ha tudnak sem beszélnek angolul vagy más nyelven(a franciát meg egyenesen utálják) És még valami : lévén hogy hosszabb ideig maradsz ott,föltétlenűl legyen bankkártyád(ha még nincs,a Visat,Mastert,szeretik meg persze szétnézel mit használnak gyakrabban)Általába furán néznek rád ha 100 euró fölötti tételeket KP ben fizetsz. Meg azért nézz körűl hogy milyen card a gyakoribb mert a német az nagyon spór és általában megnézi milyen extrákat ad a bank a kártya mellé meg hogy mennyi kezelési díjjal dolgoznak.Ahogy meg mondtam neked korábban is,NÉMET,NÉMET és NÉMET.Minél hamarább tanúld meg minél jobban.Nem csak hogy ne nézzenek nagyon auslandernek,hanem majd meglátod(ha eddig még nem láttad) hogy kezdve a számítógéptől egésszen a legegyszerübb kütyüig és a legkomplexebb gépezetig,csak német menüvel vannak ellátva.Nagyon ritka az ahol megtalálod az angolt is.Az USB s netezés jó mert hotszpotot találsz bőven.A piával meg....gondolom láttad mennyi ott a pia de mindjárt jön az oktoberfest akkor meg teleihatod magad sőrrel ))))) Vigyázz magadra és hagyd a francba a 9d t.
  • anyádisszeret
    Amíg lesz játék, addig is gyakoroljátok a hackeket!

http://humor.inftech.hu/viccek/hackek.htm
  • LordTusy
    Üdv újra köztünk!Fáradt vagy vagy már nem vagy szomjas?(Isten ments,hogy dehidratálódj nekem ott a "csúnyanyelvűek" között!)
  • ToshiBá
    4 4 ,

Ez illesztendő a megfelelő helyekre...

xD
  • ToshiBá
    vammásajátnetem :D

USB stick, nem túl bivaly havi kerettel, de jobb mint a semmi.

A NÉMETEK HÜLYÉK! 2010 BEN ! EMBERBŐL ! NEM? VAGY ALIG BESZÉL ANGOLUL!!

De akkor is angolul vettem meg ezt a rohadt sticket!!! :D
  • Flooor
    Szija Bomb!És Mindenki aki úgy érzi h köszönteném szivesen!Én is játszom a Sword2-vel ,ha úgy van összefuthatnánk játékban és kérnék egy kis segítséget ha lehet!:)(vagyis lenne sok noob kérdésem:DDD) Előre is köszi!"Mindenkinek , minden szépet és jót és amit megérdemel az élettől!"csá
  • bomb1111
    Szevasz
    Nálam,win XP n gond nélkül ment a telepítés de a fiam gépén a win 7 esen már nem(( Nem tudom mi a gond mert nem még fárasztottuk magunkat.Amúgy nekem tetszik a Sword2.Látszik hogy egy elég rendesen megcsinált játék.Tetszik az a MCC megoldás (multi character control) Szóval el lehet vele szorakozni.
  • BarackHUN
    Mint Petya összefoglalta, lényegében engem szidott, téged meg Istenített.
    És mindenki kocka aki reggel mer írni ide (ezt reggel 7 óra előtt pár perccel írta, ez csak grátisz).
  • Peter55
    Tusy, nem vesztettél sokat azzal, hogy lemaradtál a hozzászólásokról. A lényege az volt, hogy mindenki milyen lúzer itt azért mert reggel írunk a fórumra, kivéve Te mert te normális vagy, és te egy nálunk felsőbbrendű ember vagy, mert nem reggel írsz ide.

A következő pár postban Barackot szidalmazta helyesírási hibákkal teli és többnyire összefüggéstelen trágár szavakkal/mondatokkal.
  • LordTusy
    Megkértek,hogy a továbbiakban ne fűzzek semmit a "premmy ügyhöz" ezért nem is tettem/teszem.
    ProType hozzászólásairól sajnos lemaradtam.Nem tudom mikor és mit írt rólam.Még korábban PM-ben helyeselt egy hsz-emre,mi szerint "legalább a 9D-mentes időszakban éljetek picit".Lehet,hogy most is erről volt szó,nem tudom.
    Egy tipp az indulással kapcsolatban...
    Szerintem már üzemkész minden,csak a régi accountok megszerzésére tett kísérletek miatt csúszunk.Egyetértek Ravennel,Bombal és BrightSky-al.G1-nek sürgősen tennie kell valamit,különben a játékosok nagy elégedetlenségükben valami másba kezdenek és lexarják jön-e egyáltalán 9D.A legértelmesebb az lenne,ha beindítanák az új szervereket és aki akar játszhat,a régi accok meg jönnek amikor megszerzik őket...vagy nem.
    Bomb leszedtem Sword2-t,de valami hibaüzivel indul és nem is megy tovább.Töröltem,mert igazából csak G1 munkásságára voltam kíváncsi.Megérte volna szórakozni picit,hogy működjön vagy ezen ne is agyaljak?
  • anyádisszeret
    Megérte nyomást gyakorolni rá...

