Maki! FS-hez bárki csatlakozhat én sosem mondtam nemet egy emberre sem, de ha vkit nem bír a társaság akkor előbb utóbb kikerül a bandából!
Most ennek lehet több oka is kinek mi a nemtetszés tárgya, de ha álnéven is visszajönnél, csak kerüld el az összeütközéseket! Próbálj tenni a csapat előrejutása érdekében, szerintem mi is akik régebb óta ott vagyunk megteszünk mindent az újoncok érdekében, epi collect vagy bármi hasonló!
Úgy érzem és sztem bátran mondhatom hogy Fekete oldalon az egyik legrégebben működő és jól működő csapat vagyunk mindenkit szívesen látunk csak legyen normális és magyar, szoktunk hülyülni ökörködni de azért néha némi komolyság is elkél/fér!!!
Nem tudom mi volt az oka már annak hogy ellenségként nézel FS-re nem is érdekel és nem akarok felhánytorgatni régi dolgokat, nekem nincs veled bajom sztem ezt tudod te is, általában mindenkivel remekül kijövök! Mivel nem tudom megakadályozni (és más sem) ,hogy álnéven csatlakozzanak emberek a ligához, csak annyit kérek h mindenki viselkedjen úgy ahogy azt a liga megköveteli az éppen adott helyzetben!