--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Hát sztem ez elég szomorú: [URL=http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=132562&postdays=0&postorder=asc&start=0]"promo"[/URL]
Amíg dc problémák voltak, ment az 5x, csak épp senki nem tudott huzamosabb ideig fent lenni. Most már nincs dc gond, cserébe visszaveszik az xp eventeket, és 2x lesz az átlag. Az 5x meg "unique" lesz és "precious", vagyis "egyedi" és "értékes" lesz. Az xp rate-et a többi map-en nagyon úgy néz ki, h nem fogják növelni még az új map miatt se. Szal itt az sucklaims stratégia: éljen mki, aki szeretne vmit elérni xp cardon 24/7-ben. Ti biztos emlékeztek, amikor bejött annó LD, utánna meg Icy, voltak xp eventek, boss spawn eventek, treasure hunt event....stb. Most mi van? Van Item Mall event, coin költés event, mindegy, csak dőljön a pénz nekik. Közben meg egy hibáktól hemzsegő játékokt foltozgatnak többé-kevésbe hibás patch-ekkel. Na erre mondom én h attól h a sz*rt megcukrozzák, még sz*r marad. Nagyon gyorsan kéne villantaniuk vmit, ha nem akarják h az emberek elmenjenek, és csak a fanatikusok maradjanak, akiknek van pénzük premire, xp cardra és társaira. Sztem azért ez elég szomorú, hogy egy viszonylag jó játék ennyire elanyagiasodott.