Szóval könnyen felejtesz. Ez egy jó tulajdonság.
  • unusual
    Thai-ban 4-5x is van alapban,de mind 2 szeró pvp. Sok olyan dolog van bent ami acclaimes datapack-ban is benne volt,csak nem rakták be. Hefei 1,30,90napos premit árulnak + 300dmg orni + 7% spd orni + 5/1k hp orni stb stb.....Én nem kezdeném újra G1nél karik + cucok nélkül!
  • Hikaru
    Igen, pont itt van a probléma, hogy a GamersFirst ragaszkodik az adatbázishoz, csakhogy a játékért is fizetniük kellett, meg ugye most az adatbázis tulaja olyan nagy árért akarja eladni, amennyiért csak tudja. (én így gondolom) Ez azonban majd a későbbiekben megmutatkozhat, mert vissza kell nekik valahogy nyerni azt a pénzt, amit most az adatbázisba akarnak ölni.
  • MadeInHell
    Ez jó ötlet! de gondolj bele ha új karikat hoznánk létre biztos sok olyan nick név lenne ami már van.Szerintem, csak írtak valami szerződést hogy jog+accok kellenek ha nem akkór meg acclaim annyit kér vólt accok adatbázisáért amennyit nem szégyel.Talán jobb lenne mindent újra kezdeni,normális árakkal,BE GT drop rate val.Thai 9dn pl sokkal jobb az xp meg 2 óra alatt 12 GT esett meg az árak is rendben vannak.Ezeket itt is meglehetne oldani és nem kéne senkinek se pénzt költenie ha életben akar maradni.
  • ReszegKoldus
    lehet, hogy megpróbált belépni az item mallba , és onnan giftelni új premiumot, de nem sikerült (szerintem mindenki meglepődött volna, ha sikerül), így rákényszerült a rendes pénzre
    azért halkan megjegyzem, és igyekszem, hogy ez legyen részemről az utolsó hozzászólás ehhez, hogy ha én kaptam volna ilyen cuccot kölcsön, ami ~8000 forintot ér, még akkor se törlesztettem volna érte rendes pénzben, ha pl. 16-ba kerül átszámítva a G1-nél :)
  • Gubberx
    Lényeg hogy megoldottátok, mostmár a game-ről irkáljatok inkább :D
  • unusual
    " kedves " gerinces napraforgó!

Nem,nem én köszönöm,s mindent mást!!!!! Nem mondhatod,hogy ingame sem próbáltam venni! Ha meg pénz kellet volna akkor felhívsz,vagy akármilyen módon el tudtál volna érni! És persze mindenre én emlékszem rosszul! C'est La Vie
  • Xilyanah
    Fiúk/lányok... unu-tól érkezett utalás ;)
    Nem számítottam rá, h real pénzben fizeted (és ezzel megleptél, mert azt gondoltam, h ez is csak kamu), de!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, UNU! :D

Ha nem haragszol, ettől még nem lettél "a szívem csücske" :)

További jó mindenfélét (ahogy te mondanád)!

Sok sikert a továbbiakban és legyen neked is szép napod! :) (ahogy én mondanám)

u.i.: Sajnálom, h ez kellett ahhoz, h megkapjam, ami megillet. Bocs. Utolsó post erről, Xily most off (többek örömére)
  • Blood Raven
    örülök hogy a játékrol van szo megint:)
    szerintem az lene a legjobb ha elinditanák a játékot az uj szerverekkel aztán meg ha sikerül visszaszerezni a régi karikat akkor viszaraknák a régi szerverekkel ha meg nem akkor aki ujat akar kezdeni az legalább kockulhat:)
  • BrightSky
    Félreértés ne essék, én is szeretném visszakapni a régi karaktereimet, de egyáltalán nem látok rá reális esélyt. Amennyi számomra kiderült, G1 a játékot vette meg, nem Acclaim jogutódja lett, tehát rajtuk furcsa követelni bármilyen múltbeli accountot. Lehet, hogy játékosként megértik a veszteséget, de ez üzlet és nem biztos, hogy megéri nekik megszerezni a DB-t.
  • Hikaru
    Hyperionnak igaza van, nem őket kéne támadni, nem az ő hibájuk, hogy a játék megszűnt, nem ők voltak a fenntartók. Az, hogy nem haladhatnak pedig nem kizárólag technikai okokra vezethető vissza, mint az előttem szóló is említi.
  • bomb1111
    Én szept.15 re saccolom az inditást(mint ahogy már mondtam korábban is)A G1 fórumot olvasva az tünik ki hogy indy21 tárgyal dineyékkel az acclaimos adatbásist illetően.Állitólag nem csak tőrvényes akadályok vannak hanem valami pénzről is lenne szó.De az biztos hogy ha G1 ék nem inditják el mielöbb a 9d t(akár szűzen is)sokat veszítenek.Aztán meg hogy lessz-e restitutio in integrum vagy sem......A saját véleményemen túl én inkább G1 ék hozzáállására leszek kiváncsi.Mert ha nem állják kiadott szavukat,elöttem levizsgáztak....örökre.

