21072
  • ToshiBá
    65% , és csatlakoznék az előttem szólóhoz... pssssszt!
  • makiii
    Szerintem maradj csöndben..
    Majd akkor lesz szerver ha ide valaki azt írja..
    A hülyeségeitekkel a fasz ki van már..
  • skrimer
    müködnek a szerverek mert hyperionnak gyülik az xp pontja hivatalos oldalon top10be.
  • makiii
    Elkezdem 1 heti eltávozásomat többek örömére ,kevesebbek bánatára. =)
    Néha felnézek majd ide SG-re .. Szóval írhatnátok egy-két fontosabb dolgot a játékról..

Bomb szerintem fölösleges volt kirakni a fórumra , mert nem sokan írnak és amúg is Bardo-n minden valamire való ember ismeri az FS-t ...

Dóz Szeretlek =$ =)
  • skrimer
    Dóz:ez a keddi start mennyire biztos?
    Csakmert a múltkori biztosból se volt semmi :p
  • skrimer
    beenged valakit a régi 9ds id vel?
    Law:ujra kell rakni az egészet az biztos.. Csak lelehetne már töltemi
  • bomb1111
    Azért elnézem mennyire gyengék,avagy hanyagok vagyunk.Noha nem én kellett volna kezdeményezzem,mégis föltettem a FS t a patinás bandák névsorába.Erre meg ki szól hozzá ? Persze csak a "badass" Dodó.Nem muszáj angolúl odaírjatok,jó a magyar is csak lássák mások is hogy azért nem vagyunk olyan kevesen.Tudom nem vagyunk sokan akik fórumon keresni is vagyunk hajlandók de azért 2 "orrbaszájba" HSZ között illene ide is hozzászólni.
  • LordTusy
    GZ Petya!

Dóz no comment...
  • Xilyanah
    Grat Petyaaaaa... szívből örülök
  • ToshiBá
    Bah...

Nem úgy volt, hogy tegnap lesz? O.o

Kutya!!!!

:D
  • BarackHUN
    Bontom a pezsgőt.
  • Peter55
    S itt megerősíteném azon pletykákat, miszerint megvan a videó kártyám. Valamelyest gyengébb mint azon társa amelyik megsült, de most nem volt 45 ezrem erre. Csak ennyit akartam. Szép estét!
  • unusual
    LeagueOfLegends = LOL Erre gondolsz szerintem. :) És evvel el lehet hülyülni ha jó a csapat! :) De a Legendary Champions nekem már trailer alapján sem jött be.....
  • ToshiBá
    neked is valami hasonló volt a hepped.. bocs akkor :D
  • unusual
    ? Tessék? Életemben nem játszottam vele,és nem is fogok!
  • ToshiBá
    Külcsín, és Belbecs.

vagy

Nem minden arany, ami fénylik.

vagy

Nem minden félork, ami rémlik.

vagy

Ízlések, és pofonok.

vagy

Mondd meg mit játszol, megmondom milyen ember vagy.

vagy

...

• szabi34
    Videóban még jól is nézett ki, de ennyi elég is belőle...
  • ToshiBá
    Legendary lófasz unu játéka...
  • BarackHUN
    Amióta nincs 9d alkoholista lettem, elég durva.
    Lassan már eladom a bútoraim, hogy piához jussak, remélem G1 kapkodja magát, mert ha így folytatják, mire elindul 9d már csak egy asztalom lesz meg rajta egy gép, esetleg egy kis hokedli amin ülök majd, de legrosszabb esetbe egy puff, vagy állva játszok majd .
  • szabi34
    lol:D

Am ez a legendary champions nekem nem jött be:S egyfolytában potit kell használni ez nálam nem nyerő.
    De belefáradtam már ebbe a "minden másnap új játék keresésbe":D:D megvárom 9d-t és kész.
  • ToshiBá
    Kiugrott az emós a bokorból... :D
  • MadeInHell
    healer vagy hyb a tata?
  • MadeInHell
    kis kedvcsináló a műfaj kedvelőinekThe World of Drunken Master
  • BarackHUN
    Lári fári
    20 Perccel a szerver bezárása ELŐTT*******
  • ReszegKoldus
    szerintem 20 perccel a szerver leállása után már nem kapott senki semmit, max páran agyvérzést hogy nem grindelhetnek :P
  • Lawless #14102
    csak annyit kerdeznek h itt van a G1 oldalan amit valaki belinkelt a download 9d-re, es a kerdes annyi h amin idaig futattam azon mar nemfog menni ujra lekell toltenem?
  • BarackHUN
    Videó
    Belinkelem ide is, kb 1 hete láttam, azóta posztolták 9d fórumra, ami nekem nem jutott eszembe :)
    GM DMG pill a videó neve, nirvánán kapta 20 perccel a szeró bezárása után, és... a többit meglátjátok a videón :)
  • MadeInHell
    Hyperion
    I really hope to be able to update you all on the status of the Account DB and when the Game will be up on Tuesday. I'll give that a 65% chance of happening . Once I do give you an update, things will start to happen quickly, but ill give dates when I am able.

