9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=113186

HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]

ReszegKoldus
Gondolom használják mióta a 2nd role patch jött és van yang damage buff, + ornamentek.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Nem tudtam, hogy azt bárki is használja...^^

Más téma.

Mától kb 1 hétig nem lesz netem. Majd leszek. (Nem törték fel az accom... 😉 )

Legyetek rosszak! =)

Live: DoZeR 982

Szerintem meg mindegyik kari béna, ha nem tudnak játszani vele. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Szerintem inkább a shao warri a legerösebb...de ha szted a bot akkor nekem8 😊

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

ReszegKoldus
Yang shield

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
OC shield

RL VE shield

GB shield

+ Beggaroknak a mastery.

Szerintem ez 3 alap.

ShaoNuker
Sziasztok!
Péntekig nem fogok lenni, mert Vonyarcon leszek!
Jó játékot midnenkinek!
Pás<#integet2>

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

ReszegKoldus
Épp ez az, hogy a nukernek nem 3 shield van, hanem 4, a beggaroknak meg masteryvel 5 legalább, ha azt a reflect valamit nem számítjuk pajzsnak.

MadeInHell
jahh de ha nem rak def re az 1.5 shield egy fingás.Van nukerem és az csak akkór erõs ha a papa mama ad coinra, másképp nagy 0 a nuker. BoT wari a legerõsebb a gameba akinek az van az örüljön akinek meg nincs az csináljon egy et. a nukernek legalább 2000 def kell hogy szintbeli warit leverjen ahoz meg pénz kell jó sok pénz. A nuker kb gl hm fele kezd erõs lenni addig pvp be szar. lm ig kell kihúzni és isten vagy . de hiába vagy isten ha játékélmény a pvp be merül ki, na jó sok mindenbe nem is fog, de akkór is azért inkább wari.

TAO BoT Warr

"Csövesnek" van 3 shild VE,Gb,és Mastery ami mindegyik "csövesnek" van az 1,5k védelem szal a "csövesnek" jó sok védelme van VS shild c12 nem tudom menyit véd kb 1,850-et gb shild is kb 1,850-et és akkor c10 es mastery shild + 1,500 vldekem...

3 nuker shield?.....
Geeforce
😄 Nembaj, ilyet is kell néha, legyen min röhögni 😛
Szóval a lényeg, hogy mindenkinél ugyanaz. Azért köszi.

ToshiBá
Ugye tudod, hogy ez most rendkívül láma kérdés volt?

"feketéknél"... Ezmiezez? Mi a fenét akar jelenteni?

Ecsém! a Healer az healer mindegy melyik oldalon van. Max a masterykben van klánonként eltérés. Egyik erre kap resistance-t, másik meg másra.

Nukerek shieldjei kb ugyanarra adnak védelmet. Mivelhogy van nekik össz 3. Kivétel Beggar. Nekik van valami "csöves" klánshieldjük is... (bocs Lin nem bírtam ki XD )

Geeforce
Hali!
A feketéknél a healer 2nd role buffja milyen ellenállásokat ad. ill a nukerek pajzsa milyen sebzést fog fel fkete oldalon?

Thx

na de egész bardon nem volt? 😛
ReszegKoldus
Áá már hetek, lassan hónapok óta nem volt rajtam healer buff <#alien>

elég kérni egy healer buffot és megnyomni a c-t. máris látod hogy soul resistance-t ad.
ReszegKoldus
Ha akarnának se nagyon tudnának utánanézni semminek sem, az ilyen block rate, balance stb dolgokkal kapcsolatban sincs semmi hivatalos leírás acclaim részérõl, csak amit egyesek másik verzióból megtudnak, vagy tippelnek, próbálgatnak, de az ugyebár nem biztos, hogy itt is ugyanúgy mûködik.

Geeforce
Pontosan!

