21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#12206 Háhá, akkor ennyi!
Ugyse bannolnak...kell a pénz ezeknek még ha szutykos magyar forint is az!
Órára meg figyejjé! Még a piások is jobban tudják nálad az időt! -
unusual #12205 If you took scales or gifted them, you're responsible for getting them back to us. If you put them in your weapons, we'll take your weapons. It's fairly simple.
Ezt írta Fugen. Tehát a fegyók bukó úgy ahogy vannak hát lol. -
#12204 2-10-ig -
unusual #12203 13:00-tól 21:00-ig lesz az event szombat+vasárnap. 8óra 4xp. -
#12202 Nem írom le hánytol hányig lesz az xp mert tök fölösleges, gyeretek játszani és majd lesz xp...nem tudom mennyi azt meg h hánytol á azt lehetetlenség megfejteni uh nem is vágom...
Esetleg vki tudja mikor lesz mien event a 7végén???? -
#12201 We are offering the following compensation.
1) Scales/Tears-Related Expected Rollback
Reason: People were unable to play for approximately one day due to expecting a rollback and lost Lucky Cricket. Some players also did risky things because they thought they would be undone.
Saturday, April 24, 2010
8 hours of 4XP
Asura/Nirvana 12pm-8pm PST
Bardo 12pm-8pm GMT
2) DC Issues
Reason: We are aware that some people are still experiencing DC issues. But for the majority of our players, the issue has been resolved.
Sunday, April 25, 2010
8 hours of 4XP
Asura/Nirvana 12pm-8pm PST
Bardo 12pm-8pm GMT
We are keeping in line with our new, more limited raised XP policy and feel that 16 hours of 4XP (or 64 hours of XP) is fair. We hope that these compensation events take some of the sting out of these issues.
Please do not post here that you don't like the amount of XP or that the times are inconvenient for you.
Enjoy! Már akit nem bannolnak addig >.<
-
#12200 Hack
Valaki kérte a 9d hackeket, ezen az oldalon megtalálja őket.
Nem használtam egyet se, de attól még léteznek, egészségére akinek kell. -
bomb1111 #12199 Eddig becsszóra semmi hack-krack ot nem használtam,pedig lett volna mit.Exploit ot sem használtam ki arra gondolva hogy acclaimék úgyis kiszűrik.De egy jó nagy francot......Úgy néz ki hogy itt az az ász aki jobban szivatja őket.Hát akkor legyen az ők akaratuk szerint.Ámen. Ileetve a sláger szerint :Fie voia ta Doamne(legyen meg a te akaratod Uram) -
#12198 Főleg ha átmossátok pár accon! Azért sg re is beírhatnátok az ilyen akciókat mert lemaradtam az xp sről is meg erről is -
bomb1111 #12197 Fiuk,lányok,asszonyok ! Ne adjatok vissza semmit,meg ne is szóljatok ha valami előnybe részesűltek.Legyen az IM expioit vagy akármely Bug. Úgysem tudnak semmit csinálni..........És én a marha....... -
#12196 Ajjaj erről az esetről én is hallottam azt hiszem...
egyébként most néztem a rankinget, hogy vannak ps4-esek is, nem semmi, én megcsináltam a questeket amikor berakták a mapot aztán összeszenvedtem még vagy 3-4%-ot, de annyi úgy elég is volt, SrS-ben se volt több xp a vége felé, de legalább drop volt :D -
#12195 xp karik meg eventek meg a többihez csak annyit hogy :
Én végigvertem LD-t anno 2nd role előtt fantasztikus 2x eventekkel, és GM mobspawnokkal.
Tavaly Szeptemberben kezdték el ezeket az 5x eventeket. Kb Okt végéig le se szartam. Aztán hopp. 2 hónap alatt gl közepéről Hermitre jutottam.
Nekem ez kompenzáció jellegű volt. De én is keményen unom már, hogy 2 hónap alatt LM az ember de fingja sincs semmiről.