Béke veletek és egy kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
  • MadeInHell
    Igaza vólt Tusynak "ha kibírtok még pár napot kiderül,hogy még heteket vagy hónapokat kell várnunk"
  • bomb1111
    Today, 02:52 AM

Hey all,

Today was rough, I didn't get though any PM's and was mostly in meetings all day . Furthermore, it is becoming increasing obvious that the collective patience of the 9Dragons community is wearing thin. The rise in angry/negative comments is concerning of course, and I wish there was something I could reasonably do to assure you that we have your best interests in mind. All I can do is answer questions to the best of my ability and relaunch the game ASAP, so that's what we are doing. We are on track to launch next week…technically the servers will be ready tomorrow, but our QA people need to test and there is still ongoing discussion as to how we can compensate the community for all this trouble.

During our meeting with Indy21, Yongnam told me that he will keep me in the loop as to the status of the legal dispute over the database. So I will pass that information off to you when it comes, provided it does not put us in a legally compromising position.

Tomorrow, we will be posting notice for the next steps of 9Dragons. So look forward to that, it should clear up the questions about our plans, but will likely cause an onslaught of new questions.

In all honesty, we are all in this together, and there is no good reason to be negative here on these forums. No one here made a mistake that led to where we are, keep that in mind when you post, everyone on the forums in this community is "collateral damage" from the actions of the last publisher. All we can do is pull together, and collectively work to make 9Dragons the best it can be in the future. The game will not survive without the community, and it will not survive without us as the publisher, so we need to rally together. The future of 9Dragons is squarely on our shoulders, I have every confidence that we have a bright future ahead of us, we just have to get through the next few weeks.

Take Care

Hyperion

Inkább nem kommentálom........
  • bomb1111
    Niniiiii megérkezett Dózi.Ha majd elintézted a fontos dolgokat(gondolom van elég a fejeden) részletezheted a bewnyomásaidat az új környezetről.Addig is légy jó,ahogy Army mondaná )))
  • unusual
    " Csak amikor valaki azt állítja, kirabolták az akkontját és ezért az ex ligája tagjai kölcsön és örökbe is adnak neki rengeteg cuccot, utána meg átmegy holtkórosba és hónapokig kell kergetni, hogy a kölcsön cuccokat visszaadja, utána hozzád vág némi goldot, hogy szerinte ennyit ért akkoriban, tegyük hozzá, hogy közben az árak a duplájára nöttek "

Ez rám vonatkozik? Mert én ilyenre nem emlékszem! De te biztos jobban tudod! Ezért kérlek világosíts már fel!
  • anyádisszeret
    Azért választok ilyen neveket, mert ezzel is üzenek valamit. Ez fórumra regisztrált név és nem akkont. Itt nincsenek akkontok. Csak személyek. Bár nem tudom honnan veszed, hogy ez nem egy karim neve. Te sem a vezeték és keresztneveddel irsz ide, se tigris hun néven. Másrészt, nem a magam véleményét írom csak le.
    Bár nem én írtam, de ugye az előzőekben már lefixáltuk, hogy szólásszabadság van és ne is próbáljuk meg egymást korlátozni... Itt kölcsönös véleménnyílvánításl van szó, vagy elolvassuk egymás irományát és intelligensen válaszolunk, vagy nem jövünk erre a fórumra.
    Egymás kisegítésével nincs is probléma. Csak amikor valaki azt állítja, kirabolták az akkontját és ezért az ex ligája tagjai kölcsön és örökbe is adnak neki rengeteg cuccot, utána meg átmegy holtkórosba és hónapokig kell kergetni, hogy a kölcsön cuccokat visszaadja, utána hozzád vág némi goldot, hogy szerinte ennyit ért akkoriban, tegyük hozzá, hogy közben az árak a duplájára nöttek. Á, nem is gond, mert csak játék és nem igazi pénzről volt szó. Lehet, ez bizonyos körökben így korrekt, de úgy vettem észre nálunk inkább arra törekszik a jónép, hogy többet adjon, mint kapjon, hiszen nem egymást kihasználni akarjuk, hanem jót akarunk, szórakozni.
    Emlékszem egy esetre, ezen még most is jókat röhögünk, vagy nem. Amikor vki kitett árulni azt hiszem 200 xp cardot és egy nullát elírt az áránál. Tota és unu felkapta a fejét. Ugye mondtam TS-en, aki hamarább odaér az meg tudja venni, ez így korrekt. Tota oda is ért és megvette. Unu meg elkezdte neki mondani, hogy mekkora szemét, hogy nem ad neki belőle. Kapott belőle, talán a felét, de azt még mindig nem értem, miért formált rá jogot. Ez remélem tanmesének elmegy :D Azért leírom az én tanulságomat: Aki rossznak tünik(tota), nem biztos, hogy rosszindulatú, aki meg jónak akar feltünni(unu), az könnyen lehet, hogy megmérgezi a környezetét. Végülis mindenki elnyeri a méltó büntetését és megtalálja a neki való környezetét. Remélem ez a hosszú elmélkedés nem sérti senki önbecsülését. További jó utat mindenkinek az intelligenciája szintjén :D