Csani22
Szóval a 4 slottos decohoz 4 db jade seperator kell ami 3080 coins?

azért veszik a soult mert noobok, egy idióta kitalálta h az a legjobb, ezért azt kell venni, és senki nem néz utána semminek csak veszi soult.
Geeforce
Nalátod egyet tudunk mi érteni 😊
És köszönöm a választ is, erre voltam kíváncsi.

ReszegKoldus
Van aki szerint a soul a leghatékonyabb, mivel minden másra van valami védelem masteryben, vagy épp a nukereknek yang pajzs, vagy van healer YY resistance buff, soul ellen "csak" a ruha ornament véd, ha mûködik egyáltalán.
Ezt a csöves=koldus dolgot már lassacskán ideje lenne elfelejteni <#unalmas> de amúgy igazad van, lehet hogy te csöves vagy, az enyém marad koldus <#nyes>
Látod, azt én se bántam meg, hogy elhagytátok az Unicumot és örülök, hogy így döntöttetek<#nevetes1>

Geeforce
cucu00:
Köszi, azt tudom mire jó, csak magánál az ornamenteknél nem tiszta a helyzet számomra. Akkor átfogalmazom a kérdést közgáz professzor úr 😄
Miért akarja mindenki azt venni, és a többit miért nem, tehát mi az oka, hogy pont a soul ára ment fel?

Részegkoldus:
beggar=koldus másszóval csöves.
Amúgy meg úgy nevezem a saját karakterem ahogy akarom 😄
A GC epit meg szerintem megköszöntem sokszor nagyon szépen és nem is felejtjük el a segítséget! De ezúton megköszönöm mégegyszer!
Annak megvoltak az okai, hogy otthagyjuk az Unicumot és nem bántuk meg, hogy így döntöttünk.

pvpben 2nd role megjelenése óta mûködnek a bs és yy buffok. ugyancsak mûködnek az ornamentek. lényege h nagyobbat ütsz, és a sebzés egy részét nem fogják fel a shieldek, hanem hpra megy egybõl.
a soul ára meg azért ment fel mert mindenki azt akarja venni. egy kis közgazdaságtan
ReszegKoldus
Mert mindenkinek az kell.
Egyébként lehet, hogy rosszul tudom, de a 9dragons játékban nincs olyan klán, hogy "csöves". Amennyiben esetleg valami szeretetszolgálathoz tartozol és annak keretein belül gyógyítasz hajléktalanokat, megértem a kiírást és elnézést, amiért felhoztam. <#whatever>
Ha mégse volna tévedés, nagyon örülök, hogy egy ilyen "csöves" segíthetett nektek gc epit szerezni, hogy aztán dobbantsatok szó nélkül máshová, szívesen bármikor <#mf1><#szomoru2>

Geeforce
Köszönöm Six!
Várjuk a pvp-s tesztelés eredményét 😊
Csak azt nem értem miért ment fel a Soul 250 ára 5 milláról egyik napról a másikra 25-re :S Miközben a többi maradt 5 körül.

Yin/Yang/Soul/Body, mindegyik ad fizikai és chi kung sebzést is.
Már a karakter adatlapján is fel van tüntetve, hogy mennyivel növeli a sebzést. (mármint látod, hogy megnõ a dmged, ha kapsz ilyen buffot)
Meg lehet figyelni a szép színeket, amiket akkor látunk, ha kapunk 1 vagy több ilyen dmg növelõ buffot. (ütések/lövések közben a mobon, nem a kijelölt név alatti bigyókra gondolok)
PvPben még nem teszteltem, PvEben biztosan ad mindkét dmgre, ebbõl következtetek, hogy PvPben is biztos jobban teljesítesz, ha van rajtad pár buff.
Cheers! o.O

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Geeforce
9.-én volt egy 30%-os leárazás és akkor lett 1100 coin helyett 770 a jade separator, illetve 560 az iron separator, és azóta is úgy van.
Vagy elfelejtették, vagy mostantól ez a normál ára 😊

