21072
  • BarackHUN
    Tusy ezt a vidit neked találták ki: Link
    16 percenként öngyilkos egy japán, beszarok.
    Megnézek egy filmet és 5 meghalt.
  • ReszegKoldus
    hogy minél gyorsabban minél többen vegyenek g1 creditet és vegyenek xp kártyát az item mallban, hogy minél előbb elérjék tibet 2. felét :D
  • makiii
    Tusy én arra gondoltam , hogyha mindenkinek a nulláról kell kezdenie akkor mi értelme van Tibet második felének? =)
  • szabi34
    Majd írj karinevet meg stb...:D
  • Ryzox
    Hmm, én is utána néztem ennek a Bol-nak, elég jónak nézz ki - egy próbát megér nálam - hotk már unalmas eléggé... 40 perc és lent is van
  • ToshiBá
    BoI...

Nekem nagyon bejön.(lvl37 már) Hangulatos, jól lehet fejlődni, insta könnyű (ha tudod mit kell csinálni), insta coinokért fasza geareket lehet kapni (szetteket)...

Amíg nem lesz (bármilyen formában) angol 9D, addig BoI.
  • Exxtazy
    És ezzel is teljes mértékben 1et értek, csak úgy mint 1-2 napja Bomb-al.
    Ha midnenki nulláról kezdene újra normális árak lennének, nem lenne a sok billiárdos akikkel fel sem lehet venni bp-n a harcot, stb...
    Igaz az eddig elköltött pénz(játékra fordított fojint, és a sok sok sok játékkal töltött órák,napok,hetek, nolifereknek akár év/ek(bár ehhez tényleg nagyon elborult elmének kell lenni xD) mind elvesznének.
    De ha abba gondolok bele, hogy mennyi pénzt költöttem eddig, és milyen játékélményt kaptam, a mostani állapottal ami megy a játékban, ez sem valami felvillanyzó gondolat...

Na szóval végkifejletben, nem esnék hetekig letargikus állapotba, ha kiderülne, hogy újra kell kezdeni...
  • kalidor
    Sziasztok!
    Csak azért írok ide, hogy meghívjalak titeket 9d orosz világába...Tök hangulatosak a warok stb. :D
    Doz: Sirata külön kérte, hogy nektek is szóljak, mert valamiért nem tud ide regelni, de örömmel venné ha meglátogatnád. :)
    Ha jöttök elegen, lehetne csinálni fs ligát. :D
  • LordTusy
    Six,én nem szivesen buknám a pénzem,a fegyvereket plusz a többi "pro" cuccom.A karaktereket igazából pont lexarom,megfelelő felszereléssel gyorsan pótolhatóak.

Maki,azért kell Tibet második része,hogy a top10-es nolife-erek pár nap alatt kényelmesen elérhessék lvl capet.

Petya,lehet jót tenne neked,ha buknál mindent az acc-odon.Talán az új 9D-ben az "elsőszámú halóművész" címtől is megszabadulsz...

Norbi (fedőnevén Lego?),te se voltál szomjas tegnap este,mi?Engem se fenyegetett a kiszáradás veszélye.Csak kapjam el a srácot,aki rávett az utolsó 3 pohár whisky elfogyasztására...addig pálinkáztatom,amíg el nem felejti a magyar nyelvet.
  • makiii
    Csak akkor minek kell Tibet második része? =)
  • Sixtail
    És ezt tőled látni is nevetséges... (főleg a másik kettő hozzászólásodat meglátva - #13822, #13823.)

Bomb, nagyon úgy néz ki, hogy fején találtad a szöget. De most, hogy így belegondolok, nem is volna olyan rossz nulláról kezdeni megint, pár száz billiós árak meg überpowered IM karik nélkül, hehe. :)
    Plusz ha tényleg teletömik a gamet új extrákkal, akkor már megérte (legalábbis nekem).
  • BarackHUN
    A testvérem szerint, túl kíváncsi vagyok, legalábbis ezt írta a naplójába, hmm...
  • Peter55
    Tévedés, nem fogok rád semmit sem. Viszont mivel az emberek mindig arra számítanak a másiktól, mint amit megszoktak joggal feltételezhettem, hogy írsz valamit. Ám ez esetben elnézést kérek, és megyek mert szerintem valaki állandóan figyel. : )))
  • makiii
    Az utolsó válaszom : Nem fogok többet írni ne aggódj, azt is a vita lezárása miatt írtam.. =)
    Viszlát !
  • BarackHUN
    Maki ne írogassál nekem privibe se üzit ha megkérhetlek.
  • BarackHUN
    A paranoiád ne fogd rám, lol.
  • Peter55
    Csak gondoltam leoltasz valamivel, mert ez a megszokott tőled:D. De egyébként az a poén, hogy pontosan azt álmodtam, hogy írtál valami hülyeséget.:D:D
  • makiii
    Lehet hogy az a halálra az sok volt inkább maradjunk a Hülyére verésnél..
    Mondjuk az már megvolt...akkor a félholtra verés találóbb lenne..
  • makiii
    ezt nekem írtad...
    Szóval én békén hagytalak... Te jöttél azzal megint , hogy :
    "Mi a faszt jótékonykodsz?" Ezek szerint mégis te vagy a balfasz ,ha érdekel miket írok ide... Az igazi arcomról ne beszéljünk hisz ez csak a szájber világ nem a való élet... De ha te ilyen vagy az életben is mint itt remélem minnél hamarabb halálra vernek.. =)
  • BarackHUN
    Nem kell hogy értsél. Csak hagyjál békén. Mert te engem kurvára nem érdekelsz.
    Annó megmutattad az igazi arcod, nem fogok visszamenni és keresgélni HSZ-eket. Innentől kezdve a szemembe egy senki vagy, nem kell válaszolgatni a hozzászólásaimra, mert nem neked írom egyiket se.
    Éld a tyúkszaros életed tovább nélkülem, tudom nehéz lesz, de csak megoldod valahogy.
  • BarackHUN
    Csak a román smiley-t ne raktad volna a végére.
  • makiii
    Hát ha mindenki ilyen mint te akkor fogom..
    De egyelőre nem ... szóval..
    A másik fele: miféle jótékonyságról volt szó ? =)
    Nem , értelek komolyan mondom....

