21072
  • BarackHUN
    Így van, 16 mob és kész az egyik quest, 20 bloody ayakashi és kész a másik is, 19 yaku/abe és az is kész...
    Ez mind sixen múlik, de hát nem törődik velünk....
  • P0Th3aD
    Six!

Inkább húzd vissza a beled és gyere SrSbe...Kell a 3. fajta scale!
    Légy csapatjátékos és csapj fel "politikus" koloncnak! :D:D:D

UI: Leszarom h nincs premid! = )))))
  • lolkaésbolka
    miért valaki még költ a játékra?
  • Sixtail
    -.-
  • BarackHUN
    Not afraid---> király szám.
  • SecretLife
    Megérdemelten Nyertek a Spanyolok :)

UI: Szerintetek Eminem őrült ? >.<
    Eminem - Kim (volt feleségének szól )
    Eminem - Puke ( ez is )
    Eminem- Mockingbird ( lányának írt szám de a végén eléggé elereszti magát)
  • BarackHUN
    Dóz sry hogy eltűntem, közbejött valami, estig nem leszek szerintem.
  • BarackHUN
  • Sixtail
    Boring! -.-
    A zene ki lett kapcsolva 10 mp után. :D
    Mivel vetted fel btw? Lehet ezzel jobb minőséget is készíteni vagy ez a max? És mennyi helyet foglal?
    Sorry, tudom sok a kérdés, de én is keresek valami programot, ami nem 20GB-ban menti el a 2 perces videót, de minőségben sem legyen trutyi. Létezik ilyen? :D

És ne logolj semmilyen SrS-re! Buta nagypofájú "politikusok" járkálnak oda! :D
  • ScullyH

Ez a verzió jobb :)
    Spartaaaaaaa
  • ToshiBá
  • ToshiBá

Ez sem lesz jó...
  • ToshiBá
    Mortal Kombat vs Fifa 2010 WC

Finish Him!!

Remélem mükszik...
  • BarackHUN
    Logolj be SrS-ezni.
  • ToshiBá
    :D Bari bazeg!! A pofám leszakad a kommentedtől!! :D
  • ToshiBá
    DózielsővidiJútyúbon... :D
  • BarackHUN
    A pandás tök jogos volt, én is elbontottam flexel a hintát kis koromba amikor kiestem.
  • SecretLife
    Kis kutyás a kedvenc >.<

És örülök hogy nem tetted meg azt amit megtehettél volna (remélem érted)
  • ToshiBá
    első

második

harmadik

Egy kis nevetgélés sosem árt... :D
  • unusual
    30% off-nál csak annyi? :) pfffff
  • skrimer
    példányt egy meglévő karaktert egyik szerverről a másikra.
    karakter érkezik az új szerveren
    azonos állapot, szintek, stb de semmilyen eszköz.
    szerver példányt tartalmaz egy ingyenes csakra tiszta és egy mester pirulát a másolt karakter

csak 14.000 coins :D
  • Lawless #12946
    Yunk i am back
  • SecretLife
    Xfire-t használok :) sokkal jobb mint az msn a játékokhoz :)
    nem lassítja be megnézheted h a haverod éppen mivel játszik :)
    azt hiszem egyes mmorpg-hez még a koordinátákat is megadja (De ebben nem vagyok biztos,nem akarok hülyeséget beszélni . hallottam)
  • skrimer
    valaki dobja bele fvcklaim ötletládájába a beépitett msn-t a gémbe:D
  • SecretLife
    Nah most nem szeretnék kimaradni a "vitából" !!
    Először is: A kivételezést nem szeretjük mert ha az FS-t szídod akkor olyan embereket is szidsz akiket nem ismersz (like me) Egyszerűbb ha leírod kikkel van problémád..Habár talán itt 2 olyan ember van akikre "okkal" haragudhatsz..
    Dóz megkérnélek hogy ne szíts vitát én,és a nagy többség nem kíváncsi rá. 5napja nem írt mert elgondolkozott...vagy megpróbált ..
    azután te megint elkezdesz úgy mond "keménykedni" habár tudom az előzményeket nem ismerem de ahogy a mondás tartja :
    "Okos enged, Szamár szenved " meglátjuk ki lesz az okosabb
    Mára ennyit erről :)

UI: Grabowsky a js-eidet hamarosan küldöm :)
  • Sixtail
    Ez ütött!
    Egymás szidásán kívül történt még valami érdekes az elmúlt pár napban?
    Már unalmas ugyanazt olvasni mindennap. -.-