ShaoNuker
Ezek leárazás nélküli árak, ugye?
Tehát ha van30/50% off, akkor ezek még lejjebb csökkennek?
(megjegyzem, így már nem is olyan vészes az ár, pláne ha elcsípsz egy leárazást)

LordTusy
Sziasztok!
Csak annyit pontosítanék Dóz írásán,hogy az árakat csökkentették.
Tehát 1 Iron separator ára 560 coin,1 Jade separator ára 770 coin.
Slotmentes fegyóból 4 slotos 2100 coin.Hermit fegyóból 4 slotos 770 coin.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Geeforce
Köszi Ryo,
A Soul fizikait és ck sebzést is ad?

Yin-Yang-Soul az pvp be ad dmg sebzést de a soul az még ck dmg it ad

Geeforce
Sziasztok!

Tisztázta már valaki, hogy a Yin-Yang-Soul milyen fajta sebzést ad?
Ha igen, légyszi osszátok meg vélem 😊

Köszi

ToshiBá
1.: Slotmentes fegyóba kell 1 Iron Ring Separator, és 2 Jade Separator. ( ez összesen körülbelül 3000 coin)

2.: hermit fegyókba kell 1 Jade Separator. (ez kb 1100 coin)

Eljárások.:

Iron Ring Separatorhoz ugyanúgy kellenek a Cutterek (drop vagy General Store a szintlehúzástól függõen). Ha mindened megvan, akkor elkoccansz egy kovácshoz és tadamm! Lesz 1db 2 slotos fegyód a kívánt szintre redukálva.

Jade Separator nem igényel szintcsökkentést semmilyen esetben sem. Viszont ennek a cuccosnak a használatához el kell ruccannod Hefeibe Mo ribi mellé a "Master of Ornaments" NPC-hez.

Ha esetleg 4 slotos klándekót szeretnél, akkor ugyanehez a formához kell sétálnod és 4db Jade Separatorért cserébe ad Neked 4 csini slotot.

(megjegyzés : én egy ilyesmi mûvelet után 255 BE vel lettem gazdagabb.)

A slotok betömködésével kapcsolatban. 😞Ezeket én gondolom. Eltérõ vélemények esetén nem kérek beszólásokat!)

Healer/Hybrid : critical/dmg ornamentek.

Warrior : HP Absorb ornamentek (kurva drágák) , dmg/critical ornamentek.

Nuker : Soul dmg, crit, HP Absorb ornamentek (furán hangzik de ez van)

Remélem segítettem.

Szevasztok !

Elnézést hogy egy a 9d vel kapcsolatos kérdéssel zavarom meg a kellemes idõtöltéseteket.Ha lenne valaki kedves és az én noob szintemen megmagyarázná :

Van egy sima,szlot mentes fegyóm(persze szlottolható,szintcsökkenthetõ meg a franc tudja nég micsoda csûrhetõ-csavarható)

1 Mit kell beszerezzek hogy 4 szlottossá tegyem ?
2 Mit kell beszerezzek ha egy Hermit fegyót szeretnék 4 szlottossá tenni ?
3 Micsodákat érdemes a szlottokba illeszteni Wari,Nuker,Hyb,Healer fegyók esetében ?

Elõre is köszönöm és nem bánnám ha az esetleges válasz noob szintüeknek is érthetõ lenne,lépésekre lebontva(pl. 1 elmész és veszel egy kis agyserkentõt. 2 Elmész és megnézeted ha van-e mit serkenteni vele 3 veszed az apuci pénztárcáját és a kinyúlt pénzzel veszel 5000 acc-coinst 4 a coinsszal veszel egy bronze-gold-iron-jade óvszert.5 A Mount Yammoi kováccsal fölhuzatod a fegyóra hogy esetleges sõrtúltengés esetén ne fájjon a fejed stb.stb. )

