9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

makiii
és ebbõl szerzi meg a Master & Disiple Band Title faszságát..

😮 sokadik dupla post😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
Jó de ezek segélybõl élnek..
Dózer munkanélkülin van mellette meg feketemunkát végez..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ReszegKoldus
azt meg lehet tenni pártok említése nélkül is 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
öö..
azért írtam oda h nem szeretnék kampányolni.. -. - "
és csak próbáltam meghatározni mien ember az ilyen..

ReszegKoldus
politikát ne keverj ide

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
várj.. segítek..
ilyenre* úgy jobban hangzik.. -.-"
ebbõl is látszik h a munkás agyatokba nem szorult sok ész..
Inkább menj szavazz hnap a szociális pártodra aki a segélyeket adja
a gépedre 9dragonsra meg mindenféle iesmire..<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2>

Tudom neked le kell írnom meik a szociális párt de nem szeretnék "kampányolni" MagyarSzoialistaP***

makiii
Mármint vannak kivételek persze de ebbe ti 2-en 3-an nem tartoztok bele 😊)

Nem kell,mert ilyen mint te arra nincs ott szó,szóval hiába is keresném! <#beka3>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

makiii
Már csak a kirúgást váárom 😊)
Siessetek legyetek oly kedvesek.. 😊)
ezt küldeném minden KEDVES FS TAGNAK:<#mf1>

makiii
Menj fel google-ra és keress jobbat 😉

makiii
FS=Dózer seggnyalói HL

Ügyes vagy! Ülj le 1-es! <#nezze>

Te is elég szépen tudsz írni,elég szépeket! 😊 Én sem szeretem a szülõzést.....

makiii
Akk nyaljátok meg dózer Segg(fej)ét ..
Dózer kezdte.. de hát a lebutított fajtátokat-.-"
egyszerû embereknek ez jár..
BYEBYE DÓZER ÁLTAL ELBASZOTT FS!!

Elég szépen írsz.....Csak így tovább!!!!! Pfff.....Szerintem húzz 1 sorszámot valahova.....

ToshiBá
Kis jóhír a nem románbérenceknek.

9D Hermit

9D Admin

Posted: 10 Apr 2010 20:21

Warriors,

Keeping you informed. Acclaim and Indy21 have already exchanged bug notes four times in the past week, resulting in multiple patches with bug fixes. I wanted The Land to know we are quite pleased with the level of cooperation and the speed of execution at this stage. Barring any newly created colossal game damaging bugs We see no reason why Tibet cannot be released in the coming days. I urge the community to consider the first few days following the release as the final bug testing stage and we are very excited to be entering Tibet on the live servers. Beware Princess Gaga!

"Judge not the sword by the mere scabbard's rust."

Enjoy! ^^

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Mákod hogy nem verek gyerekeket... Különben anyád méhével tömném tele a pofádat és apád farkával tunkolnám le a torkodon. Után kitépném a szívedet, és megerõszakolnám vele a barátnõd. (már ha van neked olyan kis pöcsverõ)

Nah. Téma részemrõl zárva. Románbérenc vagy.

makiii
Píícs..
Büntess meg LoL
de ne románbérencezzen az a SEGGFEJ!!

BarackHUN
(Double post warning)
Dóz nem megvédtelek, csak más nem szidhat rajtam kívül<#vigyor1>

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Ne anyázz mert belogolok és bünti lesz o.O

I S A e o e m o w s m !

*fórumon

Erre már nem is mondok semmit...<#banplz>
bocsi a dupla postért

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Beszéljétek már meg ketten...
Nem kell itt szidni egymást a fúrumon. <#banplz><#falbav><#action>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
<--Seggfej

REmélem így már oké lesz ! 😊

makiii
<---- SEGGFEJ

makiii
Ezt a kört sem én kezdtem...

makiii
Egyelõre ott tartunk hogy te le seggfej-ez-ted magad...
gondolom tagolva jobban érted..
jah és igen: A JÓ ÉDES KURVA ANYÁD(aki kitojt egy ekkora faszt mint te) ROMÁNBÉRENC
Tudta a faszom h a RoB egy fasszopó román liga?😮
Egy elõ-utó nevû játékost nem találtam...

UI: Kitõl örökölted a Szájber Raj-ságodat"??😮
A Jó édes kurva anyádtól vagy a pénzért baszó apádtól?😮

ToshiBá
A számat nem írhattam csak kimeneti nyílásnak... De ebbõl is látszik hogy Neked tényleg csak az. Kíváncsi vagyok hogy mikor nõttek fogak a kloákádra kishüllõ... Vagy csak tejbegrízt borítanak a seggedbe anyudék?
Mindegy. Gusztustalan életed gusztustalan részletei részletkérdések a számomra. (lényegtelenek) Románbérenc vagy! Ennyi.