• bomb1111
    Az a röhej hogy load-0-meter szerint bardo még mindig onn.Nem kizárt hogy acclaiméknak még a lekapcsólt szerverük is buggos.De az sem kizárt hogy valaki-valakik "dolgoznak" rajta.Visszatérve G1 re,mikor a fiuk hétfőn visszatérnek a melóba(mert persze a hétvége az hétvége G1 nél még ha ezren is visítanak közben)és meglátják hogy a 9dragons os alfórumon 3 nap alatt annyi HSZ lett mind az összes többi alfórumon 2 év alatt,kiakadnak))))Na nem a tolongás miatt hanem a sok stupid ppl láttán))))Ami tény az hogy G1 es 9d biztosan lessz,hisz a 9d az indyéké és indy eladta G1 nek a kiadási jogot.Viszont kevés esélyt látok arra hogy megkapják disneytől az acclaimos 9d adatbázist.Meg csak az SS ek alapján én biza nem adnám vissza főleg a cuccokat.Csak gondoljatok bele ha én mielött SS eket készítek,elkérek egy pár havertól néhány szuper cuccot(persze csak kölcsönbe az SS idejéig) aztán meg elkezdek visítani HOGY MÁRPEDIG AZ NEKEM KELLLLL MERT MEGVOLT.Lefogadom hogy jópáran ezt is csinálták.Na mindegy,szép lassan kezdek beletörődni hogy újra nullárol fog kelleni kezdeni(ha még lessz kedvünk rá)

Kellemes vasárnapot nektek
  • MadeInHell
    az accoundot a rajta lévő cuccok miatt vettem, gl hyb el nem verem a csallánt.
  • Norbi300
    hupsz betört az egyik szekrény ajtó
    erre ez a nagy hevesség....hihihihi
  • Norbi300
    Én rajta lennék hogy külön-külön le boxoljam a srácokkal
    de ez rajtuk múlik :)))
  • Norbi300
    Esküszöm ez már nevetséges amit Barack meg a Maki csinál menjetek szobára...
  • BarackHUN
    Te meg mi a faszt jótékonykodsz mindenkivel, eddig kurvaanyáztad FSt most meg adod a jó arcot.
    Utálj minket tovább és fogd be a pofád.
    <3
  • BarackHUN
    Nem szoktam beszólni.
  • makiii
    akkor próbáld meg újból letölteni. =/
    ha az sem segít akkor a gépedben lesz a hiba..
  • Hieii
    Sajnos akkor sem engedi ha csinálok egy külön mappát...és akkor sem ha rendszergazdaként próbálom...nincs több ötletem nekem sem:(
    Mindenesetre köszi a helpet:)
  • makiii
    Hát akkor ne mmo-z erre a pár hétre..
    Habár úgyis te döntöd el.. =)
    mmo-ba nincs értelme bele kezdeni pár hétre..
    Én pokemon online-ozok mondjuk én már több mint fél éve nyomom Dóz tanácsára..
    (Belinkelém azt a postját de nincs kedvem visszakeresni)

Ajánlom neked a lövöldözős,autós játékokat online.. =)
  • szabi34
    jó de most mivel játszak?:D
    nincs egy normális free mmo pár hétre meg nem fizetem be aion-t vagy aoc-ot....
  • makiii
    Szerintem az egy halott játék. =)
  • szabi34
    ja lol most nézem h már írtátok előttem... na mindegy:D

Amúgy ezt a Rappelz-t most telepítem.
    megnézem én is h milyen
  • szabi34
    igen nekem is ilyen volt

figyi csináld úgy h csinálj kézzel egy mappát és azt add meg neki telepítésnél és jólesz:)
  • Peter55
    Ha Vista/Win 7 operációs rendszered van, akkor rendszergazdaként futtasd a telepítőt. Ha így csináltad és mégsem jó, akkor esetleg próbáld meg létrehozni neki a mappát amit akar, kézileg.
  • makiii
    nem tud mappát csinálni. csinálj egy mappát 9dorosz névvel mondjuk és oda telepítsd a játékot. =)

Petya utólag észrevettem hogy elfogyott a termék de ne csüggedj 10ezerért kapsz normális videókarit.. =)
  • Hieii
    Szabi kéne egy kis help:)
    Letöltöttem a ruszki 9d-t, de nem engedi felrakni valamiért. Amikor kijelölöm hogy hová szeretném telepíteni akkor hibaüzenetet küld "Could not create folder" Neked is csinált ilyet???
  • makiii
    http://arenacomp.hu/uj/videokartyak/pci-e/vga-pcie-asus-8400gs-512-mb-ddr2-pcx

én ilyet használok.. viszonylag olcsó és a célnak bőven megfelel.. =)