Petty, jó szórakozást! (Kivéve ha munkaügy, akkor dolgozd magad véresre! :D)
  • skrimer
    Hát én teljesen meg voltam gyöződve arról,hogy majd valami nagy csata lesz.
    Erre meg csak tradelgettek...
    ezért kérdeztem hogy hogy zajlik pontosan ez az egész.mobok is hogy hogy jönnek a képbe..
    valaki aki már rutinos svs-es az elmondhatná tapasztalatait!
    ui:Jani,Law come back..
  • bomb1111
    A célzás teljesen más irányu volt.Nem csak te nem rajongsz a papok,sokszor a schi-fit is megszégyenitő hazugságaiért.
  • BarackHUN
    Ez mind igaz, azt kivéve hogy SvS az Hangzhou/Nanchang.
    A többi helyes.
  • unusual
  • ReszegKoldus
    talán ha más könyvből olvasnának fel, nem rajongok a fantasyért
  • bomb1111
    A reggeli kávémba,általában,szoktam tejszínhabot is tenni.De ahogy itt visszaolvastam,hadd lássam mit is irtatok az elmúlt három napban,már sajnálom hogy ma is tettem tejszínhabot a kávémba.Mert itt aztán irtatok,jóóóóó habosan.De......hát Istenem,szólásszabadság van nemde ? Nem tudom ki vagy te makiii de azért nem szép tőled,hogy az egéssz FS t szidod.Ha úriember vagy,szépen elnézést kérhetnél.Tudtommal nincs ember a FS ben aki ne segítene más magyaron,legyen az fehér vagy fekete ha a segítségét kérik és tudna is segíteni.Ebbe beleértem Dózert is.Hogy nagy a szája,hát istenem,engem nem zavarhat márcsak azért sem,mert ha néha én is eleresztem a számat,Dózer csak kisinasom lehet,és ezért sem ő,sem mésok nem szidnak,nem vetik szememre.És még mielött megfordúlna a fejedben hogy dózerbérencnek illess,annyit elmondok hogy általában sem itt,sem a játékban nem szeretem a trágárságokat,bárki mondaná is azokat.Csak a szókészletszegény emberek szoktak végső elkeseredettségükben(hogy ne nevezzem őket neuronhiányos,retard,kultúrálatlan genetikaiselejt egyedeknek) anyás-apás,fiziológiai anyagos köpködésekbe kezdeni mint a..........na nem írom mert azt fogjátok mondani hogy rasszista vagyok.Amúgy mindenkinek egy kellemes vasárnapot kívánok és néha még menjetek templomba is,ott legalább felolvasnak és nem kell könyvet vegyetek a kezetekbe.
  • bomb1111
    A SvS más,többszerveres játékokban azt jelenti hogy összeeresztik a szervereket,aztán mehet a nagy csihi puhi.Acclaim 9d változatában a SvS egy ciklikusan megismétlödő területfoglalási csata.Annyit tudok hogy ez Liaodongba,a Necromancer melletti katélyban szokott megtörténni.Hátha valaki,aki már részt is vett ilyen csatában,részletesebben elmagyarázza.A lényeg az(tudtommal) hogy a győztes,adót vethet ki a megnyert terület összes NPC adás-vételi áraira,adó mely a győztes liga pontszámait gazdagítja.
  • skrimer
    valaki elmagyarázná nekem hogy pontosan miről is szól az svs?
    és mit szoktak ott csinálni.
    köszönöm:D
  • makiii
    találhatna ;)
    Persze nem azt mondom hogy mindenki de a "nagy" része mármint akik aktívak azok közül az egy negyedét bírom :)
  • BarackHUN
    Ha elküldöm a picsába az a baj, ha meg szépen válaszolok az.
    Inkább nem is írok.
  • LordTusy
    öhm...mielőtt Bari valami butaságot csinálna mély szívfájdalmában...
    @Bari: Egyetlenem,neked pont azért írt olyan stílusban,mert hozzád nem illő módon kulturált voltál.Provokáltad a jellemkomikummal.Légy önmagad,írd azt ami a szívedből jön!Ha őszinte vagy azzal már elkerülöd,hogy az éjszakákat is a pszichomókussal kelljen töltened.

@Maki: Először szeretném megköszönni,hogy a "kivételek" közé sorolsz.Dózival kapcsolatban csak annyit mondhatok,hogy ha egyszer rádzizzen nem hagy békén amíg talál magának valaki mást.Mivel FS-ben sok olyan tag is van,akiket valószínűleg nem ismersz ne írj róluk véleményt légyszives.Ennyit gondolom kérhetek,hiszen ők se írtak rólad semmit.

@Dózi: Gondolkozz mielőtt mehet gombot nyomsz...Ha valakivel bajod van priviben intézd,ha lehet.Ez nem vitafórum vagy magyar argó fejlesztési kör.Ha nincs semmi értelmes 9D-s mondandód,akkor inkább ne írj!(Mielőtt magadba zuhansz és Te is pszichomókusnál keresnél vígaszt...a barátomnak tartalak és pont ezért írom le őszintén a véleményem.)

@Petya: Nem tudom mivel töltöd majd ezt a kis szünetet,de jó szórakozást!

Mindenkinek jó játékot és szép napot!
  • ToshiBá
    HF Petya!!!
  • unusual
    Minden jót neked!!!!!
  • Peter55
    Lehet gyűlölni minket, de kurvára ne szidj másokat úgy, hogy nem ismered bazdmeg. Elegem van már az ilyenekből, csak azért mert itt nem kell vállalnod a következményeket mindenért bármit megtehetsz? Nem gondolnám.
    Bocsi az offért mindenki, de egy picit ideges vagyok - nem csak ez miatt. -

U.I: Most egy hétig nem leszek, szóval kellemes játékot, jó eventeket kívánok mindenkinek.