csak lesz valami
  • bomb1111
    Hiába na,unatkozik a társaság ))Hogyan is mondják ? Ha az embernek nincs elfoglaltsága.........G1ék meg hosszú hétvégéznek mert holnap amcsiéknál a munkát ünneplik szabad nappal ))
  • unusual
    Respect!!!!!
  • BarackHUN
    Te is hiányzol nekünk :)
  • LordTusy
    Öhm...na hol is kezdjem?
    Rohadtul csalódtam a teljes 9D-s társaságban.Nevetségesek vagytok.Néhány hétre eltűnik a játék és nekiálltok orrba-szájba fikázni mindenkit,aki eszetekbe jut?Siralmas hülyegyerekek aluliskolázott tahó gyülekezete.
    Sírjunk,mert a nagy gonosz promóterek nem képesek rendesen végezni a dolgukat...biztos a rapperek/emósok/diszkósok/rockerek/gótok/stb. hibája,mert én nem azt a zenét hallgatom és nem úgy öltözöm,mint ők.Felszínes,egoista majmok vagytok,akik nem képesek a tolerancia hangyafosnyi utánzatára sem.
    Én hiszek a szólásszabadságban meg az egyéni véleményalkotás aktív gyakorlásában,de mi a fene köze van az általatok utált embercsoportoknak a 9Dragons nevű MMORPG-hez?Semmi...Mért nem nyittok SG-n vagy egy másik oldalon egy "Utálom a..." topicot és zúdítjátok egymásra az agyatok elkorcsosult,kóros nyúlványainak kényszerképzeteit ott?Azért olvasom ezt a fórumot,mert szívesen hallok újdonságokat vagy hasznos tudnivalókat az egyik kedvenc játékomról,nem azért,hogy megtudjam ki kiket utál.Ha az érdekel,akkor rákérdezek játékon belül vagy egyéb módon.Sokkal szívesebben olvasok a játék jövőjéhez kapcsolódó hozzászólásokat,mint ezt az értelmetlen szardobálást.
    Drága magyartalanul gagyogó játékostársaim!Tényleg ennyire fájna elolvasni amit leírtatok,mielőtt a "mehet" gombra kattintotok?A legnépszerűbb böngésző programok mindegyike rendelkezik helyesírás ellenőrzővel.Mozilla például elég feltűnően,piros hullámvonalas aláhúzással jelzi a bakikat.Ha azt szeretnétek,hogy értelmesen válaszoljanak kérdezzetek értelmesen!Ez egy magyar nyelvű fórum,mellőzzük a halandzsát ha lehet!

Megsértettelek titeket ezzel a kis szösszenettel?Nem izgat.Én kénytelen voltam végigolvasni a hülyeségeiteket,mért ne írhatnám le a saját véleményem?Az senkit se érdekel?A választ lásd pár sorral feljebb.Gondolom nem leszek imádatotok tárgya egy ideig,de nem is ez volt a célom.

A végére hagytam a legfontosabbat:

LEGMÉLYEBB TISZTELETEM A KIVÉTELNEK!!!
  • BarackHUN
    Ez picsafüst a trololo cathez képest, ezt nem gondolhatod komolyan :D
  • ToshiBá
    Jobb, mint a Trololo cat!! Igaz az se rossz, de én már Bari előtt felfedeztem... :D
  • Gubberx
    Én tovább reménykedtem hátha jobb lessz de nem :D
  • ToshiBá
    remek... :D

Mint láttad erre 5 nap alatt rájöttem. :D
  • Gubberx
    ráuntam mert fos :D ill nem lenne szar ha nem ment volna el rövid idő alatt abba az irányba mint a legtöbb f2p mmo hogy aki sokat fizet gyakorlatilag legyőzhetetlen lesz és semmi balance nincs így benne. Most Aionozok :)
  • ToshiBá
    *köszi (lemaradt)
  • ToshiBá
    Gyorsan átértél BoI ból... :D
  • Xilyanah
    Köszi Gubberx ;)