• Xilyanah
    Igen Tüsi... ez most komoly.
    Lehet, h szerinted idétlen és gyerekes húzás volt itt intézni a dolgokat és lehet, h ebben igazad is van. (Nem kell, h egyetértsek veled, de elfogadom, ha te így látod.) DE! ... én ezt találtam a legjobb megoldásnak, nehogy "elfelejtődjön" ez az egész. Így mindenki számára nyilvánvalóvá vált, h unu jön még nekem egy premivel. Ha ezek után megkapom, az nagyszerű... mindenki boldog lehet ;) ... ha nem, akkor az NEM RÁM vet rossz fényt és NEM ENGEM hiteltelenít... ugyanis NEM ÉN tartozom!
    A szó elszáll, de az írás megmarad. Szóban kaptam ígéretet, bocsánatot, elnézést és sok-sok kifogástalan magyarázatot, h az adott esetben épp miért nem kapom meg. Pl.: húúú, nehari, nem ad el senki, nincs promó rá, de majd... (Na ezekre már nem vagyok kíváncsi. Elegem van ebből)

Genyaság szerinted közzé tenni? Igen, az! De mivel játékban már eleget futottam unu után (mindig valami kifogást kapva, vagy el sem érve őt pl. amikor ráírtam, ő kilogolt nem egyszer!) és TS-en sem beszélünk (mert vagy nem találkozunk, vagy csak szóbeli ígéreteket kapok, h ekkor meg akkor majd! és azt látom, h nem történik semmi és én sajna nem látom az igyekezetet, a törekvést, h "letudja" a dolgot) így úgy láttam jónak, ha bevonom a nagyérdeműt... bocs. Kértem már elégszer úgy, h csak kevesen tudtak róla... most ezt az utat választottam, h megkapjam, ami megillet. Mindez mellé még az is társul, h azt hallom (és tapasztaltam a játékban is), h unu csak event-eken játszik és lehet, h abbahagyja a játékot... hát... te mit tennél adott helyzetben? Csak gondolj bele légyszíves... te szívesen látnád, h úszik el a pénzed? ... szerintem te sem, mint ahogy az emberek nagy része nem.
    Ha goldról lenne szó, nem érdekelne... de ebbe én a saját pénzem tettem bele. Mégis... amikor unu-nak kellett és kérte, odaadtam (gift-eltem) neki, mert hittem egy ligatársam szavában, akivel már több, mint fél éve egy ligában voltam. Hittem, h megkapom 3 hét alatt (ennyi idővel később járt le az egyik premim) és már csak remélni tudtam, h megkapom 1 hónappal később! (amire a másik premim jár le). Igen, lehet mondani, h naiv vagyok... de ez a lényegen nem változtat.
    Ő még tartozik, én pedig kezdem úgy érezni, h (megint) megszívtam... de "a remény hal meg utoljára"! :D
    Tudod, én egész életemben azt igyekeztem elérni, h ne kelljen kérnem senkitől semmit... ha kértem, akkor arra valóban nagy szükségem volt és ha mégsem az én elképzeléseim szerint alakultak a dolgok, akkor a tartozást (bármi legyen is az, baráti szívesség, kölcsön pénz, vagy akármi!)a lehető legrövidebb időn belül kiegyenlítettem és ezzel megoldottam a problémát, elkerülvén a konfliktusokat és nem tettem könnyelmű ígéreteket, nem hitegettem másokat.
    ... és egy kis szösszenet: ha unu barátja vagy, segíts neki premit szerezni, h ne essen csorba a "hírnevén"... ha az én barátom vagy, akkor pedig azért segíts neki (vagy ha úgy jobban tetszik, segíts nekem), h megkaphassam, ami jár. :D
    Ha nem segítessz egyikünknek sem (mint ahogy azt a nagy többség tette eddig is és teszi majd ezután), akkor pedig csak ennyi (Dóz szavaival élve):

"all eyes on unu" :D

u.i.: szívesen folytatom akár priv-ben ezt a remek kis témát bárkivel, lehet, h másokat ez zavar itt a fórumon. Fiúk/lányok.. csak ennyit szerettem volna még a témához hozzászólni nyilvánosan (egyelőre) :D