9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errorcode= -1

Maki got owned by Petty! 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
Ezt elk**tad 😊 <#mf2>

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Peter55
makiii, feltételezem neked a pap...😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
És akkor Stevie Wonder megszólal a koncert közepén:
"NEM LÁTOM A KEZEKET"
Yeaaah

I S A e o e m o w s m !

makiii
Kinek a pap, kinek a paplan. =/

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
Aludj.

I S A e o e m o w s m !

És ez sok?
Akkor mennyi lenne a kevés? -1 a köbön? 😄

makiii
Szombat és Vasárnap 😄

ez pentek,szombat,vasarnap van vagy csak szombat?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Au5Yr22JiTvqdExVTEwycW9RYlltUHowRUp6UklwV0E&hl=en#gid=0

4óra 5x <#nezze><#vigyor><#nyes><#nevetes1><#nevetes2><#guluszem1><#awink>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Mootje meg Chrisp0wer meg asurán vagy 4 ember, és nirvánán is páran.
In game olyan slapot kapsz majd hogy csak na.

I S A e o e m o w s m !

Ha kihívást keresett volna, akkor a healerével csinálta volna meg a 100k GKt...
Amúgy OCn is simán össze lehet szedni 1k GKt, nem kell sok tehetség hozzá, csak pár mask...

Sokan Hero of the Land epivel? Valahogy még nem "sokat" láttam belõlük...

Slaps! o.O

Hát persze! Akinek van szeme az észreveszi amúgy is.....

BarackHUN
Senki nem mondta, hogy könnyû, de Chrisp0wer mégis megcsinálta a 100k GKt az epivel együtt.
Meg sokan mások is csináltak Hero of The Landot is amihez 70k GK kell és BK meg 5000 vagy 7000 alatt.
Ezt is vehetjük egy kihívásnak, és sokak a kihívást keresik nem a könnyebb utat 😊

I S A e o e m o w s m !

MadeInHell
a legkönnyebb módja ha haverodat levered 19x gind+ questek és 2nd role questek után megvan a title.

TAO BoT Warr

MadeInHell
t*

TAO BoT Warr

MadeInHell
Számolgadtam egy kis leírás gks oknak! kb 60 blood count 1 gk rtd rte quest ad mondjuk 500gk t.kb 3 mob egy blood count szóval 90000 mob és ha 1 mobot fél perc alatt nyírsz ki akkór 750 óra alatt megvan az 500gk grindbõl ami 31 nap és ha naponta 5 órát játszól és azt végig grindeled az 150 nap +questek és megvan a Brave Heart.Egy trade 30gk/5bk 1000gk=100bk ha esetleg 1001 gkd van és 102 bk d akkór dark heart titled lesz.Ha megkivánod a noble soult az 10000gk.Vagy grindelsz 1500nap/5órát vagy lemész egy ps nukerrel és pk-zól folyamat 334 pk 10000gk 1670bk és ha 1000gk=100bk akkór 1001 bk nál ignoble soul titled lesz.Lényege ps ig ne halj meg se grind sem pedig bp n és questek+grindel+317pk meglehet a noble soul.A leírtak alabján mindenki döntse el gk vagy bk a könnyebb.Aki szeretné tovább számolni hajrá.

TAO BoT Warr

BarackHUN
Én éjjel nappal ezt csinálom.
Kövezzetek meg <#gun>

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Remélem van olyan jó képességû aki bemegy játszani és direkt figyeli ki csal és közben szétveti az ideg <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Bosszantanak,nem tehetek róla. És van akinek nagy a bõr a képén......stb stb stb stb stb.....<#banplz><#nezze>

LordTusy
öhm...ismételjük meg viet szerver okosságait?sokra mentek,oszlatják a népet...

btw személyes sértésnek veszem,hogy egyik alkesz se említette meg Mexikó csodás adományát<#hehe>
Tequila ftw!

@maki ha szeretnénk bárkit megtalálhatnánk,nemcsak a karaktereid nevét,de az accountod,jelszavad,IP címed,neved,lakcímed vagy azt hogy milyenek lettek az év végi jegyek a bizidben <#alien2>
(Dehát ügye ez illegális dolog és mi ilyet sose tennénk...)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ReszegKoldus
akkor játssz és ne foglalkozz a csalókkal...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Már akinek az élet.....Mindenki más,és másképpen látja a dolgokat. Én " játszani " szeretek,és nem csalni!

Az élet ugyan ilyen. Akkor a játék miért lenne más?
ReszegKoldus
A lehetõség adott volt 😄

Jah,és miért nem használta ki mindenki az FC PQ-t meg a többi dolgot nem? Ha így nézzük akkor az nem játék,hanem ki tud többet összecsalni verseny.....

makiii
brummog a nadrágom...<#levele>
Most hogy is van ez?😮
annó úgy hiszem ugyanezt csináltad te is szóval nem értem a problémádat ..de az elmezavar már csak ilyen...