Hallottam valakiről akinek H12 100% warrija volt, de Shennél az FC nukerjával megkérdezte, hogy melyik a stun nuke... =)
Igen. Honfitárs az illető.
Na ennyit az xp kártyás 5xekről.
-
#12194 mit vársz Decotól? O.o
Igazi vadbarom idióta from England. ennyi.
Bár jobb lenne, ha amerikai lenne. =) -
#12193 Nyitó hozzászólás
nem semmi idióta -
Sixtail #12192 Ide kell nekik írni elvileg.
Amúgy letojom mit gondol rólam acclaim. :P -
zsele1000 #12191 Fura, de azt kell mondjam, hogy igazad van! A sok 5x és az xp card teljesen elrontotta a játékot. Ehhez még hozzájönnek az új ornamentek, amik segítségével mindenki egyedül tud grindelni. Ezzel még nem is lenne baj, de minek a party? Feleslegessé vált! -
#12190 szerintem nem kell írni nekik, úgy néztem aki 1-2-t vett azt nem tartják scammernek, csak nálad nem írták oda, attól még nem vagy scammer... -
Sixtail #12189 Talán mert még nem írtam nekik, genius? -.- -
#12188 Ha azon a 3 napon 5x-ek voltak akkor igen :D -
unusual #12187 Nagy bünti 3nap ban? Szerintem rohadtul nem!!!!! -
#12186 és pvp be is jobbak lennének -
#12185 visszatérve healer/ hyb re ezt a kérdést úgy oldanám meg hogy csak magukra tudjanak buffot adni mert elég szemétség hogy sok bufftréning után valaki odajön és csak annyit mond buff pls te meg napokig hetekig húztad eventeken. -
#12184 Ezért mondom, hogy nem most kellett volna beszüntetni (de valamikor muszáj volt már), sőt el se kellett volna kezdeni ezt a sok 5xp-t még tavaly év vége felé, már az nagy hiba volt.
Ja és ne hackeljetek :) -
lolkaésbolka #12183 FC bugért keményen banolták azokat akik még felszólítás előtt "használták" és esetleg azt sem tudták, hogy ezért járhat büntetés. Mondjuk, ha valakinek kimaradt akkoriban egy 5 órás 5xp, akkor ugyanott volt kb. A sp33d és a dmg hack programot hol lehet letölteni? Egyéb hackekről tud valaki betenni linket? -
#12182 Ez igaz cs1 ig viszonylag hamar ellehetett jutni xp cardal meg jó eventekkel mostanába, de gondolj bele valaki nekiáll játszani 9dragonnal rl en bemegy bp re és ps nuker szétlövi a fejét.Aztán nekiáll kalkulálni hogy legyenek jó cuccai keményen fizetnie kell és hogy ő is ps legyen hétvégi 2x eventekkel 10 év míg a ps nuker 1 év alatt lett ps de sajnos ő 1 évvel később kezdte.Végiglehet menni most icy n milyen egy hétköznap,kb 5 en grindelnek.Így is sokan abbahagyják a játékot 5x xp mellett mert szar az xp nemám majd most.Szerintem tibeten kéne valami nagyon ragyi xp de ez megint kibaszás azokkal szemben akik nem kőltenek a játékra. -
#12181 sry a dupla postért...
