--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Öhm...na hol is kezdjem?
Rohadtul csalódtam a teljes 9D-s társaságban.Nevetségesek vagytok.Néhány hétre eltűnik a játék és nekiálltok orrba-szájba fikázni mindenkit,aki eszetekbe jut?Siralmas hülyegyerekek aluliskolázott tahó gyülekezete.
Sírjunk,mert a nagy gonosz promóterek nem képesek rendesen végezni a dolgukat...biztos a rapperek/emósok/diszkósok/rockerek/gótok/stb. hibája,mert én nem azt a zenét hallgatom és nem úgy öltözöm,mint ők.Felszínes,egoista majmok vagytok,akik nem képesek a tolerancia hangyafosnyi utánzatára sem.
Én hiszek a szólásszabadságban meg az egyéni véleményalkotás aktív gyakorlásában,de mi a fene köze van az általatok utált embercsoportoknak a 9Dragons nevű MMORPG-hez?Semmi...Mért nem nyittok SG-n vagy egy másik oldalon egy "Utálom a..." topicot és zúdítjátok egymásra az agyatok elkorcsosult,kóros nyúlványainak kényszerképzeteit ott?Azért olvasom ezt a fórumot,mert szívesen hallok újdonságokat vagy hasznos tudnivalókat az egyik kedvenc játékomról,nem azért,hogy megtudjam ki kiket utál.Ha az érdekel,akkor rákérdezek játékon belül vagy egyéb módon.Sokkal szívesebben olvasok a játék jövőjéhez kapcsolódó hozzászólásokat,mint ezt az értelmetlen szardobálást.
Drága magyartalanul gagyogó játékostársaim!Tényleg ennyire fájna elolvasni amit leírtatok,mielőtt a "mehet" gombra kattintotok?A legnépszerűbb böngésző programok mindegyike rendelkezik helyesírás ellenőrzővel.Mozilla például elég feltűnően,piros hullámvonalas aláhúzással jelzi a bakikat.Ha azt szeretnétek,hogy értelmesen válaszoljanak kérdezzetek értelmesen!Ez egy magyar nyelvű fórum,mellőzzük a halandzsát ha lehet!
Megsértettelek titeket ezzel a kis szösszenettel?Nem izgat.Én kénytelen voltam végigolvasni a hülyeségeiteket,mért ne írhatnám le a saját véleményem?Az senkit se érdekel?A választ lásd pár sorral feljebb.Gondolom nem leszek imádatotok tárgya egy ideig,de nem is ez volt a célom.
A végére hagytam a legfontosabbat:
LEGMÉLYEBB TISZTELETEM A KIVÉTELNEK!!!