Igen Pícs! Gondoltam hoyg észrevesezd te is kicsiny hibámat... Am te tudtad hogy a kis románbérencnek van még karija FS ben? :S Ma mikor belogolt NAGYON hiányoztál ám! 😉

makiii
jah és és..
dózeer.
beléd jobban raknám..
lehet h a szádra gondoltam.. - . -"
vagy neked a segglyukad az egyetlen bemeneti nyíláás?
azon veszel levegõt is?o,o
disz dzsászt vóóz a kvestsön..

makiii
Buktál matekból is meg angolból is?😮 😄

Még 5 perc...

BarackHUN
Számold csak meg hány ten-t írtál 😛

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
ten-ten ummm tententententententententen=100

BarackHUN
Hugi event mikortól is lesz?
Mindig elfelejtem o.O

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
TenTenVan=21, igaza van basszátok meg! <#nyes>
Na csak legyen angol órám<#vigyor1>

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
na mindegy... SG csökött idézet szempontból, de a lényeg érthetõ... xD
HOMÁR VAAAGY!

ToshiBá

Igeen.
beléd jobban raknám..
és és..

ToshiBá

Igeen.
beléd jobban raknám..
és és..

Nesze majmóca... Na akkor most ki ért rosszul mit? O.o

P0Th3aD
...píp píp píp...
Dö dájöld námbör iz rong, plíz tráj ögén létör, if jú níd insztráksön in hángöri plíz pressz nájn!

De remélem maintance event lesz ma 3GMT és 7GMT között!

Apokalipszis - BOT warrior

ZzoleE
Omg, mi megy itt... xD
és amúgy mikor lesz event, és hány x lesz? Hugi plz mond már el! köszi<#vigyor4>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

makiii
igeen 😊))

de..

azaz * 21:00-ig ? 😉

Akkor ma 17:00-tól lesz 19:00-ig a 4óra 5x? 😊

makiii
Dózi...ez szted mi a fasz?:<#mf1>
Valamit rosszul értelmeztél..
De nem baj elmagyarázom a "Csökkentagyú" népnek is...
idézem szavaid:
"Az én seggem nem bejárat"
Hát akkor enyhén SEGGFEJ vagy...

<#mf1>

P0Th3aD
Mi ez az ömlengés?!
Nem hogy aludnál...vagy nem bírsz? Alszom helyetted csak gyere be melózni énhelyettem, persze a fizut azt nem kapod meg de igy legalább levezetheted az álmatlanságot okozó feles energiákat!<#buck>

amúgy meg ha már offtopic akkor énis kedveskedek egy illetve még egy videót!

Have fun for 5x from 5töl till 9ig he! És ha ezután is megkérdezi vki h mennyi X lesz és hánytól, nos akkor az illetõt nem szeretném minõsíteni! <#hehe>

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
És acclaim újabb faszsága...

Röviden.: Kiadtak néhány "majdegyszernektekislesz" cumót tesztelésre Nirvánán játékosoknak. Kb olyanok mintha terminátorrá változna a karid... És most paráznak, hogy nem kapják vissza. Bannal fenyegetés, ésatöbbi ésatöbbi...
Link

ToshiBá
Nesze nektek anime!!!

20 tól érdekes a számolás!!!!

Offtopic3 ( abbahagyom lol! )

ToshiBá
Találtam jobbat!!!

Na így én is vállalok fordítást! Kb google translator szintû a csaj.

Offtopic2

ToshiBá
Kirobbantottam egy piciny nyelvi háborút 9D fórumon... Na jó. Simán belekötöttem egy tagba.
Aktív beszólogatás lett a vége. És ezt a videót linkelte be zmaster...
XD ed a videó büntet a hülyeségével! LOOOOL

Link

BarackHUN
Hétvégén milyen event lesz?
A collection 100% lett?
1k k k-t beadták?
Dóz válaszolj már.
Dóz.
Dóz lécci írd meg, hogy milyen event lesz és hánytól.
ha GMT akkor mennyit adjak a mostanihoz.
DÓÓÓÓZ?

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá

Aki nem akar felbaszni FS ben az nem kérdez rá a hétvégén...

=)

ToshiBá
Am perverz is vagy B+. Vagy csak mérsékelten hetero (avagy látensbuzi).

Az én seggem nem bejárat töki. Kékanygal vagy Capella a helyed Pesten Te kis homár. lol