bomb1111#13825
Az a röhej hogy load-0-meter szerint bardo még mindig onn.Nem kizárt hogy acclaiméknak még a lekapcsólt szerverük is buggos.De az sem kizárt hogy valaki-valakik "dolgoznak" rajta.Visszatérve G1 re,mikor a fiuk hétfőn visszatérnek a melóba(mert persze a hétvége az hétvége G1 nél még ha ezren is visítanak közben)és meglátják hogy a 9dragons os alfórumon 3 nap alatt annyi HSZ lett mind az összes többi alfórumon 2 év alatt,kiakadnak))))Na nem a tolongás miatt hanem a sok stupid ppl láttán))))Ami tény az hogy G1 es 9d biztosan lessz,hisz a 9d az indyéké és indy eladta G1 nek a kiadási jogot.Viszont kevés esélyt látok arra hogy megkapják disneytől az acclaimos 9d adatbázist.Meg csak az SS ek alapján én biza nem adnám vissza főleg a cuccokat.Csak gondoljatok bele ha én mielött SS eket készítek,elkérek egy pár havertól néhány szuper cuccot(persze csak kölcsönbe az SS idejéig) aztán meg elkezdek visítani HOGY MÁRPEDIG AZ NEKEM KELLLLL MERT MEGVOLT.Lefogadom hogy jópáran ezt is csinálták.Na mindegy,szép lassan kezdek beletörődni hogy újra nullárol fog kelleni kezdeni(ha még lessz kedvünk rá)