• bomb1111
    A reggeli kávémba,általában,szoktam tejszínhabot is tenni.De ahogy itt visszaolvastam,hadd lássam mit is irtatok az elmúlt három napban,már sajnálom hogy ma is tettem tejszínhabot a kávémba.Mert itt aztán irtatok,jóóóóó habosan.De......hát Istenem,szólásszabadság van nemde ? Nem tudom ki vagy te makiii de azért nem szép tőled,hogy az egéssz FS t szidod.Ha úriember vagy,szépen elnézést kérhetnél.Tudtommal nincs ember a FS ben aki ne segítene más magyaron,legyen az fehér vagy fekete ha a segítségét kérik és tudna is segíteni.Ebbe beleértem Dózert is.Hogy nagy a szája,hát istenem,engem nem zavarhat márcsak azért sem,mert ha néha én is eleresztem a számat,Dózer csak kisinasom lehet,és ezért sem ő,sem mésok nem szidnak,nem vetik szememre.És még mielött megfordúlna a fejedben hogy dózerbérencnek illess,annyit elmondok hogy általában sem itt,sem a játékban nem szeretem a trágárságokat,bárki mondaná is azokat.Csak a szókészletszegény emberek szoktak végső elkeseredettségükben(hogy ne nevezzem őket neuronhiányos,retard,kultúrálatlan genetikaiselejt egyedeknek) anyás-apás,fiziológiai anyagos köpködésekbe kezdeni mint a..........na nem írom mert azt fogjátok mondani hogy rasszista vagyok.Amúgy mindenkinek egy kellemes vasárnapot kívánok és néha még menjetek templomba is,ott legalább felolvasnak és nem kell könyvet vegyetek a kezetekbe.