9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menj piálni inkább.
Kicsiny társadalmunk büszkeségei lesztek majd egyszer...
Az anonim alkoholisták klubjában hány 18 év alatti van?
Live: DoZeR 982
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
1db CS6 Hermit 4 slot +9 (+9 idegbõl 1x tört +5 re 4x+9 aztán beraktam 0/0án és +9 lett. nem ez volt az elsõ ilyenem... 😄)
És 1db gloves ec crit&bleed +6ról +9re. +10re tört de még tearolható Cicának.^^
Dózer tegnap sikerult a refi? ott láttalak a refis nyanyánál.
Valakinek lenne eladó min HM6+6 spadeja(polearm) 3-4 ures slottal, scale nélkul 0/3 (esetleg 2/3), 2 slotos shao Manison cipoje. Tredelném xp es dropcardért. Privátban várom válaszotokat. Kosz
pia on:
azert a Tokaji boroknak nincs párja.... 😄
meg a fej sem fáj annyira tole mint a pálinkától 😄
Yang: Skandi- senior shao wari
De amennyi felest bedobsz én vállalom annyi korsó sör megivását 😄😄😄😄
Apokalipszis - BOT warrior
I S A e o e m o w s m !
Csak a sört húzd le a listáról.
Attól nekem 1 üvegtõl is jó kedvem van. 2tõl meg úgy nézek ki mint aki benéz. Aki régrõl ismer az tudja.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Pár cl jagert kiöntesz egy feles pohárba. pár cl energia ital egy 3dl-es pohárba és ebbe beleteszed a feles jagert és egyben megiszod.
Szerintem nagyon jó és üt is rendesen.<#worship>#worship><#nyes>#nyes>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Én azt reméltem ennyi idõsen már "donate" gomb és bb...
Ebbõl látszik h még fiatal vagyok hozzád képest és még nekem is tudsz meglepetést okozni!!!
Jó kockulatot mindenkinek! =))))
Apokalipszis - BOT warrior
Vaze... Sok 16-18 éves kis izé úgy iszik, hogy én féltem már a májam ha csak olvasom..<#wilting>#wilting>
De azt se próbáljátok amit néhány ruszki alkesz: szembe öntött vodka=kisebb mennyiség is kiüt.
Persze az átmeneti vagy végleges vakság utána már nem téma nekik.
I S A e o e m o w s m !
Próbáltátok már a sört 50 fokosan megcukrozva? 😄
Ne is próbáljátok! 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
http://www.youtube.com/watch?v=jRXMBs270wk
Sorry a tripláért 😄
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
de azt hiszem rivalizálni nem érdemes 😊
sry a dupláért 😊
vannak a jó borok amik baráti beszélgetéshez tökéletesek 😊
I S A e o e m o w s m !
Ajánlom hogy kóstold meg ha lesz rá lehetõséged 😊
én a jéger + redbull-t próbáltam de nemesett valami jól!
én inkább a Finlandia + fröccs (fehér bor + sprite)féknek....4 után full k.o. 😄😄😄 ez inkább olyan ital ami lebénít mint megindít 😄😄😄!
ja és láttatok már piros absintot? 10után olyan jon vissza 😄😄😄
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
És mint írtam.: Nem a 3 pia mixelése, hanem a fogyasztási receptjük a lényeges.<#nezze>#nezze>
A szívószálhoz meg annyit, hogy egy kedves ismerõsöm fél üveg (öregbácsis) abszintot tolt le önkiszolgálóban a teszkóban, 2decis dobozos üdítõrõl leemelt szívószállal. =)
Kicsivel késõbb nõi felsõs divatbemutatót tartott a ruházati osztályon. <#nevetes1>#nevetes1>
Én utóbbit tettem ki a placcra, szép látvány volt, de én nem jégerrel vagy becherovkával keverve ittam hanem Sétáló Dzsonival 😄 (Johnnie Walker)
Azt el se mesélem, hogy egyik ismerõsöm keményre itta magát és szívószállal megpróbált meginni egy feles abszintot, a 3. vagy 4. szívás után már fuldokolt és alig kapott levegõt 😄 (hopp, mégis elmeséltem)
És igen, ha valaki nem tudná bármilyen pia szívószállal sokkal jobban üt, ez puszta fizika, tessék kipróbálni pl 50 fokos házival, sok sikert! <#nevetes1>#nevetes1>
I S A e o e m o w s m !
Jéger
Becherovka
Abszint
Ha nem muszáj ne mixeld, mert 2 napig haza se találsz.
Receptek.:
Jéger jéghidegen öblítéshez kóla.
Becherovka jeges energy drinkben oldva.
Abszint sörrel öblítve.
Ha bármelyiket próbáltad jelezd kérlek! kíváncsi vagyok az eredményekre. 😊
Mint látszik nem a t*k*m*t... <#nevetes1>#nevetes1>
@szid:szerencsére nem törés... Ez is bõven elég. 😄
@maki: kabbegenyócaaa!! =)
Szid ha vér volt benne akkor valószínûleg elvágta valamilyét
vagy nyíltcsonttörés (remélem utóbbi) ....
Azt mondtad h meleg vagyok.. én montam hogy nem ..
gondolom kíváncsi voltál mert bele akartál
volna vinni valami piszkos dologba
De én kihagynám a veled egy ágyban töltött éjszakákat
az életembõl 😊<#wave>#wave>
Eltorted vagy levágtád valamid?
amúgy a szlovák italokhoz én is hozzászólnék:
finom az 52-es Jelínek(szilva) akcióssan 12Eu koruli árban. Mindenkunek tudom ajánlani, hozzá aszaltszilva minden kupicába...
Yang: Skandi- senior shao wari
Kis rattyenburgerek (sült ratyi burgerré verve,homokzóban tálalva)
Nah...
Pár napig aktívan online leszek köszönhetõen egy bámulatos húzásomnak.
Nem részletezem, de volt benne vér, dráma, humor gazdagon. 😉
Aki akar, az elérhet majd. (Persze csak ha én is akarom, hogy elérjen...)
Még mindig a Lánymajmokat szeretem ...
<#beka3>#beka3><#wave>#wave>
A borovicka meg szerintem olyan szar, hogy 1x elég volt inni belõle.
7x270=1890 a számológép szerint. (hogy hisztek-e neki rátok bízom)
De a puszit visszaadom (hacsak nem vagy lány, huh?)
I S A e o e m o w s m !
ja az ára meg kb 7 euró korul van a 52esnek ami forintba IDK de 7*270forint és kijon az ára nincs kedvem számolni se 😄 ! borovièkát meg inkább BOBÓnak írd 😄 puxi
Viszont olyan "y" és "c" betûm nincs, és nem fogok alt+num kódot keresni hozzá 😄
De valóban elég erõs cucc. Ahol mi vettük (a határnál) 3200 forint volt a 7 dl tehát 0.5 dl kimért pia olyan 230 forint lehet.(ez a 72 fokosra értendõ, a gyengébbik gondolom olcsóbb)
I S A e o e m o w s m !
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"