bomb1111#13416
Szevasztok ! @makiii ha amit 1rtál,meg is értetted(gondolom igen) minden tiszteletemet kiérdemled.Bármit mondanak mások,mély tiszteletem irántad.Csak tartsad magad e nemes elmélet árnyékában. evoo avagy alias Pika Chuu hálás köszönetünk amit a FS tagjaiért tettél(természetesen értem is) Megértem a MMRPG értelmét de az ember-választott kari nemzetiségét nem a pillanatnyi opportunitások villámfényében látom.Ha Magyar vagy,magyar vagy a végsőkig.És mielött a szememre vetnéd hogy "ez csak egy játék" csak annyit mondanék : Játék,játék de a vér nem válhat vizzé.OK lebaszol mert a nagy karik nincsenek fönt amikór te fönt vagy.Tán az UF be másként van ? Elnézést a szerénység hiányért de én is írok-olvasok a magyaron kívűl még 4 nyelvet(+ meg dadogok 3 at) és mégsem mentem át más nem magyar ligákhoz.Tudom,ITS A FREE LAND de azért sértve érzem magam az irányu kijentésed miatt hogy csupán a +40 oldalnyi HZ sod köt e ligához.A te választásod,teljes jogod meg van rá,elvégre its a free land de ne haragudj rám ha ezentúl nem tartalak magyarnak hanem csupán egy FAYR játékosnak aki arra lebeg amerre fúj a szél.Elnézést de a szélirányu hajlongókra semmi esetben sem mondhatom hogy Magyar.Rendes vagy,tisztellek de ne mond magadat magyarnak.Tudom hogy sokan elitéltek e HZ som miatt és talán túlbuzgó magyarnak fogtok tartani,de nincs igazatok.Csak egy kibaszott erdélyi magyar vagyok aki a magyarság kitartását erénynek nézem.Legyen szó egy játékról vagy akár másról.Jaa,és el is felejtettem hogy ma hányadika van.