Ezzel egyetértek.Xp karik megjelenése és a rengeteg 5x event kinevelt egy játékos generációt,akiknek alapvető hiányosságaik vannak.(GL-en szerintem ciki megkérdezni van-e hyb/healer a partyban.) -
#12180 Made igazad van,ez nem fantasy mmo,de mondj valami olyat,ami dobna 9D-n és szigorúan kötődik a harcművészethez!Ha nem lennének nukerek/healerek/hybridek a játék baromi egyhangú lenne,mert mindegy mi van a kezében...a warrior az warrior.Nem azért játszunk mmo-kal,hogy arcon csapjon az unalmas valóság,szórakozni akarunk és ahhoz ez a minimum.(Kivétel persze a healer.Őszinte részvétem mindenkinek,aki az elején frankón beválasztotta és most magas szintje miatt nem akar új karit kezdeni.) -
#12179 Akkor a CS1-ért is vagy fél évet kellett tökölni szerintem, amiben benne volt a remek cc4 grind és a pq-k se adtak annyi xp-t, mint most. Amikor berakták tibetet és beléptem, hogy megnézzem egy rakás olyan csávó volt benn, akit sose láttam és akkora vagy a karácsonyi bugnak köszönhetően nagyobb is, mint én, azt közben játszik mondjuk fél-1 éve. Erre volt jó a rengeteg xp event, amit szerintem már most is késő volt beszüntetni, mert ezalatt a pár hónap alatt elértéktelenedett az egész. Emlékszem nem sokkal azután hogy berakták a M&D szart, írta valaki, hogy a tanítványa nem hajlandó 2x-en grindelni. Most majd mehet 5x alatt, vagy lehet menni wowozni ahol van vagy 80 szint, amit el lehet érni gyorsan
-
#12178 Az igaz, de CS1 volt a level cap. Most meg 200+. -
#12177 persze, meg legyen benne korea, japán, thaiföld, és utazgatni is kelljen, vagy nem klánt kell választani az elején, hanem országot és annak zászlaja alatt harcolni a másik ellen, hogyne...
"Ti biztos emlékeztek, amikor bejött annó LD, utánna meg Icy, voltak xp eventek, boss spawn eventek, treasure hunt event."
én arra is emlékszem amikor 2x volt általában és a 3x is ritkaságszámba ment, xp kártyák még gondolatban nem voltak, és nem volt állandó nyavajgás sem -
#12176 Mondjuk ja. Megcsinálhatták volna úgy is, h nincs nuker, healer, meg hybrid,hanem van helyette harcos, több fegyver, amit használhat, és még több harcművészeti stílus, mint pl a ninjutsu, teak-won-do, muai thai és társai. na az úgy kemény lenne. Plusz kiküszöbölhetnék, hogy az elsődleges fegyverre van egy rakat aktív, míg a másodlagosra az 2nd role-lal együtt kb 4. -
#12175 Minek Pet? ez nem fantasy mmorpg.Én nem akarok repűlni meg hogy valami oroszlán szedje a dropomat.Ez egy harcművészeti mmo nukerek se kellenének mert tudtommal régi kínába feudális japánba nem vóltak nukerek.Emelték a gt droprate jét nekem 1 óra grind alatt 5 esett úgyhogy megéri most grindelni eventen kívül is.Szerintem úgy lehetne feldobni ezt a játékot ha lennének clanon belül war ok és a nyertes kapna valami clan vezér titlet meg 1-2 extrát.Persze a címét megkell védenie a legközelebbi clan war nyertesével szemben.Aztán ha megvannak a clan vezérek lehetne egy clan veszérek tornát ahol a nyertes szintén kapna titlet meg extra cuccokat esetlek egyedi bk gk logot ami örökös. -
#12174 Hát sztem ez elég szomorú: [URL=http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=132562&postdays=0&postorder=asc&start=0]"promo"[/URL]
Amíg dc problémák voltak, ment az 5x, csak épp senki nem tudott huzamosabb ideig fent lenni. Most már nincs dc gond, cserébe visszaveszik az xp eventeket, és 2x lesz az átlag. Az 5x meg "unique" lesz és "precious", vagyis "egyedi" és "értékes" lesz. Az xp rate-et a többi map-en nagyon úgy néz ki, h nem fogják növelni még az új map miatt se. Szal itt az sucklaims stratégia: éljen mki, aki szeretne vmit elérni xp cardon 24/7-ben. Ti biztos emlékeztek, amikor bejött annó LD, utánna meg Icy, voltak xp eventek, boss spawn eventek, treasure hunt event....stb. Most mi van? Van Item Mall event, coin költés event, mindegy, csak dőljön a pénz nekik. Közben meg egy hibáktól hemzsegő játékokt foltozgatnak többé-kevésbe hibás patch-ekkel. Na erre mondom én h attól h a sz*rt megcukrozzák, még sz*r marad. Nagyon gyorsan kéne villantaniuk vmit, ha nem akarják h az emberek elmenjenek, és csak a fanatikusok maradjanak, akiknek van pénzük premire, xp cardra és társaira. Sztem azért ez elég szomorú, hogy egy viszonylag jó játék ennyire elanyagiasodott. -
#12173 A játékosok rengeteg dolgot ajánlottak,de természetesen fosclaim törölte a hsz-eket vagy csak egyszerűen mellőzte őket...
