9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
"NEM LÁTOM A KEZEKET"
Yeaaah
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Akkor mennyi lenne a kevés? -1 a köbön? 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
4óra 5x <#nezze>#nezze><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#guluszem1>#guluszem1><#awink>#awink>
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
In game olyan slapot kapsz majd hogy csak na.
I S A e o e m o w s m !
Amúgy OCn is simán össze lehet szedni 1k GKt, nem kell sok tehetség hozzá, csak pár mask...
Sokan Hero of the Land epivel? Valahogy még nem "sokat" láttam belõlük...
Slaps! o.O
Meg sokan mások is csináltak Hero of The Landot is amihez 70k GK kell és BK meg 5000 vagy 7000 alatt.
Ezt is vehetjük egy kihívásnak, és sokak a kihívást keresik nem a könnyebb utat 😊
I S A e o e m o w s m !
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
btw személyes sértésnek veszem,hogy egyik alkesz se említette meg Mexikó csodás adományát<#hehe>#hehe>
Tequila ftw!
@maki ha szeretnénk bárkit megtalálhatnánk,nemcsak a karaktereid nevét,de az accountod,jelszavad,IP címed,neved,lakcímed vagy azt hogy milyenek lettek az év végi jegyek a bizidben <#alien2>#alien2>
(Dehát ügye ez illegális dolog és mi ilyet sose tennénk...)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Most hogy is van ez?😮
annó úgy hiszem ugyanezt csináltad te is szóval nem értem a problémádat ..de az elmezavar már csak ilyen...
Nem sok esély van, azaz közel 0%, hogy Gél GM lesz valaha is, szóval, hogy unusualt idézzem, "no comment"... inkább csíteljen mindenki és akkor mindenki egy szinten lesz, legalábbis jó lenne <#rinya>#rinya>
Amúgy meg kit érdekel, nem kell játszani, ha nem tetszik 😄
Valaki nem akar véletlenül indítani egy új szervert? Nem tudom, h mi kell hozzá, mert nem értek ezekhez a dolgokhoz, de amit tudnék, segítenék!
Elsõ körben.:
Ne kóstolgass, mert még finom vagyok, és elnézem gyermeki hülyeséged. (már nem sokáig)
Második.:
Csak lássam meg valaha is, hogy valami nem kóser valamelyik hulladék karid körül! Én magam foglak reportolni. Érthetõ? Magyarokkal nem szeretek kitolni. De veled szívesen teszek kivételt.
Live: DoZeR 982
Am h is mûködik ez a bug ?😊
I S A e o e m o w s m !
De van aki az ablakmosó folyadékot issza, szóval tényleg ízlés kérdése 😊
I S A e o e m o w s m !
TAO BoT Warr
A maradék 40% meg még nem ivott bort ilyen meg olyan okokból.
A maradék 10% meg nem iszik alkoholt.
Ezeket biztos forrásból tudom mert most találtam ki.
I S A e o e m o w s m !
A lényeg hogy jó úton jártok gyerekek...
Fröccs?????
A borokról alkotott véleményemmel inkább nem bántok meg senkit!
De cenzúrázva.: Felõlem az összeset a Dunába önthetnék palackonként, a legdrágábbal kezdve... Az sem érdekelne.
Live: DoZeR 982
Kocsmázni meg nem nagyon szeretek, a csöves/tablettás borokat meg sose fogom inni (ami a mai alkoholisták alap tápláléka jóformán).
I S A e o e m o w s m !
a 600 defsetet HM4tol lehet kiváltani?
Yang: Skandi- senior shao wari
Õt heti 1x látni tán józanon, és akkor is max 1-2 órára...
Undorító, hogy ne részletezzem...
Ti csak versenyezzetek, hogy oda jussatok. 😄