Az a tibet tiszta datong féle.Új map mellé találjanak ki valami értelmeset is mert lehet csak 2-3 lesznek tibetbe mert a többi rájön féluton hogy van valami gány ebbe játékba pl szar.Szerintem azért is vár ennyit akklaim új mapal mert szerintem rohadtúl nem éri meg nekik ez a játék azért is van ez vegyél 20k coint és indúlhatsz grindelni.Szerintem nyomják vagy 300 an ezt a játékot abból 100 kocka 100 feljön eventekre 100 meg mikór megőrült.Szerintem egy játék lényege hogy élvezd olyan mint a basz.. máskép nincs értelme.Mindenki tudja magáról élvezi ezt vagy nem, végülis a grindet lehet élvezni meg hogy szétveri gl nuker a ps fejedd mert te healer vagy de sebaj mehetsz bug os dungikba hogy a droppokból tudjál venni magadnak venni npc fegyót mert ugye jó vegyóhoz spammer lóvé vagy coin kell és megint ott tartasz hogy pénztkőltesz egy olyan dologra amit akklaim úgy fogalmaz hogy "az accountod az ő tulajdona te csak használhatod".Ennyi negatív észrevétel elég is vólt mára mindenkinek jó szórakozást.