Szerintem OC9-en elég egyszerû 969 gk-t összeszedni, HA NEM TÉVEDEK. Kell hozzá 2 számítógép, pár akkonton elgrindel a karikkal OC-ig, elmegy velük BP-re és leöli õket.

Nem sok esély van, azaz közel 0%, hogy Gél GM lesz valaha is, szóval, hogy unusualt idézzem, "no comment"... inkább csíteljen mindenki és akkor mindenki egy szinten lesz, legalábbis jó lenne <#rinya>

Amúgy meg kit érdekel, nem kell játszani, ha nem tetszik 😄
GM-Zselé Hm....Nem rossz ötlet! <#eljen><#nezze><#integet2><#taps><#wave>

Támogatom ezt az ötletet!=)

Ezt a játékot már eléggé elszúrták. De nem csak Aclame a hibás. A játékosok akik hackelnek, cheatelnek, bugokat használnak ugyanolyan hibásak! Biztos h nem lesz ilyen, de valaki mentse meg a játékosokat attól, h én GM legyek 😊. Fugen gyerek kutyaf@sza ahhoz képest, mint amit én mûvelnék!
Valaki nem akar véletlenül indítani egy új szervert? Nem tudom, h mi kell hozzá, mert nem értek ezekhez a dolgokhoz, de amit tudnék, segítenék!
Szerintem van rá esély az tuti!!!!! De ahogy érzed!

ToshiBá
Figyelj majmóca...

Elsõ körben.:
Ne kóstolgass, mert még finom vagyok, és elnézem gyermeki hülyeséged. (már nem sokáig)

Második.:
Csak lássam meg valaha is, hogy valami nem kóser valamelyik hulladék karid körül! Én magam foglak reportolni. Érthetõ? Magyarokkal nem szeretek kitolni. De veled szívesen teszek kivételt.

Live: DoZeR 982

makiii
Biztos h bannolnak 😊
Am h is mûködik ez a bug ?😊

BarackHUN
Szerintem nincs 1 millió GKd még a küldivel se, de ha Brave heart-re gondoltál akkor nem, nem bannolnak, csak ha reportolnak és lebuksz.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
A sörrel sincs baj 😄
De van aki az ablakmosó folyadékot issza, szóval tényleg ízlés kérdése 😊

I S A e o e m o w s m !

MadeInHell
szerinted oc n Seeker of Atonement gk logoval bannolnak?

TAO BoT Warr

Éljen a WT küldi bug? 😊

Inkább bor mint sör....Szerintem.....De ízlés kérdése amúgy. Kicsit 9D.....WTB WT 1slot VE sapi+cipõ nõi+férfi. Pm me please. Thx. 😉

MadeInHell
<#banplz>ezt nézd meg

TAO BoT Warr

BarackHUN
Mi bajod a borokkal? Szerintem szarabb lenne az élet bor nélkül, és szerintem a világ legalább 50%-a egyetért ezzel -.-
A maradék 40% meg még nem ivott bort ilyen meg olyan okokból.
A maradék 10% meg nem iszik alkoholt.
Ezeket biztos forrásból tudom mert most találtam ki.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Téged meg beledobhatnának ! -.-

ToshiBá
Köszi! LM4 amúgy. Szal gyúrj még rá egy kicsit...^^

A lényeg hogy jó úton jártok gyerekek...

Fröccs?????

A borokról alkotott véleményemmel inkább nem bántok meg senkit!
De cenzúrázva.: Felõlem az összeset a Dunába önthetnék palackonként, a legdrágábbal kezdve... Az sem érdekelne.

Live: DoZeR 982

MadeInHell
nincs is jobb egy fröcspartynál a kertben!<#pias>

TAO BoT Warr

BarackHUN
Ez nem verseny, én akkor iszom ha buli van és akarok inni, egyedül még sose ittam és nem is fogok.
Kocsmázni meg nem nagyon szeretek, a csöves/tablettás borokat meg sose fogom inni (ami a mai alkoholisták alap tápláléka jóformán).

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
LM4

I S A e o e m o w s m !

grat, nekem valahogy mindig beletorik 😞

a 600 defsetet HM4tol lehet kiváltani?

Yang: Skandi- senior shao wari

Nem, a szomszédom alkoholista. Heti 1x spiccesnek lenni az nagyon messze van a szomszédomtól.
Õt heti 1x látni tán józanon, és akkor is max 1-2 órára...
Undorító, hogy ne részletezzem...
Ti csak versenyezzetek, hogy oda jussatok. 😄

BarackHUN
Az, hogy hetente vagy kéthetente 1x-2x gallyra vágod magad nem tesz téged alkoholistává. Fõleg, hogy itt a nyár.
De nem egyszer mentünk be osztálytársaimmal szombati tanításra spiccesen.
Na az már alkoholizmus -.-

I S A e o e m o w s m !