Jó éjt és szép álmokat(Már akinek van ideje éjszaka aludni,avagy hagyják álmodni )
ZzoleE
hm, érdekes... na majd meglessük 😉
ja és futás vissza 9D-zni Raven! 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
DrGenya:"Egyébként nincs jobb mint egy kiadós szexcsata után,egy jó hideg sör mellett grindelni pár órácskát 😊"

Sajnálatos módon az engem ért sok "jó" dolog miatt nálam ez most inkább így néz ki. :

Egy kiadós szexcsata után közölni a klienssel, hogy game over. Utána grindelni pár órácskát... XD

Geeforce
Köszönjük szépen, nem is te lettél volna, ha nem szólsz hozzá valami értelmeset...

Mi a gond kicsi Ryo? Megint fáj a fejed? Nem találod a gyógyszert? Hívd a 112-t, majd segítenek!
Blood Raven
Hali all
egy kis érdekességnek: http://tlbb.eu.changyou.com/thegame/class.shtml
ugye mijen ismerös?<#wow1>

Hollo

Ezeket ne a jó embereknek mond akik élvezik a 9d-t hanem Holtpontosoknak akik megszállottak ;-) <#nevetes1><#nevetes1>

tudom, hogy Te EMO s vagy........

WD t meg majd adok, hogy boldog légy végre és elmúljon az emo életérzésed...

és én csak szegény asszonyt sajnálom 😊

Jabbba
Én nem akarok ebbe belefolyni mert tele a dmg-s hócipõm hogy ma este is melózni kell,csak nekem is van egy csecse kis mondásom XD :

"A sör nem alkohol,a nõ nem ember,a medve nem játék"

Komolyan venni,egyetérteni nem kell 😊
Egyébként nincs jobb mint egy kiadós szexcsata után,egy jó hideg sör mellett grindelni pár órácskát 😊
Csajozni nem járok mert már 10 éve ugyanannak a hölgynek az életét keserítem meg.Azt meg hogy piálni csak hétvégén lehet elmenni felejtsétek már el,tessék szépen támogatni a válság idején hétköznapokon is szegény kocsmárosokat.
WD fegyóm még sose volt volt,ezekszerint boldog se voltam soha-ergo emós vagyok 😞
Nna csak belefolytam,pffúj én,megyek is azt húzom az igát

DrGenya

ShaoNuker
Ezekszerint az, aki a szabadidejét játékkal, a hétvégéit pedig sokszor bulikkal(ahol persze van alkohol nem kis mennyiségben) tölti el, az az abszolút beteg személyiség?<#pardon1>

Nem szeretnék kimaradni én sem, szóval 1 hsz el beszállnék.......

Nekem pont abból van elegem, hogy mindenki meg akarja mondani mi a helyes, meg mi a jó és hogyan kellene élni. Úgy teszünk mintha tudnánk a másiknak mi lenne a jó, vagy a saját "jónkat" próbáljuk a másikra "erõltetni". Azt gondolom, itt a nagy többség felnõtt ember, szerintem el tudja dönteni neki mi a jó, és nekem is van egy mondásom, bár kevésbé lesz szimpatikus, mint Dózié!
"aki hülye, haljon meg"

( a mindenki, persze kis túlzás, akinek nem inge....stb)

Jó játékot mindenkinek, akinek nem, annak jó ivászatot vagy kurvázást.....

MadeInHell
Na jó azért benézek a hétvégén én is<#buck>

TAO BoT Warr

Szerintem mindenki avval tölti az idejét ami neki jólesik. Az,hogy te mit csinálsz látod az senkit sem érdekel. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
<#unalmas>
Mintha nem lenne igaz, amit írt...eddig az volt a baj, ha valaki utálta a románokat, most meg már egyetérteni se lehet vele? <#bee1>
Amúgy remélem a tegnapi LD-ben zajló szerb-albán szócsatát is sikerült jelentenie az illetékeseknek és a résztvevõk kaptak chatbant <#nevetes1>