Ha engem kérdeztek 9D-nek valami nagy durranás kéne,amivel ellennénk egy ideig.Szép hogy beraktak egy új pályát,kedves tőlük,hogy gondoltak a legmagasabb szintet elért játékosokra (,mintha olyan baromi jól fejlődnénk az új mobokon...xp suxx),de a kisebbek azt leszámítva,hogy LD nem hal meg egy forgalmasabb napon semmit se kaptak Tibet-el.
"Szép lenne,ha..." stílusú tippek:
Pet-rendszer,min 6 féle pet (IM-be uniqe-pet:sárkány)
Foglalkozások,lehetőségek egyedi vért-/fegyver-/ambrosia-készítésre (apropó,narancs fegyverek mire jók?)
Új MŰKÖDŐ skillek értelmes efektekkel (nuker skilleken kívül alig pár skill néz ki elfogadhatóan)
(Igen,tudom hogy 2ből 2ben semmi eredetiség és minden második MMO-ban megtalálhatók,de ez nem jelenti azt,hogy nem dobnák fel 9D-t.Petrendszer pl jó lenne PVP kiegyensúlyozására.) -
#12172 hehe Sixnél nincs odaírva, hogy nem scammer, egyébként senkinek nem kötelező pénzt költenie rá, annak meg szerintem tisztában kéne lennie vele, hogy bezárhat a bazár -
#12171 nem lesz rollback -
#12170 Elég szemétség hogy valaki évekig játszik és pénzt is költ rá aztán bukja az egészet( vn 9d).Bardo is closed most.Annyira szarják le az embereket hogy várjuk az eventet és egy szaros noticet nem tudnak kiírni hogy ne várd hülyegyerek.Most hogy megvan az uj map fokozhatnák a játékélményt valamivel,de nem hiszem hogy kitudnának találni olyat amibe nincs grind vagy nekéne pénzt költeni rá.Ha megnézitek a D&M rendszer is azért van hogy vegyél master titlet coinér. -
#12169 Még egy kis öröm mindenkinek.
Tessék belogolni VN 9D be, és elbúcsúzni a kariktól!
Annak a verziónak is vége.
KR/TW/HK/US-EU. Ezek maradtak.
Van egy fogadásom.
Mivel Indy már nem koreai cég ezért KR előbb fog kihalni mint a többi verzió. ;) -
#12168 Acclaim döntött.
Rollback.
Még nem csinálták meg. Indyre várnak.
450.000$ kárt okoztak a kedves kis gennyládák akik 1nél több alkalommal "vásároltak". -
#12167 Örömmel hallom,hogy nyugiban tudok majd grindelni,tusy úrfi előre láthatóan holnap kora délután visszatér...
(Na persze most még meg kell néznem 2 special-t aztán mégegy 12 epizódos évadot...nem kellett volna ilyen hosszút tartogatni a végére,ráadásul a hülyeségem miatt még a szám se lesz szép kerek...312mind1,off vége)
Ui.: Refiről egy szót sem írtatok...most terveztem lm--->hm baltám tunningolni...tervezgessem kövi patchig?